açıkçası benimle dalga geçtiğini düşündüm

Allah aşkına bi yardım edin,bi akıl verin

soru biraz uzun k.b. bi de lütfen düzgün cevaplar verin.geçen hafta uzun süredir peşinde olduğum ve onun için yapmadığım şey kalmayan kızla buluştuk.havadan sudan konuştk.sonra konuyu asıl meseleye getirdim.ona karşı hissettiğim duyguları,onun için yaptıklarımı falan anlattım.sırf onunla aynı üniversitede okumak için o okula kaydımı aldırmaya çalıştığımı bile söyledim.hemen sevgili olmamızın çok saçma olucanı sadece birbirimizi tanırsak belki birbirimizden hoşlancamızı söyledim.

bi erkek arkadaş istemedini söyldi.sebebi ise eski erkek arkadaşını unutmamış olmasıymış.1 yıl önce ayrıldıklarını söylediğinde kendi d bunun yalan oldunu anladı.sonra birine haksızlık olur dedi.o biri d lise zamanı 3 yıl bunun peşinde koşmuş ve reddedilmiş.hoşlandığın biri mi war ddim.ewet,hayır,belki,bilmiyorum gibi cewaplar werdi.memleketime bi bahane buldu.alevimisin sünnimisin diye sordu.oy verdiğim partiyi sordu.4.sınıfta bi ilişki istiomuş ondan sonrada ewlilik.belki ewlencen kişi benim dedim o zaman 4. sınıfa kadar bekle dedi.gülüp duruyordu.tekrar buluşcakmıyız diye sordum yine bilmiyorum,tamam gibi cewaplar werdi.bi gün kararlaştıralım dedim.ankaraya ne zaman döncem belli değil.kurban bayramında dönerim görüşürüz dedi.akşam da sms attı.bi ortak tanıdımıza anlatmış.beni istemedini sonra da gülücük koymuş.ben d duygularımı falan yazdım.bilmiyorum beni de sıkma diye sms attı bana.açıkçası benimle dalga geçtini düşündüm.egosunu benimle tatmin ettini.ama hala bişi beni ona çekiyo.siz ne düşünüosunuz.ne yapim artık
Güncellemeler
+1 yıl
önemli bişi değil ama sizdn akıl istiorum.dün akşam 10 gibi sms atmış bana naber diye.ben d 11d gördüm ve film izliodum sen nasılsın dedm.o da söz verdii için sms attını ddi.yoksa atmicaktın öylemi diyince d ben sözümde dururum falan ddi.onu adına sevindimi ama bunun bana işkence oldunu sadece empati kurmasını istdim.empatiyi falan sevmedini söyldi işte konuyu değiştirdi.okulunu ankarada okumak istedini falan dedi.sebebini sordumda bilmiorum dior.birden sms atmayı kesti ben d sms atmadım.napim bn
açıkçası benimle dalga geçtiğini düşündüm