Beni seviyor mu sevmiyor mu çözemedim?

2.5 sene önce tanıştık ve başta arkadaş gibiydik. Dertlerini anlatıyordu sohbeti güzeldi ve iyi anlaşıyorduk. Her gün konuşuyorduk ve hatta ilk zamanlar bir saatimiz ayrı geçmiyordu sürekli mesajlaşıyorduk. Yarım sene sonra birbirimize açıldık. Bana değer veriyordu nerde olduğunu felan kendiliğinden söylüyordu. Ben o zamanlar kendimi geri çekiyordum uzak mesafe ilişki istemiyordum diye ama bende zamanla daha cok bağlandım. 2 senedir ilişkimiz var ama sorunlar çıkmaya başladı zamanla. Çabuk sinirlenen biri ve sinirlendiğinde ne dediğni fark etmiyor. Bende cok duygusalım ve hemen alınıyorum. Kavgalarda ben alttan almaya çalışsamda sonunda geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Kavgalarda beni engelliyor genelde hep beni delirtmek için. Her seferinde yapma diyorum söz veriyor ama ilk kavgada inat olarak engelliyor ya da engellerim diye tehdit ediyor ve bazen bir ay falan öyle engelli kalıyorum, siniri geçip beni özleyene kadar bide benim peşimden koştuğumu görüyor ekstra naz yapıyor. Şimdi bide iki işi var ve kuzeniyle ayrı eve çıktı. Bana zaman ayırmakta zorlanıyor. Bazen hiç mesaj atmadan günü geçiyor. Sevmiyorsun dediğmde seviyorum ama şu an durum böyle ve seni sevmeseydim ayrılırdım diyor. Arkadaşlarının yanında benim sevgilim bu diyebiliyor gizli saklı yok ama bu engelleme ve az zaman geçirme beni korkutuyor. Maddi yardım ettim, sorunları vardı ve ailesiyle sorunlar yaşadı diye benden yardım istedi. Tüm aile sorunlarını bana anlatıyordu zaten baştan beri. Bana yeminler etti seninle evlenecem seninle sadece aile olurum diye başkası olmazmış. Ben ona maddi yardım ettim diye mi borçlu hissedip öyle dedi yoksa kendi isteği yüzünden bilmiyorum. Beni sevse sonuçta kolay kolay engelleyip uzak duramazdı yoksa dimi? Ama her engellediğinde ya da ayrılıkta (ben ayrıldığımdada) adım atıyor bana ve kalbimi geri kazanmaya çalışıyor. Sürekli evlilik konusunu açıyor. Sizce beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece borçlu hissedip vicdan mı yspıyor?
Beni seviyor mu sevmiyor mu çözemedim?