Hiçbir erkeğin beklenmeye değer olduğunu düşünmüyorum Allah bilir ideal erkek dedikleri hangi odun türünden (genelleme yaptım çünkü istisnalar kaideyi bozmaz:))
Demek ki özünde vatanını seven bir avuç insan var 🙃
Bizim coşkumuzu paylaşarak kutladın işte. Ben böyle her sene mutlaka kutlarım 🥳 Bu topraklar hepimizin yurdu, vatanı. Hakkını verip, sahip çıkmak lazım her karışına..
Rüyamda çok şahane bir ortamda tanımadığım bir kadın bilmediğim ingilizce bir şarkı söylüyordu ve ben anlayarak dinliyordum. Zihnim İngilizce şarkı yazmaya başlamış ahaha Uyarırılmasam iyiydi ya ühüü
Az önce giydirdim çoraplarını çıkarmış hemen küçük hanım. Biraz sert bir dille tekrar giymesini söyledim. Tamam giyicem dedi odasına gitti. Kontrol etmeye gittim. Ellerine giymiş çorapları 🤦♀️ Teknik olarak giymiş mi giymiş 😂 Fazla zeki buu imdatt ahaha
Yani şimdiki ömrümüm ortalama 70 yıl olduğunu varsayarsam. 35’imde ideal erkeğin geleceğini biliyorsam beklerim zaten ancak o yaşlarda toparlarım kendimi. O yüzden ha 70 ha 300 yıllık ömür sonuçta yarısında gelecekmiş ahaha
3
40 Yorumla
Soran
7 ay
Zaten gülün diye sorulmuş bir soru ahahah
Valla çok mantıklı konuşuyorsun ha... Yarısında evet : )
@Selinawoman 180 boy , en az 70 kilo, dini bütün , eli kadın eline değmemiş , ne yanında nede tek başına başkasına bakmayacak... En az 3 dil bilcek oturması kalkmasını bilecek ohooo ben daha ne anlatim ...
Aklıma küçük prens geldi orada da sayılar hakkında bi söz vardı.. Fikir verdim benim tanıdığım bir kişi öyle bulmuştu ama eski baya şimdi durumlar nasıl bilemiyorum tabii
Teşekkür ederim arkadaş iyi ki varsın saygıya değer jöle... Bu arada en son dediğini bende yapıcam gibi ama camileri bile o benim bu senin diye bölmüşler be jöle bizi barındırmazlar
Teşekkür ederim. Ne yazıkki öyle cumaları bırakalı 3 yıl oldu. En son camide böbrek yetmezliği ve görme bozukluğu çeken bi adamı dileniyor diye , ona yardımda bulunan cemaate,, imam "buna yardımda bulunanın akıl sağlığından şüphe ederim" dedikten sonra cami için yardım istediğinden beri cumaları bıraktım...
Bilmiyorum onun için kendimce yaşıyorum ne yaşıyorsam... Kendime göre bi algim var ona göre yaşıyorum... Dinide , diğer konulardaki fikirlerimi de... En doğrusunu ben bilirim demiyorum..
Buna üzülüyorum bir noktada... Bireysel gelişimin , toplumsal gelişimden daha önde olduğu için... Kendimi kastetmiyorum. Bu tarih boyunca öyleydi... Sïradan bir bireyim sonuçta fakat İnsan üzülüyor istemsiz
İnsan ömrü o kadar uzun değil 🤔hadi bekleyeceğiz diye varsayalım; o gelene kadar biz göçmüş oluruz. Önemli olan vaktinde gelseydi ssssfgg. Şair bak ne der 🔎👀"çay bize bir gerçeği daha öğretti bekleyen her şey, soğur acır, bayatlarmış ".
1
4 Yorumla
Soran
7 ay
Eeee dediğiniz gibi ne yazıkki... Şairde , güzel demiş ha o da gözümden kaçmadı...
Vay be, 150 yıl beklemek... Hadi şimdi dürüst olalım, beklemek mi, yoksa yolumuza devam etmek mi? 😅 Bence bu soruya herkes için net bir cevap yok, çünkü aşk dediğimiz şey anı yaşıyor. 300 yıllık bir ömür bile olsa insan yalnız kalamıyor ki, o yüzden ben olsam beklemek yerine hayatımı dolu dolu yaşardım!
Peki ya senin 150 yıl sonra ideal kadının geleceğini söyleseler, ne yapardın? 🙃
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Soner bana neden benim sorumu soruyorsun he hı hi de bakam hele etik mi bu yaptığın ahhahaha
Ahahah kahkahalarla okudum yorumunu, Soner kim ya 😂 Neyse, sen tam eğlenmelik bir adamsın belli. Ama şimdiden bil ki 150 yıl sonrası için ideal kadın değil, ideal aşk lazım 🌟 Kim bilir, belki o aşk şimdiden yakınındadır ama sen farkında bile değilsindir... Canlan biraz, aşk bekleyene değil, arayınca gelir 💫