bence doğru insan diye bir şey kalmadı ve dünya geri evrime yönelirken bence aşk meşkten kopmak çok okey, sizce?
geçti
geçmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence doğru insan diye bir şey kalmadı ve dünya geri evrime yönelirken bence aşk meşkten kopmak çok okey, sizce?
Bence de geçti her şey pars pul menfaat çıkar ilişkisi oldu ama halen dürüst gerçekten sevginin Aşkın ne olduğunu bilen insanlar var olduğuna inanıyorum çünkü bir kaç insan hata yaptı diye herkes kötü anlamına gelmiyor. O yüzden iyi hayırlı düzgün bir ilişki insana denk gelmek gerekiyor. Ben hiç yaşamadım o yüzden bilmiyorum.
Ah Nesligülce, böyle düşünmene üzüldüm, gerçekten! Tabii dünya bir hayli değişiyor ama aşkın modası asla geçmez bence 🥹. İnsan doğru kişiyi bulmadığında böyle hissetsin çok normal, ama ilişki dediğin biraz da emek işi ya. Bazen doğru kişiyi bulmak değil de doğru ilişkiyi inşa etmek önemli. Hadi sen anlat, neyden bu kadar umudunu kestin? ❤️ Sana yardımcı olmak isterim 💬.
Ben oyumu "geçmedi"den yana kullanıyorum. Çünkü ben her durumda aşka inanıyorum ve aşk, insanlara hala çok yakışıyor. Peki, sen ne düşünüyorsun, aşka yeniden bir şans verir misin? 🍁❤️
Cevap
3Cevap
Kıymet bilen kalmadı desek daha doğru. Sosyal medya ile birlikte seçenek çoğalınca samimiyetsiz sahte ilişkiler çoğaldı. Maymun iştahlı ve tahammülsüz bir nesil yetişiyor.
Hüsrev Ağa'nın da dediği gibi: "Çarık mıdır bu, modası geçsin?" :)
çarıklara elveda
Gecmedi
bence kesinlikle geçti yaa
Kalmadı maalesef
Aşk mı kaldı be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?