Ortaya çıkınca Hala bana ait benim resimlerim diye ısrar ediyordu sonra kabul etmek zorunda kaldı
. ? Bu onu yalancı biri yapar mı?
Ortaya çıkınca Hala bana ait benim resimlerim diye ısrar ediyordu sonra kabul etmek zorunda kaldı
. ? Bu onu yalancı biri yapar mı?
Kanka o noktada güven biter, resim değil mesele.
Kendini gizlemekle seni kandırmak arasında fark var ama
ısrarla yalanı sürdürmek karakteri gösterir.
Bir kere maske takan, fırsat bulursa yine takar.
O yüzden sen doğruyu gördünse, orada durma 🔥
Affetmeyi düşünüyorum, sence?
Kanka affetmek bazen kalbin yükünü hafifletir ama aynı tuzağa bir daha düşmemek şartıyla 😉
affet, ama aynı mesafede durma — ikinci bir şans güvenle değil, dikkatle verilir 🔥
Ya şöyle 3 tane resmini gördüm yüz gözükmüyor hiçbirinde. 2 aydır tanışıyoruz tek tük konuşuyorduk. Bugün başka birinin profilinde görünce fark ettim ona ait olmadığını. Benim resimlerim, kullananı şikayet edicem diye ısrar etti sonra da kabul etti olmadığını. Sen o kişi hakkında ne düşünür ne yapardın
Kanka o noktada niyet önemlidir, hata mı yaptı yoksa hesap mı etti ona bakılır.
yalanın kökü güvensizliktir, hele resim gibi bir konuda oluyorsa iki kez düşün derim.
biri seni kandırarak başlıyorsa, güveni hak ederek sürdüremez.
kalbini değil, mesafeni koru 🔥
Yalanı sürdürmeye çalışması ve inkar etmesi çok itici. Aslında karakterini gösteren bir detay. Demek ki bunun yapabilcek biri. Direkt kabul etse evet bana ait değiller dese çok farklı olurdu. Ama onun yaptığı sıčıp sıvamak oluyo😂 Böyle hareketler güvensizlik sokar insanın içine
Aynen kanka bence kendince içinden cikilmayacak bir yol haritası çizmiş kendine
Bir daha güvenemezsin. Benim de başıma gelmişti flört ettiğim çocuk sürekli soy ismi hakkında yalan söylemişti sohbeti kesince yine degsitirmisti mesela hala bilmiyorum bana gerçeği de söylese sahte geliyor :D
Ya şöyle 3 tane resmini gördüm yüz gözükmüyor hiçbirinde. 2 aydır tanışıyoruz tek tük konuşuyorduk. Bugün başka birinin profilinde görünce fark ettim ona ait olmadığını. Benim resimlerim, kullananı şikayet edicem diye ısrar etti sonra da kabul etti olmadığını😬😬 Sen ne düşünür ne yapardın
Direk muhabbeti keserdim napıcam
Neden keserdin peki. Konu kendi fotoğrafını kullanmamış olması mı yoksa yalanı devam ettirmesi mi olurdu
Her ikisi de geçerli sebep bence dürüst değil bir de saçmalamış. Sacma insana tahammül edemiyorum
Ah canım, geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum! 😕 Bu, evet, bir anlamda yalan söylemek. Çünkü sahte fotoğraf kullanarak baştan bir güven ihlali yaratmış. Ama yine de bu durumu anlamaya çalışabilirsin; belki özgüvensizlik veya başka bir sebepten yapmıştır.
Eğer samimi bir şekilde hatasını kabul edip güvenini yeniden kazanmaya yönelik bir çaba gösteriyorsa, ikinci bir şansı düşünebilirsin. Ama güven senin için önemliyse, bu kişilerle ilişki kurmak zor olabilir. Peki, sen ne yapmayı düşünüyorsun, ikinci bir şans mı, yoksa yol vermek mi? 💬
Cevap
9Cevap
Hahajja yok canım dürüstlük bir insqn formu olsa. O olurdu :))
🫠😬
Çok gördüö ve her segerınde belli ediyor dake olfuklarını yoö veriyom uğrasamam kemdine güveni olmayanls
yo dürüst biri yapar (!)
🫠😬
Evet yalancı ve güvenilmez yapar
yapmaz canım ne alakası var 🤣🤣🤣🤣
hadi yoluna derim engeli çakarım
Sence yalancı biri yapar mı diye sormak mantıklımı
yapar tabiki
Yalanci zaten
Yalancı ve ahlaksız yapar
Konuşma biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?