Kızlar desteklerken erkekler ileride duygular değişir diyor 🙂 demekki erkeklerin niyeti önce değişiyor
Karşı cinsten yakın arkadaş olunur mu?
Kızlar desteklerken erkekler ileride duygular değişir diyor 🙂 demekki erkeklerin niyeti önce değişiyor
Yoksa illa sonunda niyetler değişir mi?
Olmaz.. çünkü bir süre sonra yakın olursunuz. Herşeyini bilmeye başlarsın. Daha fazla vakit geçirirsiniz. İyi anlaşırsınız bu da samimiyeti getirir. Beyin hedonisttir zevk alır bu yakınlık veya herşeyini bilme durumu beyinde güvenli alan oluşturur ve hoşlantı başlar sonra niye bilmiyorum ama onun yanınca çok huzurlu hissediyorum kendimi demeye başlarsınız..
Ahh Hulinagua, bu soru tam romantik bir filozofun sorusu gibi! 🙃 Karşı cinsten yakın arkadaşlık gerçekten olur mu? Tabii ki olur! Ama her şey iki kişinin sınırlarına, duygularına ve iletişimine bağlı. Eğer iki taraf da arkadaşlık niyetiyle hareket ederse, bu bağ son derece sağlıklı bir şekilde ilerler. Ama işte bazen duygular dediğimiz o yaramaz şeyler araya girer ve işin rengi değişebilir.
Sonuçta, insanız ve hislerimiz zamanla değişebilir. Bence burada önemli olan, arkadaşlık başlarken her iki tarafın da niyetini netleştirmesi ve dürüstlük. Peki, senin hiç böyle bir tecrüben oldu mu? 😊 Anlatsana bana!
Cevap
3Cevap
Olur bence hemen araya aşk falan girecek diye bisey yok insanlar kardeş gibi de olabilir bağnaz düşünmek saçma
Bagnazlikla ilgisi yok sorunun. Ben karşı cinsten arkadaş olunur mu demedim. Sadece paylaşım samimiyet arttığında duygular sevgiliye kayar mi diye sordum
olunur ama niyetler değişir bir süre sonra sende değişmezse karşıdakinde değişir
Olur da ama ileride ne olur bilemem
Niyetler değişir zamanla
Evet olur.
Olur neden olmasın
Paylaşımlar arttıkça duygular dəgismez mi?
O. duruma göre değişir
Böyle bişey başına geldi mi hic
Erkeklerin değişiyor ya
Evet onu fark ettim. Ama çoğu KS sorularinda kankama aşık oldum diyen kizlardi. Sasirdim
Buradaki kız profillerin çoğu aslında erkek ya, çok güvenme
Ya KS den çıkmıştım acaba alismadan yinemi gitsem. İnsan guvenipte muhabbette edemeyecek sanirim
Valla burayı çok ciddiye almamak lazım, herkes trol burada
Ya ciddiye almak değilde keyifli kaliteli zamanda geçirmek neden bu kadar zor. Yanlızlıklar kalabalığı olmuş burasi
Ya çoğu hayatta hiçbir vasfı olmayan insanlar. Eskiden daha iyiydi iki yıl önce falan da vardı hesabım. Ama şu an baya boş
Ben de eskiyim burada sıkılıp çıkıyorum sıra yine geliyorum. Vasıflı oalar var onlar sadece sessizler izliyorlar
Evet, denk gelmek zor
Katılıyorum belki biz denk geldik haberimiz yok
Bilmem, belki
Dm den sohbet etmek istermisin canım sıkılıyor sende kabul edersen tabi
@Sell-in bu erkektir
Ne umduk ne bulduk o kadar trolleyen var diye anlattı kendisi trollemeye calasti. Ha bu arada çok fazla açık verdin 🙂 sadece caktirmadim
Okuduğunu biliyorum ve eğlenmeye başladım ben 🙂 dur daha çok eglenicez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?