Tabii ki gösterebilirim şöyle düşüneyim bir insanı ben seviyorum ona karşı ilgim var hoşlanıyorum anlamında değil bazı insanlarla çok güzel anlaşırsın enerjin uyuşur yaptığın esprilerimizi anlayışları konuşma şekilleri davranışları bana o kadar iyi gelir ki onunla oturup sohbet ederim bazı insanlar bazı arkadaşlıkları hemen böyle sevgili boyutuna ya da kıskançlık olduğu zaman aşk boyutuna indiriyor bence öyle bir durum değil aradaki bazı özel bağlarla bunu sağlar
Pek mümkün görünmüyor samimi değil bir kere samimiyetsiz hiç bir davranış yer etmedi bunyemde etmezde bı kere toyken başıma gelmişti karşı taraf istedi ısrar niteliğinde nerdeyse serde erkeklik var kabul ettim denedim sonrasında hislerimin onun bana duyduğu kadar derin olmadığını teklifini sadece kendisini kırmamak için kabul ettiğimi söyleyip noktayı koydum
Ya bazen herkesin ilgiye ihtiyacı olur. Birinin sorunlarıyla ilgili konuşmak onunla dertleşmek ve ilgi göstermek için hoşlanmaya gerek yok bence. İnsani bir durum olarak değerlendiriyorum.
Ben gösteririm maalesef büyüdükçe insanın yapısı değişiyor insan zaten aşık Olduğu birisiyle olmayınca artık diyorsun ki hani ne olursa olsun çok umursamıyorsun yani biri gider biri gelir şeysi.
Hmm, hoşlanmadığın birine ilgi göstermek... Bence bu biraz niyetle ilgili bir durum. Eğer içten gelen bir bağ yoksa, bu ilgi zoraki olur gibi geliyor. Ama birini daha iyi tanımak ya da pozitif bir etkileşim yaratmak için ufak bir ilgi göstermek de kötü bir şey değil aslında. 😊 Sonuçta bazen hisler zamanla da gelişebiliyor. Peki bu konuda sen ne düşünüyorsun, hiç böyle bir durumda kaldın mı? 💭