Erkek ne yapmaya çalışıyo?

Hoşlandığım çocukla karşılıklı oturuyoruz yaklaşık 6 aydır. Önceden sürekli göz göze gelir hiç konuşmazdık ama gözlerimiz bi şeyler anlatır gibiydi resmen. Ve ben o süre zarfında onun ismini çok arıyordum ve Allah tarafından buldum. Arkadaşımın gazıyla fake bi hesaptan yazıp yaşını öğrenmeye çalıştım. Yaşını söylediğinde asla göstermediği için biraz şoka uğradım. Birkaç gün asla kendime gelemedim. Daha sonra büyük bi cesaretle kendi orijinal hesabımdan çocuğa istek attım ve 1 hafta geçmeden yazdım çünkü içim içimi kemiriyor ve ne yapacağımı bilmiyodum. Yazdım açıldım ve aramızdaki yaş farkından olmaz dedi. Çok üzüldüm o sıralarda onda da bi şeyler hissediyordum bana karşı içinde bi şey olduğuna dair onunda afalladığını bir anda benden uzak durduğunu anladım. Aradan günler geçti ben onu görünce kafamı çeviriyodum. Peşimden koşar gibi oldu bu sefer ben belki hani konuşur dedim ama çekingen iki kelam bile edemiyor, bu sefer ben onu uzaktan izlemeye başladım. Baktım tavır yapıyo tavırdan kasıt şu beni gördüğü zaman perdesini çekiyor, ilk karşılaştığımız bi yol var oradan giderdi hep ordan gitmeyi bıraktı ben balkona çıktığımda mesela gördüm beni fark ettiğinde hızlı adımlarla gidiyo sürekli bi kaçma yani hala amacını anlamıyorum 1 ay geçmiş üstünden bende zorlamıyorum artık neyi anlamıyo da bu tavırlarda anlamış değilim.
Erkek ne yapmaya çalışıyo?