Sevgili oldunuz ve artık gerçekleri kendiniz öğrendiniz. Bu durumda ne yapardınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sosyal medyadan tanıştığım kişinin zaten ben fake olup olmadığını öğrenmeden önce bir şeyler yaşamazdım. yani bazıları gibi görmeden aşık olan tiplerden değilim. bu yüzden de sadece arkadaş olarak takılırdım arkadaşımın da fake çıkması zaten ona karşı güvenimi bitireceği için bende engellerdim bir daha konuşmazdım ama iyi bir açıklaması varsa belki güvenmemiştir ya da utanmıştır gibi o zaman da onu dinlerdim ilk önce
Cevap
6Cevap
Bilmem, siler geçerim küfür edip sanırım.. Keyifli geceler..
Fake derken, cinsiyeti, kişiliği, karakteri, sahip olduğu özellikler hakkında yalan söylememişse çok da sorun değil aslında...
Muhtemelen makul gerekçeleri vardır diye düşünürüm...
Üzülüp hayal kırıklığına uğrarım ve o kişiyle olan ilişkimi bitiririm. Zaten sanaldan çok dürüst ve ciddi birini bulmak bir hayli zor.
Sosyal medyadan tanıştığınız kişiyle reelde bir görüşme olmadan sevgili olunmaz bir kere.
Kendi fake olmasada baştan sona anlatılan fakeymis hayal kırıklığı
Niye böyle boş işlerle uğraşıyorsun derdim herhalde
İnsan değiller ki konuşmaktan aciz fake im dese mantıklı bi sebep olur en azından
Sanırım karşılıklı bi özür dilerdik çünkü fende fake dim 😊
Zaten olacağı buydu der ne kadar ciddi ne kadar sahtekar sonuca göre devam ya da yol veririm
Hiçbir şey yapmam engeller geçerim
Engellerim. umurumda olmaz
Engellerim
Engel
Amann tanrım derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?