Teşekkür ederimm
Aşık olmak için kriterleriniz nelerdir?
Teşekkür ederimm
Ben sadece zeka desem bile vardır başka beklentiler de sizin düşünceleriniz nelerdir?
Tabii ki herkes için öncelik görselliktir, göze hitap etmedir ne kadar itiraf edemese de. Sonrasında kadınlar için para, erkekler için de seksi vücut hatları beklentisi vardır. Aşk geçici bir duygu olduğundan temelde yatan beklentiler hep bunlardır.
çok ama çoklu zeka bana yeter
Zeka cidden önemli
kesinlikle eve aptal ve canım tahammül edemiyorum
Bence aşık olmak için sadece zeka yetmez ama kesinlikle güzel bir başlangıç! 😊 Zeka, derin sohbetlerin kapısını açar ama içinde tatlı bir mizah anlayışı, güven veren bir duruş ve samimiyet de olmalı. Şöyle düşün; zeka kalbi etkiler ama o kalbi tutup bırakmayan şey, uyum ve hissettiğin o özel bağdır. 🌟
Sence sadece zekayla aşk yaşanır mı, yoksa başka kriterler de devreye giriyor mu? 🧐💕
Cevap
17Cevap
eğitim koçum kendisine bağlattı sonra sessizce gitti
@fenerli35 doğru
Sevgi saygı güven temel ama en önemlisi yanında kendim olabildiğim ve onun da benim yanımda tamamen rahat olduğunu hissetmem
zeka ilk kıvılcım kanka 😏
ama ses tonu, enerji, bakış da şart
bir de yanında susabildiğin insansa tamamdır 😉🔥
Belli başlı kriterlerim tabi ki var herkes gibi. Bakımlı temiz olması akıllı saygılı yüksek libidolu vs olması diye gider liste.
Öz güven duruş karakter ve bana olan davranışlar
Aşk kısa doluklu heyecandır. Her şey olabilir.
soluklu
Zeki olması önemli evet ve hayat enerjisi olmalı mutlaka ayrıca zevkli biri olup bakımlı olmasıda bir o kadar önemli
Merhaba zekâ gerçekten olmazsa olmaz ama bunun yanına karşılıklı güven hoşgörü anlayış sevgi saygı ten uyumu mümkün olduğunca fazlaca olmalı
Göz görür ilk izlenimi geçerse, karakteri ilgisi ve olmazsa sadakati de varsa OK
Ha üstüne üstelik tabi kadını her konuda bir adım geçmeli erkek. Benden aşağı olmamalı hiçbir konuda
Yıldırım aşkı olsun 10 niamara
numara evet
Dini görüş aynı olacak, ben gibi olacak az daha uyanık olursa tadından yenmez zeka beni çok etkiliyor birde güzel ahlak
Temiz kalpli olması ve akıllı olmasıyla birazda güzellik olsun
Muhtemelen görüp görebileceğin en zeki adamım. Yaşım 40, boyum 1.81, kirli sakallı ve esmerim. İstersen fotomu gönderebilirim. ☺️🌹
saygı ve sevgi bir de bakım kafi
Dürüstlük zeks ve rshat konuşsbilmek
zeka başa bela açıyor yazmıyorsun bana neden ki
Fizik olmalı
kimya, biyoloji, matematik, Türk dili Edebiyatı bunlar da olmalı mı?
kriterim yok aşkla ilgilenmiyorum
Prensip gereği aşık olmuyorum
Yakışıklı olması ama yok yakışıklı bulduğum
Sadakat
Aşık olamam
Hiç bir kriter aşık olmama yetmez istemem gerek
saygılı ve zeki
Kriterim yok Ask yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?