Hayvanlardan başka hiçbir canlının sevgisine inanmıyorum. Onlar insanlar gibi kırmıyor, incitmiyor. Menfaatsiz bir sevgi.

Hayvanlardan başka hiçbir canlının sevgisine inanmıyorum. Onlar insanlar gibi kırmıyor, incitmiyor. Menfaatsiz bir sevgi.

Şimdi sevgi derken hangi sevgi bilmem ama fotodan belli spor yapıyosun kendine karşı bir özgüvenin var şimdi sana normal biri yazcak adam kendi halinde arabası yok asgari ücretle geçiniyor 80 kilo 1.80 boyu falan belki sigarası alkolude yoktur ama sen bunu ciddiye almayacaksın yok ne bilim şunun tipe bak bana yakışmaz ya da arabası yok fakir diye vs. Şimdi sen bu kafada olursan kimseyle anlaşamazsın önce bi dış görünüme bakcan pez*** birimi haraketleri nası falan sonra icini tanıcan zaten niyeti farklı olan her türlü belli eder bu erkektede kızdada aynıdır. Simdi sevgi lüks değil annene yardım etmen ücretsiz sokakta bir teyzeye yardım etmen uçretsiz kafanı kuma sokup tek açıdan bakman seni üzgün biri yapar genelleme düşüncen hayatta bir sürü iyi seyler var sen buna yönelip moralini bozuyon benim su hayatta bir tane bile sevgilim olmadı sanal ortamda bile çoğu kisiye iyi olmaya calıştım ama hep hüsran ama bak arkadaş konusunda şanslıyım çünkü gercek hayatta sabit 3 arkim var baska yok yeni insanlarlada pek anlasamadigim için devam ettirmedim mesela bak ben bunu anlayıp hayatıma sokmadığıma göre seninde bunu başarabilmen lazım anlatabiliyomuyum. Aslında hayat basit sadece insan kendini tutup sabırlı olması gerekiyor sevgi diye bir şey var bunu aramak yerine kendin yaratabilirsin.
Erkeklerin hemen hemen hepsi menfaatsiz sever kim sizden hediye, para, hesap ödemenizi vs istedi?
Ha siz erkeklerle fiziksel yakınlık kurmayı erkeğin menfaatine bir şey olarak kabul ediyorsanız vücudunuzu bir meta (alınıp satılabilir mal) olarak görüyorsunuz demektir. Bu da hangi cinsiyetin menfaatçi olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Aslan kadını kırılır mıydı ya şaşırttı. Genellikle terör estiriyor da aslan kadını balık, yengeç kadını modunda üzgün bir aslan kadınına hiç şahit olmadım.
Gerçekten kırıldıysak üzülürüz.
😯😯
Eig için teşekkür ederim. 😊
Yok değil aslında ama yanlış yerde bekliyor. Bir müdahaleye ihtiyacı var.
Cevap
54Cevap
Bazen hayvanlarda konuşa biliyor olsaydı insanlarda nefret ettiğimiz yönleri onlarda da görür muyduk acaba diyorum.
Nasipte varsa öyle de güzel sevilirsiniz ki aklınız hayaliniz şaşar ben ne sevap işledim de bu sevgiyi hal ettim dicek kadar sevilmeyi rabbim nasip etsin herkese
dunya var oldugundan beri kadinlar sadece kadin olduğu için çikarsiz ve koşulsuz sevilirdi. erkek ise bir çok engeli aşmasi gerekirdi sevilebilecek bir aday olmak için. şimdi eşitlendik. artik kadinlarin da engelleri aşmasi gerekiyor sevilmek için. Bir örnek vereyim, ev geçindirebilir mi bir kadin? artik erkekler buna bakmaya başladi mesela.
Hayvanlar yalansız davranıp, istedikleri şeyleri açıkça hissettirdiği için belki insanların önüne geçebiliyor. İnsanları tanıdıkça da belki anlayabiliriz. Belki insanlara, hayvanlara gösterdiğimiz saf sevgimizi göstermediğimizden kaybediyor olabiliyoruz. Çünkü kırılmaktan korkuyoruz, kaybetmekten korkuyoruz.
İnsabların sevgisi bambaşkadır ama. Ve hayvanların sevgisi de bazen kırıyor. Köpeğinden bir hafta uzak kal da gör sen döndüğünde sana nasıl tripler atıyor 😅🥰🫣
Bende bir kere şehir dışına gitmek zorunda kalmıştım kedimden 10 gün falan uzak kaldım geldiğimde gece uyurken bile yanımdan ayrılmamıştı o kadar özlemiş ki, ne kadar sadık varlıklar bayılıyorum gerçekten.
Evet bunu bende yaşadım ama insanlarda da yaşadım bunu. Özellikle özleyen çocuklar ve eş
Canım benim o kadar haklısın ki gerçekten Vicdansız insan demeye dilin varmadıği aşağılık mahluklar sayısı arttı Ama her insan böyle değil elbette hayvanlar masum Örneğin bu siteden tanıdığım çok güzel kalpli bi kızsın sen
O kadar da vahim değil bence.. Denk geliş ya da gelemeyiş diyelim..
Ne zaman senin gibi düşünsem sezenin şarkılarını dinlerim o zaman diyorum ki yok gerçek sevgi olmasa bu yazılar yazılmaz böyle şarkı söylenmez derim yıldızdada oluyor azerdede oluyor
Aslında tam da menfaatsiz sayılmaz.
Onlarında başını okşayıp mama vermesen pek yanında dolanmaz.
Ama insanların çoğundan daha iyiler.
En azından yalan söylemiyorlar.
Hayvanların düşünme kapasitesi insanlar kadar gelişmemiş. Bu nedenle seviyormuş numarası yapamıyorlar gerçekten seviyorlar. Bizim evde de iki muhabbet kuşu var, onların sevgisini hissediyor insan.
Aslında gelmedi sadece güzel insanlara denk gelmiyoruz artık. O yüzden eski olan arkadaşlıklar her zaman daha güvenilir oluyor

bence lüks olmalı
Hayvanların sevgisinin yanında insanlar bir hic maalesef. Bir kedi bile bir bakışıyla kucak dolusu sevgi verebiliyor
Şimdi çıkarlar için seviyorum diyorlar. Hiçbiri inandırıcı gelmiyor açıkçası, eskiden şirin için dağları delen fetrat vardı şimdi ise çıkar için seviyorum diyenler …
İyiki 1 kişinin yaptığını herkesin yapacağını düşünenler varda, hayatımızdaki karşılacağımız insanlar önyargısız insanlar oluyor 🙂
Söylediğine inanmakta zorlanıyorum. Öyle genellemişsin ki çürütmek için bile kendimi yorasım yok. Canın sağ olsun diye sana bir şarkı gönderiyorum; You are the reason (French version) - Sarah. İyi geceler.
maalesef lüks artık. Gerçek seveni bulmak zor.
Evet özellikle saf duyguyla, menfaatsiz, şartsiz sevilmek oldukça lüks..
Yani seçenekler çoğaldı eskisi gibi saygı da sevgi de kalmadı maalesef
Sevgi ya da aşk insan kurgusudur. Lüks bir deneyimdir.
Hayvanlar insanlardan daha iyi dediğin gibi en azından ne istediklerini biliyorsun
Menfaatsiz insan sevgisini de sizin kaldırabildiğinizi veya benimseyebildiğinizi düşünmüyorum doğrusu
Tabi ya çok iyi tanıyorsun sanki beni önyargılı olmak kestirme yol.
Selam Busî.
Yok sevilmek isteyeni itinayla severiz😅
İsmimi nereden biliyorsun ki ismim Busi değil bu arada sjdj
Hayır bilmiyorum.
sokak kedılerını bol bol beslerım hatta bır tanesı var kapımda uyuyor bazen alırım ıcerıye odamda serınletırım sonra zaten wc ıhtıyacı geldıgınde mırıldanıyor kapıya gıdıyor resmen sankı egıtım vermısım gıbı ama alıstı artık :)
Sevilmek çoktandır lüks.
İnsanlar cidden sevgiyi hak etmiyor
Soru neysede kot altına o ayakkabı ne ablam 2000lerde mi kaldın sevilmek lüks değil. Sevgi partnerlerden ibaret değil.
Canım öyle istedi yakışıyor ki giyiyorum her şey modaya uygun olmak zorunda değil.
Kadınların istekleri bitmiyor erkeği yolunacak kaz gibi görmeleri Her şey bu hale getirdi
Spor yapıyorsun galiba.. Bacakların ve kolların bayağı kaslı @VişneliBrowni_
Kesinlikle çok haklısın bu arada ayaklarına bayıldım
Ayakların çok seksi
mama verme bakalım bi de öyle dene sevgilerini...
Hayır versem de vermesem de aynı mama ile bir ilgisi yok.
saçmalama
istemediğin biri tarafından sevilmek işkence
maalesef lüks halıne geldı :((
Gerçek sevgi biraz lüks gibi oldu bu dönemde.
O kadar da değil bence
Bi annen karşılıksız sever seni birde onlar
Aileden başkası sevmesin beni
Yakında ondanda vergi alınır merak etme
Gerçekten sevilmek lüks artık.
Ayakların kaç numara abla
İnsanlar bencil ve nankör haklısın.
cunku onlar icgudusel davranan koleler.
İnsan sevilecek bi canlı değil ki
en guzelı hayvan sevmek
Kırmızı oje mı seviyo seni mi cozemedim
😅