Sevgilim ilişkimizde her şey normalken ailesi başka bir kızla evlenmesini istediği için benden ayrıldı?

5.5 yıllık bir ilişkimiz vardı. Aslında her şey gerçekten yolundaydı. aramız falan çok iyiydi. sonra bir gün kavga ettik daha önce de ailesi benim oralara uyum sağlayamamam konusunda konuşmuştu onunla. Ama sonra onunla konuştuk ve gittiği yere kadar gitmeye karar verdik daha çok alıştık birbirimize. sonra bir gün neden görüldü attın diye sordum ailesi ile sorunları olduğunu onlarla uğraştığını söyledi. Haklı olarak ona benimle paylaşabileceğini söyledim. Ailesinin ondan habersiz bir kızı istediğini ve ailesinin onun adına söz verdiğini ve ne olursa olsun bu sözden dönemeyeceğini söyledi. Biz ne olacağız dedim. Birbirimizi severken başkası ile mi evleneceksin ben ne olacağım dedim. Ailem senin burada yaşayamayacağını söylüyor babam hem o kızın hayatını hem de kendi hayatını mahvetme dedi ne yapacağımı bilmiyorum ben köyde ailemin yanında yaşamak istiyorum dedi. Ben de illa ki köy mü olmalı ailenin yaşadığı şehirde yaşamak senin için yeterli değil mi dedim. Ama ben ona ne kadar anlayışlı da davransam en sonunda ayrıldık. ona geleceğin hakkında bir plan yapmadın mı dedim bana sürekli bilmiyorum dedi. ailem seni istemiyor ben ailemin onayı olmayan bir şey yapmam dedi. çok sinirlendim haliyle ama çok ta seviyorum yine de ayrıldık. adam zamanla ailem seni kabullenir bile demedi beni hiç mi sevmedi Allah bilir o kızı sevmeyi denerim dedi. o kadar eminim ki pişman olacağından ama işte herşeye rağmen insan içindeki sevgiyi atamıyor ondan sonra da kimseyi sevmek istemiyorum haliyle. Günlerce ağladım kilo bile verdim e tabi haliyle büyük ah ettim onlardan çıkacağından da eminim isterdim ki biraz olsun sevgisine sahip çıksın cesaret etsin ama sanırım kısmet değilmiş. Bir gün döneceğinden eminim ama Necip fazıl'ın da dediği gibi Gelme, artık neye yarar. neyse sizce böyle bir adam geri döner mi merak ediyorum dönerse de ne kadar süre de döner?

Sevgilim ilişkimizde her şey normalken ailesi başka bir kızla evlenmesini istediği için benden ayrıldı?