Karşı cinsle yakın arkadaş olunur mu
lütfen ciddi olun herkes bize bu işin sonu yatakta biter diyor
Karşı cinsle yakın arkadaş olunur mu
lütfen ciddi olun herkes bize bu işin sonu yatakta biter diyor
Bu işin sonu yatakta biter diyenin aile terbiyesi yoktur. Öyle olmasa arkadaşının da kendi annesi veya varsa kız kardeşi gibi bir namusu olduğunu bilerek öyle davranır. Şimdi tek namus kadında mı var diyen olursa da biliyorum tek bizde olmadığını.
maalesef insanlar bilgili olmadıkları konularda ahkâm kesmeyi ve çok biliykrmuş gibi davranmayı çok seviyor. Bir de toplum olarak kendi fikirlerimizin doğru, diğer bütün fikirlerin yanlış olduğu gibi bir düşünce hakim. "Ben olamam." derseniz, bunu kabul ederim. Ancak "olamaz." demek çok yanlış. Bal gibi de olur. 18 yaşımda tanışıp 45 yaşında toprağa vererek ayrldığım dostum oldu benim. Kardeşten öteydi benim için. Evleneceği kişi için bile ben onay verdim. Aramızda hiç bir zaman da cinsel bir çekim olmadı. Onun dışında, dostluğumuzu hiç kaybetmediğimiz iki arkadaşım daha var. Demek ki olabiliyormuş.
Erkekle bayandan karı koca olur Başka da hiçbir şey olmaz anca 1 dereceden kardeşiyle yakın arkadaş olabilir 2 dereceden amca oğlu dayı oğlu bunlarla bile Arkadaş olamaz olursa sonu yatakta biter
Olunur neden olunmasın ki millete bakma sen
Benim 3 yıldır samimi olduğum kız arkadaşlarım var çevremde ve hiç öyle çirkin düşüncelerde bulunmadım onlara karşı
Karşı cinsle yakın arkadaş olmak kesinlikle mümkün! 😊 Önemli olan, iki tarafın da sınırlarını ve beklentilerini net bir şekilde ortaya koyması. Herkese göre bu arkadaşlıklar farklı şekillerde gelişebilir. Eğer arkadaş olarak kalmak konusunda açık ve dürüst olursanız, birçok farklı ve güzel deneyimi paylaşabilirsiniz. Sonuçta arkadaşlık, birbirine değer veren insanların aralarındaki özel bir bağdır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir arkadaşlığın oldu mu?
Cevap
50Cevap
Evet aradaki saygı sınır korundu mu bu elbette pek mümkün
İnsan isterse olur gadası
Arkadaş ile 'yakın arkadaş' kavramı niye var? Normal arkadaşınla yapamayıp 'yakın arkadasınla' napabilirsin? Niye yakın arkadaş diye bir şey var? Ha sevgili olmayalım ama arkadaşta kalmayalım arada birbirimize yaw şayalım demek bu🤔 Aksini iddia eden gaydir
Soruyu bir kadın olarak sorduğun için yanıt belli, karşındaki heteroseksüel biriyse %95 hatta %99 ihtimalle sonunun yatak olmasını hayal edecektir.
Soruyu erkek olarak sorsaydın yakın arkadaş olurdunuz derdim, çünkü kadınlar bu konuda hem iradeli hem de akılları sadece bel altına çalışmıyor.
Hayır olunmaz öyle olsaydı inancımız da mahrem namahrem olmazdı bugün yakın arkadaş olan kadın erkek ilişkilerine bakın sonu hep kötü bitiyor ve genel olarak erkekler tarafından beklentiler oluyor. O yüzden olmaz olur diyen yalan söyler.
Sevgilin yokken olabilir özgürsün , sevgilin varken olmaz iki taraf için de geçerli ilişkinin sorumlulukları gereği, sonuçların olma olasılığı varsa söylendiği gibi konu kapalıdır zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
10 yıllık kız arkadaşım bana 10 yılın ardından cinsellikle yaklaştı bunun en net cevabı budur sanırım
Yakınlık derecenize bağlı. Sanal bir Yakınlık olursa aranizdaki bir sey olmaz sürer gider stabil halde. Ama yüz yuze görüşmeler sıksa samimiyet arttikca o is yatakta biter
Olabilir bu arada illa yatak olacak diyr bişry yok ama gidişatı bilmiyorum aranızdaki yakınlığı samimiyeti. Yoksa olur yani takıldığın vakit geçirdiğin neden olmasın ki
Ya sen ondan hoşlanırsın ya o senden. Filmlerde olan arkadaşlık hikaye.. Hayat senaryoyu öyle yazmıyor. Arkadaş olabilirsin mesafenı bıldıkce otesı olmaz.
Mümkün değil. Hiç bir erkek arzulamadığı kadınla arkadaş olmaz. Güzel kızların 10 tane kankası olurken çirkin kızların neden hiç yok
Sevgilin yoksa olursun ki normal bir arkadaş gibi de yürüyor önemli olan olan her iki tarafında düzgün olması yavşamaması.
Karşı cinsle arkadaşlık zordur. yakın olursun farklı düşünür. seninle ilgilenir sen farklı düşünürsün karışık durumlar
her şey ihtiyaçlarla alakalıdır. Duygusal ve bedensel doyum ihtiyaçlarınız varsa, yatakta bitmesi mümkün ve normaldir de.
Ama öyle olmak zorunda da değil. her şey kişilerin ve ilişkinin durumuna göre değişir
Olunur araya belki aşk girer ama yakın arkadaştan da bence aşk olabilir ya
Neden olmasın ki. İki tarafta birbirine saygılı davranirsa olur
Türkiyə de çoğu insan arkadaşlık nə bilmediği için yatakla bitmesi normal.
Yani samimiyet fazla oluyo yatakta bitmese bile bi nude falan döner yani
sevgili olmak istiyorsan, yakın arkadaş ol
çünkü sadece yakın arkadaş kalamazsın
Doğru kimseyle arkadaş kalamadım hep oral seks çektiler
Ben çok oldum illa aramızda bisey olmasına gerek yok
Olunur ancak herkes sınırlarını bilmeli. Her iki taraf da sınırını biliyorsa olur tabii ki.
Sonu yatak kanka, artık sormayın aw olmaz mümkün değil.
Evet olur ama bir tarafın cok cirkin olması gerek
olmaz diyen her önüne gelen karşı cinse potansiyel flört/sevgili/fb gözüyle bakıyordur
olunur tabi ama bazı şeylerde olabiliyor o kişilere bağlı
Mümkün değil, herkes diyorsa doğrudur itiraz etme
Kadınlarla uzun hiçbir şey yasanmamali, erkek mutlaka üzülür sonunda
olmaz ben o gözle bakmıyom manitam olsun diye uğraşıypoö
Keşke o da sevgilisi olsam diye uğraşsa 🤣
gözlerine bak onun
Olunur yatakta falan da bitmez buradakilerin aklı hep belden aşağısına çalışıyo
Hayir olmaz ates ile barut yan yana gelmez kızlar olur der ama çoğu erkek her zaman yatma ihtimalini düşünür
Çok mu yakınsınız niye herkes size öyle desin mk
Fazla yakınız
Sevişme vs olursa sana bağlanır zaten ama tam cinsellik olmasın
Yatak gene iyi, bebek falan doğurursun dikkatli ol
Evlenirsek olurrr
Evlenirsin inşallah
İlk zamanlar olunuyor zamanla cinselik oluyir
Evlenirsek her gece olsun isterse :))))
Evlenecekmisin
Ondan hoşlanıyorum 🙈
Cok iyi işte her şeyini biliyorsun
Olunabilir yani bence