Ya siz 30 _35 aralığinda bireylersiniz. ama beyin faktörü onemli tabi. hiç şakasina bir erkek herşeyim dermi? demezz.. zaten şakasina oyle bir şeyde soylenmez, soylende asalağin tekidir..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anlaşıldı biz şakalaşıyoduk konuşuyoduk, o zaten çoktandır istiyodu birliktelik ama birden böyle herşeyim olurmusun diyince kalakaldım. Onu söylerken gülerek söylemedi ama ortam öyleydi işte, anlatamıyorum. Hani oturmuş ciddi ciddi konuşmuyorduk
ya aslında onu söylerken şaka yapmadı ama ortam öyleydi. Gülüşüyoduk yani pat diye herşeyim olurmusun dedi, ben nasıl falan diyince bidaha sordu sonra tamam kapat kapat dedi şakaya vurdu yine
Yaa sorma öyle şakalaşıyoduk, hani hoşlantısını zaten biliyorumda birden pat diye herşeyim olurmusun dedi, ben nasıl herşeyin falan dedim🙈🙈 yani şok oldum sonrada bozuldu tabi geçiştirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya siz 30 _35 aralığinda bireylersiniz. ama beyin faktörü onemli tabi. hiç şakasina bir erkek herşeyim dermi? demezz.. zaten şakasina oyle bir şeyde soylenmez, soylende asalağin tekidir..
Yanlış anlaşıldı biz şakalaşıyoduk konuşuyoduk, o zaten çoktandır istiyodu birliktelik ama birden böyle herşeyim olurmusun diyince kalakaldım. Onu söylerken gülerek söylemedi ama ortam öyleydi işte, anlatamıyorum. Hani oturmuş ciddi ciddi konuşmuyorduk
:D hmm bu şaka değil bildiğin sana aşkını itiraf etmiş
Bunu söylerken bile cesaretsizce şakaya başvurup bunu sana açık açık söyleyemedi ise ondan citli şeyler bekleme
yani pat diye söyledi çok şaşırdım. Şakalaşıyoduk tuhaf bi şeydi o yüzden tepkide veremedim
Citliyet bekleme bence
Öylemi dersin ya, çok samimi geldi ama 😂🙈
Hakkında hayırlısı o zaman
Sevgilim olur musun demiş işte.. hoşlanıyorum senden demiş
Bozulduysa gönlünden geçen buymuş
ya aslında onu söylerken şaka yapmadı ama ortam öyleydi. Gülüşüyoduk yani pat diye herşeyim olurmusun dedi, ben nasıl falan diyince bidaha sordu sonra tamam kapat kapat dedi şakaya vurdu yine
Ciddi olmasına ve seni seviyor olmasına senin adına sevindim
Bence duyguların netse açıkça konuş onunla
Yani hiç hoşlanmadığım birine bu cümleyi demedim
hoşlandığını zaten biliyorum ama yani ciddi düşünmekle ilgili bişey mi bu cümle, ilk defa biri nu şekilde söyledi banada
Ciddiyet bekleme yani buradan o çıkmaz sadece hoşlandığı anlamı çıkar
Hö? Mu dedin? : D sjjxjs
Yaa sorma öyle şakalaşıyoduk, hani hoşlantısını zaten biliyorumda birden pat diye herşeyim olurmusun dedi, ben nasıl herşeyin falan dedim🙈🙈 yani şok oldum sonrada bozuldu tabi geçiştirdi
adamı gömmüşsün resmen
yaa şakayla karışık dedi bide ilgisizdi falan, şaşırdım 🙈
Çoğu zaman
Olurum hahah deseydin hdhekifir