Beni artık seviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum?

Arkadaşlar 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim vardı. Sonra ayrıldık 4 ay ayrı kaldık sonra ara ara görüştük ama barışmamıştık ve aradan 1 yıl geçti kız benimle tekrar olmayı kabul etti ve bu kez hiç hata yapmadım ama bir şeyleri bahane edip ayrılmak istedi. Önceki ayrılık sebebimiz olarak hep beni suçluyor benim de hatalarım var ama o da tamamen sucsuz değildi. Bense her şeyi unutup bastan baslamak istedim ama o unutmuyor. aşırı kin tutan biri. Bir gün sevdiğini kabul ediyor diüer gün inkar ediyor. Bir gün ağlayıp yanıma geliyor ertesi gün bana kızıyor konuşmak istemiyor. Birlikte de olmustuk yani ilklerimizi hep birlikte yasadık. Barısınca tekrar olduk. Sonra bahane bulup ayrıldı. Ve bugün sırf konusmak için son kez birlikte olalım diye cagırdım ve kabul etti. Ben anlamıyorum ayrılıgımıza kadar bana deli gibi aşıktı şimdi cidden bipolar gibi bir anı bir anını tutmuyor ve düzgün davranmıyor. Bir de çok tabuları olan biri benim dısımda kimseyle böyle yaklaşmaz bile. ayrı olsak da çevremiz sayesinde hayatını cok yakından biliyorum başkası olmadıgı bariz belli ama bana neden böyle davranıyor anlamıyorum. Ona ne zaman güzel davransam beni kırıyor ne zaman onun gibi davransam karsılık veriyor. Ama şimdi cidden çıkmaza girdi ve ben seviyorum bitsin istemiyorum ya biri sevmese neden böyle bir şeyi kabul eder ve neden sürekli git gel yasar ya da baska birine de gitmiyor baska kimseyi de kabul etmiyor ama bana da eziyet ediyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım cidden seviyorum ama o kadar kırıldımki gücüm kalmadı yani.
Beni artık seviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum?