Birine sevgili gibi davranıp arkadaşız demek, aslında duyguları kelimelere değil davranışlara yüklemektir. İnsan bazen kaybetmemek uğruna adı koymaktan kaçınır, ama hissettiklerini saklamakla kendini koruduğunu sanarken içten içe yıpranır. Çünkü kalp, yaşadığı şeyi bir tanıma sığdırmak ister. Bu durumda ne arkadaşlık tam kalır, ne de aşk tam olur. Arada kalmak, en çok insanın kendine zarar verir.
Sevgili gibi davranıyorsa birisi bana sevişiyoruzdur. Ama ilişkinin adı yoksa f*ck body olarak devam etmek istiyordur. Ya da neden tahmin ediyoruz ki git kendisine sor demek lazım. Belki fantezisi odur. Belki bizim taraf yanlış anlıyordur, sevgili gibi davranma değildir. Sadece flörtöz tavırları vardır. Ohooooo çok cevap var buna.
E tabii ki kendini kandırmaktır özellikle arkadaş ilişkilerini karşı cinse tavırlarına ve davranışlarına dikkat etmesi gerekir adama sen gidip de umut verir gibi tavırlarla bulunuyorsan eline dokunuyorsan gözüne bakıyorsan böyle affedersin cıvık cıvık böyle cilveli cilveli konuşuyorsan ondan sonra da arkadaşız diyemezsin
Bence bu biraz gönlüm var ama itiraf edemem durumu gibi geliyor. Eğer karşılıklı flörtleşmeler, yoğun samimiyet ve sevgililik izlenimi veren hareketler varsa, arkadaşlık sınırları bulanıklaşmış demektir. Belki duygular netleşmeden “arkadaşız” demek güvenli bir liman gibi geliyor ama kendini kandırmak yerine dürüstçe konuşmak en iyisi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ❤
Sevgili gibi danraniyorsa sorun tabiki ama ben erkek arkadaşlarimla çok samimiydim, kız arkadaşım gibi eglenebilirdim onlarla. Bizde bir sorun olmadı çok şükür güzel vakit geçirdik.