Dört ay sanaldan flörtleştiğin biriyle buluştum ama o beni istemedi konuştuğumuz dönemlerde doğumgünü için hediye yollamistim?

Dört ay sabah akşam konuştuk birbirimizin her şeyini öğrendik buluştuk buluşmada iyiydi sonra yazmadı eve gelince bende bir gün sonra yazdım dedim Tamam beğenmemiş olabilirsin ama nezaketen bir şey diyebilirdin bu şekilde kacmana gerek yoktu yani dedim Kaçmadım yazsaydın söyleyecektim beğenmemek değil bişey hissedemedim çok zit oldugumuza karar verdim sen yazmayınca aynı fikirde olduğunu düşündüm ki kaçmak istesem engellerdim heryerden sadece bende o his olmadı tutmadı yani yazmış olsan söyleyecektim dediğim gibi dedi peki Bende sen yazmayınca yazıp hiç rahatsız etmek istemedim beğenmediğini düşünüp neyse dedim teşekkür ederim dedi sonra ben her yerden sildim onu sizce bu çok saçma değil mi dört ay konuştuk sonuçta buluşunca böyle yapması çok zoruma gitti çok konuştuğumuz dönem de de d. gunu yaklaştığını öğrendim sonra unutmamak için çiçek sepetinden ona bir hediye aldım ve d. gunu eline ulaşacak not falanda yazdım şimdi iptal etmeye çalışıyorum ama olmuyor kendimi çok aptal gibi hissediyorum iki hafta sonra bu hediye eline ulaşınca ben napicam rezil olucam resmen

Dört ay sanaldan flörtleştiğin biriyle buluştum ama o beni istemedi konuştuğumuz dönemlerde doğumgünü için hediye yollamistim?