Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Olabilir bence. Benden önce arkadaşı olmuşsa ve aralarında bir flört dönemi geçmemişse hiçbir sorun görmüyorum. Benden sonrasında da oluyorsa aradaki çizgiyi çekebiliyorsa sorun olmaz. Yakınlık kelimesi tehlikeli bana göre karşı cins arkadaş olabilir ama ne kadar yakın olabilir muallaktır. Sonuçta bir kadın ve erkek arasına da nasıl sınırlar olacağını ben öğretemem kendini bilmeli herkes.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
keyifli günler... evet olunur burada önemli olan dostluk ve samimiyettir ve güven duygusudur tabi ki. benim bu zaman kadar en iyi anlaştığım ya da konuştuğum arkadaşlarım kız oldu. 2 tane erkek kuzenimi saymazsak genelde kızlarda daha iyi anlaştım hep. çünkü açıkçası ben kendimi biliyorum ve karşımda ki kişide beni biliyor yani burada güven varsa arkadaş olabilirler ama güven yoksa zaten evlilik sevgililik bile olmaz. günümüzde herkes olaya sevgili ilişkisi ile baktığı için bir arayış içinde bu yüzden genelde birbirlerine güvenemiyorlar. ama kafa dengiyse anlaşabiliyorlarsa ve güveniyorlarsa neden olmasın...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet olunur. Liseden bu yana ve hala arkadaşlığımız süren erkek arkadaşım var. Memlekete gittiğim zaman denk geldiğimiz de eşi falan oturur kahve içeriz. Yeter ki insanın içi fesat olmasın..
Olunur en iyi arkadaşlarım kızlar olmuştur hep eşleri sevgilileri ile de tanıştığımda beni sevdiklerini ve sorun olmadığını söylemişler. Bu biraz o arkadaşın davranış ve üslubuna göre olduğuna inanıyorum ben. Keyifli akşamlar...
Karşı cinsten sevgili bal gibi de olur. Olmaz diyenlerin çoğunun yakın karşı cins arkadaşı olmadığı için "olmaz" diyor. Ben bu konuda ne kendim cinsiyet ayrımı yaparım ne de sevgilime yasak koyarım. Hatta eski sevgilimin en yakın arkadaşı kızdı ve onun dışında da yakın kız arkadaşları vardı. Beraberken de arayıp akıl isteyenler, dert anlatanlar oluyordu. Bu beni bırak rahatsız etmeyi hoşuma bile gidiyordu. Çünkü erkek arkadaşımın karşı cinsle arkadaşlık yapabilmesi benim için avantaj.
Olabilir tabii ki ama bu sürekli her gün konuşmak gerektiği anlamına gelmez sıkı bir bağı vardır o seni tanır sen onu tanırsın iyiliğini istersin iyi bir arkadaştır ötesi olmaz
Selam sağoldan öteye geçmez yani olsada yüzeysel olur tanırım bilirim yüz yüze gelsek selamlaşırz arda yazarz ne var ne yok diye ama sıkı-fıkı olmaz ztn rahat olmam kendi adıma mesafe olmalı ve ayrıca maleseff erkekler arkadaş olarak kalamıyo
Olunur ama her iki tarafta birbirine ilgi duymuyorsa. Genelde bi taraf kesin diğerinden ciddi manada hoşlanıyor oluyor ama. o yüzden kanka en yakin arkadaş muhabbetlerine giriliyor çünkü hoşlanan taraf ilgi alaka birlikte geçirilen zamanı hep en yukarıda tutuyor. Tekrar düşündüm de olmaz o iş
Bence olabilir. Kızlarla olduğum kadar rahat konuşamasam da arkadaş olunur gayette. Çok çok yakın arkadaş da olunur ama birkaç sınırın olur yine. Sosyal medyada kankam ya diyip birbiriyle öpüşenler vardı. Onların dostlukla, yakın arkadaşlıkla alakası yok mesela. Sınırlardan kastım da tam olarak bu ¢
Olunabilir ama kişiye göre değişebilir. Her ne kadar kültürel ve entel yapımı her gittiğim yere yanımda taşısam dahi dürtüsel bir biyolojik yapıya sahibim. Bu yüzden karşı cins ile yakın arkadaşlık kurmuyorum. Çünkü fiziksel temas ve uyarılma benim için negatif durumların ortaya çıkmasına sebep olabiliyor.
Temiz iyi insanlar hala var aradaki fark ilgi seviyesi, ilgisi çok yüksek ise kimse k bakmasın içinde illaki birşeyler vardır karsı cinse karsı fakat ben gerçek bir arkadaşlığın olabileceğine inanıyorum.. Bu söylemimden kıskanmayacagım anlamı çıkmasın fena kıskanır kısıtlarım , herifi gözüm tutmadıysa bir daha görüsülmesini istemem , fakat gerçekten iyi arkadaslıklar dostluklar da olabilir bunu kendimden biliyorum... 🥂
Yakın arkadaş olunmaz lakin arkadaş olunur elbette. Yakınlık sadece hemcins arkadaşlarla kurulur. Karşı cins arkadaşlarımla belli bir seviyeye kadar yakınlaşırım. Daha fazlası yanlış olur.
Hayır olmaz karşı cinslerin kanka ağayı döt ayağı. Erkek cinsel çekim konusunda daha zayıftır. Kanka olan karşılıklı cinsten 2 kişi eğer alkollü ise bu iş yatağa kadar gidebilir. Bazen alkole de gerek kalmayabilir. Ama duygusal bişey oluşur zamanla şu kafa olmaya başlar " ya biz çok iyi anlaşıyoruz kankayız o zaman neden evlenmiyoruz ki" işte bu kafa yüzünden olmaz.
olmaz benim hic arkadasim yok ama hemcinsimdende arkadas olmaz gereksiz rekabete giriyolar erkekler oyle degil ama bi erkekle arkadas olsam rekabete girmez kiskanmaz ve arkandan dedikodu yapmaz
Arkadaş olunur ama "yakın" olunmaz. Aynı cinsteki arkadaşın gibi temas vs yakınlık olmaz. Her şeyi de konuşamazsın ama arkadaş olunur. Olunmaz diyenlerin genelde sapık oluşu hiç şaşmıyor.
Sevgili bos is benim gibi 7/24 kendi kafasini yasiyan adam, hic birseye kafa takmaz moralini bozmaz istedigi zaman cikar gezer istedigini yapar doner. pek bir geregi zaten
En yakın arkadaşım erkek, erkekle kadın yakın olamaz düşüncesinden çok sıkıldım 21. yüzyılda yaşıyoruz eski sevgilimin de en yakın arkadaşı kadındı ikimiz içinde herhangi bir problem olmamıştı