Güncellemeler
+1 yıl
Hesabımı aratıp buluyor oradan bile engelliyor neyin kini bu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Hislerimi söyledim günlerce konuştuk buluşma planı yaptık sonra buluşmasak daha iyi istemiyorum dedi bi hoşlanıyorum bi hoşlanmıyorum diyo ben en son kendini kandırmaya devam et bi öylesin bi böyle bi dediğin dediğini tutmuyor dedim ve ona cevap hakkı vermeden engelledim. Sonrasında benim twitterımı bile bulup oradan bile engellemiş beni bu ne ya gören bişey yaptık sanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yenğeç erkeğinden uzak dur. İlet bir burç
Bu acı deneyimle görmüş oldm
Yaşlariniz kaç? Seni canli hiç gordu mu? Yoksa sadece sosyal medyadan mi taniştiniz? Ruh hali çok değişken ve kararsiz olurlar
İş arkadaşımdı kendisi 28 yaşında
Asla ne istediğini bilmeyen tipler. Aşiri ayran gönüllü ve çapkin olurlar. Diş görünüşe çok önem veren tipler. Aşiri anneci. Bencil. Cımrı. İnsani sadece kendi menfaati için kullanır. Birde aşiri alingan olurlar
@Ydvff sor
Bi halt yapmıyor
Nasıl
Soru başlığına cevap verdim, yengeç erkeği diye saçma bişey olamaz o yüzden yani yengeç olması ne alaka yaptığı her şey etik o zaman yengeçse kendisi bi suçu yok 🤣🤣🤣
Her şey etik ama saçma
Ya kardeşim sen onun yaptığı şeye odaklanmıyorsun yengeç erkeği diyosun ne alaka yani, sanki labrador köpeğimin bu davranışı normal mi gibi bi soru, karakterin insanlığın burçta olmadığını ne zaman anlayacaksınız bilmiyorum yani.
Sen de bir yengeçsin bence
Değilim başka bişey ama onu da kabul etmiyorum yok öyle bir şey
Yası kaç
28