AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başak erkeği genellikle mükemmeliyetçidir ve ilişkilerinde de güven ve sadakat arar. Kıskandırarak partnerinin ona olan ilgisini ve bağlılığını test etmeye çalışabilir
yani bundan dolayı da yapıyor olabilir diye düşünüyorum tabi bu sadece burca bağlamak olmaz bence
nasıl bir tepki vermeliyim sizce
normalde baya kıskancım ama asla onu ve saygınlığını zedeleyecek veya kendisini kötü hissedecek tepkiler vermiyorum kıskanıyorum ama sesliği tercih ediyorum tavır yapmıyorum cok güleç yüzlüyüm ben
Tavrını net koyman lazım canım benim bazı kalpler kırılmalı bazı tepkiler verilmeli hoşuna gitmeyen bir durum varsa açık ve net şekilde söylemen lazım
Sevgili degilizki bisey diyemiyorum umursamaz gibi davranip gecip gidiyorum
6 aydan fazladir bu sekilde birbirimizin haatinda degiliz bu yuzden uzak duruyorum oda hep etrafimda nereye adim atsam orada
Ne yaptimi nereye gittimi vs herseyi ogreniyor baskalarindan aramaz yazmaz ama esimmis gibi davraniyor derdi nedir bunun anlayamiyorum
boş ver yoluna bak
Başak mantık burcudur kıskandırmaktan zevk alır ve kendine bağlar.
biz sevgili değiliz ama hep çevremde hep gözümün önünde oluyor yazmıyor aramıyor ama hep ilgili ve kıskandırmaya çalışıyor.
not:bir ay sevgili kaldık ve ayrılmak istedi bende tamam dedim ayrıldık.
O günden beridir 6 ay oldu bu şekilde oluyor ne yapmaya çalışıyor dur.
İlgi seviyor
Tamamda ben ilgi göstermiyorum ki 6 ay bir adam sadece ilgi için çabalarmı
Eğer gerçekten dediğin gibiyse sende eksik birşeyler farketmiş ve bunu tamamlamanı bekliyor ve bu sırada neleri kaçırdığını sana gösteriyor.
1 yıla yakındır bizim konumuz. İlk ay sevgili olduk ayrılmak istedi bende birsey demedim tama dedim oda bana kızdı sonradan ben ayrılmak istediysem sen neden olur dedin diye ben sevgili olmak istemiyorum dedi bende uzak durdum
biz yakınız birbirimizi hergün görüyoruz ayrıyız ama hep yanımda hep ilgili işe gidecegi saat 9 dur benimle karsılaşsın diye 7 de gelir aksamda cok geç gider sürekli haber alır nerdeyim nasılım hosuma gitmeyen kişilerle konusmaz birsey yapacaksa muhakkak biri aracılığı ile haber verir ama gel görki ne arar nede yazar cok gururlu tanıdıkça daha çok ilgileniyor bir kere dedi ya sevgili olmak istemiyorum diye simdi sözünüde çiğneyemiyor. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Her ne yapıyorsa ben hep tepkisiz kalıyorum çünkü sevgili değiliz son zamanlarda kıskandırmaya calışıyor numaram kayıtlı onda ama profil resmini bana gizli yapmış gönderdiği resimleri geri çekiyor arada bir yine tepki vermiyorum çok gururlu adımda atmıyor ne yapmalıyım