Önceden çok sevip sonra sonu kötü bitmiş bir ilişkisi olan ve ardından çok acı çekmiş bir erkek bir daha aşık olamıyor mu? ya da kızlara olan güveni inancı gidip değersiz mi davranıyor? etrafımda 2-3 kişi böyle. 2 yıldır kimseden hoşlanmadım bile dedi arkadaşım. Siz ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet doğru. Çok seviyorsun, aşık oluyorsun.. Verdiğin değer pahabiçilemez oluyor. Bir bakıyorsun herşey bitmiş, sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi orta da kalıyorsun. Ve güvenin sarsılıyor haliyle, hırpalanıp, parçalanıyorsun. Bir daha da o şekilde bağlanamıyorsun 😢😢
13 Yorumla
Soran+1 yılUnutmuyorlar da unuttum diyip kendilerini kandırıyolar..
- +1 yıl
Bir nevi öyle
Soran+1 yılÖyle...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılBende şöyle bişi var kızı beni sevmediği halde çok bağlandım 1.5 senedir seviyorum ilk gördüğümden beri seviyordum 6 ay sonra söyledim sonra konuşalım dedi bir daha konuşmadık 1 sene sonra yani geçenlerde başladık konuşmaya , herşey yeniden başladı benim için yeniden umutlandım tam alışmışken yeniden başladı herşey ki şimdi aşka inancım yok sevgiyede öyle, sevene değer verilmiyor bunu anladım. Yani artık ne yaparım bilmiyorum ama sanmıyorum başka birine aşık olabileceğimi belki çıkar karşıma biri ama bilmiyorum ne yapardım ki sanmıyorum birinin çıkacağını...
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan bazen öyle birini bulabileceğinden şüphe duyuyor. Hem sevip hemde sevildiğinden emin olduğu. Umudunu yitirme :)
- +1 yıl
Valla umudumu çoktan yitirdim özgüvenimi yitirdiğim gibi...
Soran+1 yılKötü olmuş üzüldüm.. Ama elbet mutlu olursun :3
+1 yılErkekler kolay kolay acı çekmez biliyorsun eğer bir erkek aşk acısı çekiyorsa bilki o insanı çok sevmiştir ve kolay kolay unutucagini sanmıyorum kısa bir sürede başkasıyla çıkmaya başlarsa bu lafa dağıtmak içindir ve başkasına aşık olana dek kızı her yonuyle kullanır başka bir insana aşık olsa bile hep ön gargıyla yaklaşır
07 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum, tanıdığım kişiler var böyle..
- +1 yıl
Her insanı tanı dertlerini dinle hatalarını dinle bu hatalardan dertlerden nasıl kurtulduğunu öğren ki yarın öbür gün başkalarına muhtaç kalma :)
Soran+1 yılZaten onlarla bu konuda çok dertleştim yalnızca daha çok anlamaya çalışıyorum bu yüzden sordum :)
- +1 yıl
Anladım aferim sana :))
Soran+1 yılBana aferin denilmesinden nefret ederim :D Sağ ol yine de :D
- +1 yıl
Özür dilerim bilmiyordum :)) rica ederim her zaman
Soran+1 yılahaha sorun değil :)
evet öyle oluyor. üst üste darbeler aldıysan çevrenden de bir şeyler gördüysen artık her insana şüpheli yaklaşıyorsun etrafına bir duvar örüyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılduvarları yıkmak için güven veren biri mi lazım?
- +1 yıl
evet güven veren biri lazım. erkeklerin psikolojisi kadınlardan daha farklı. erkek kendini daha güçlü hissetmek istiyor. başına bir olay geldiğinde ihanete uğradığında veya ne bileyim terk edildiğinde üzülüyor ağlayabiliyor kahroluyor ama içten içe kendine bunu yakıştıramıyor da. başka bir insana kendini açması bu yüzden gittikçe zorlaşıyor. aynı duyguları tekrar yaşamak istemiyor birine tekrar güvenirse onu çok severse gene terk edileceğinden korkuyor ve duvar örüyor etrafına. kesinlikle güven veren biri olması lazım.
Soran+1 yılÇok güzel açıkladın..
Soran+1 yılAynen öyle, herkesin aradığı o yalnızca bulup da değerini bilmeyenler var. Onlar yüzünden aşka küsüyor bazıları işte..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
öyle olur bende öyleyim mesela ve emimim onlar elinden geleni yapmıştır ve aldatmamıştır benim gibi iş yerine çiçekler hediyeler almıştır kız sıkıldım sen iyi birisin deyip ayrılmıştır güven şimdi başka birine
17 Yorumla
Soran+1 yılVerdiğin değerin boşa gittiğini mi düşünüyorsun
Soran+1 yılHımm güveni kayboluyor
Soran+1 yılPeki başkalarına kötü davranıyor değersiz gibi. Bu da güvensizlikten o zaman
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler yorumun için :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıllık ilişkim biteli 2 yıl oldu.. Ve ben daha yeni yeni anlıyorum ''Aşk''ın bu kadar kıymetli ve kolay kolay bulunamaz olduğunu.. Erkek \ Kadın olarak ayırmamalıyız bunu bence. İnsan hayatında gerçek ''Aşk''ı ya 1 ya da 2 defa görür.. bu iş bu kadar basit değil, ömrümüzde o kadar uzun değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBulduğunda sıkıca sarılacaksın ki kaybetmeyesin. Değerini sonradan anlamak daha kötüdür sanki..
- +1 yıl
Benim bahsettiğim çok farklı bişey. ben anlatamam, anlatsamda siz anlamazsınız. iyi günler.
Soran+1 yılBen de anlarım ama kelimelere dökemem fazla, üzgünüm. İyi günler.
bir kere canın yandıktan sonra ikinci defa yansın istemezsin o yüzden daha dikkatli olursun
19 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum. :)
Soran+1 yılgüvenin azaldı mı peki?
Soran+1 yılBenimde bazen öyle, gerçekten sevilebilecek birini bulabilecek miyiz diye. Ama umudumuzu yitirmemeliyiz...
Soran+1 yılHayatına alma o zaman tam olarak güvenmeden ya da tanımadan
- +1 yıl
kısa süreli ilişki istemediğimden uzun süre konuşurum ve ondan sonra başlarım ilişkiye güvenimi kazanırsa ama ilişkiye başladıktan sonra yavaş yavaş değşmlere başlıyo ve bir süre sonra can yakmaya başlıyo en sonunda da ayrılık. eğer şanslıysan bir neden oluyo ayrılığında ma abenim gibi şanssızsan nedensiz bırakılıyosun
Soran+1 yılBende de öyle bu aralar. O yüzden arkadaşın bir ötesi var.. öyle olmak en iyisi
Oyle bir erkek yeniden asik olmakdan cok korkar ve istemez. evet kizlarada hic guveni olmaz benimde hic guvenim yok kizlara cogu yalanci
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeni birine şans vermekten de korkuyorlar aynı şeyleri yaşarım diye
Soran+1 yılAnladım, sevgilin olduğu halde böyle diyorsun kısa süreli mi oluyor ilişkilerin
ben baya aşık olmuştumda karşı taraf teklifi reddeti sorun değil ama üstüne dalga geçince kızlara karşı güvenim azaldı aşık olmaktan uzak durmaya çalışıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanın yanmasın diye.. Anladım
imama küsüpte abdest bozmaya benzer bu iş sonu kötü bitmişse de benim için güzel bir tecrübe oldu demek lazım bu insanı daha da olgunlaştırır
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama keşke söylendiği kadar kolay olsa :) işin içine duygular giriyor
- +1 yıl
kız arkadaşım tarafından yaklaşık 1 sene önce aldatıldım ne yapim o zaman ben şimdi? Bütün kızlar böyledir tezinden yola çıkıpta bütün kızlara mı küsim? Güven çok önemli biz erkekler yapılan bir kaç hareketle bile karakter tahlili yapabiliriz. Davranışlarına ona karşı olan tavırlarına dikkat et o zaman ama asla olduğundan farklı görünme sadece biraz özen göster
Soran+1 yılZaten öyle olmalı ki karşıdaki kişi de seni olduğun gibi sevsin.
Soran+1 yılaynen özellikle evlenince
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSever sevmesinede korkularıylada yüzleşmek zorunda kalır işte o korkular bell bir süre ilişkide zorlu etap haline gelir erkek kendi kendine mücadele eder artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olup ayrıldıktan sonra öyle bir kız olmalı ki hayatına giren, diğerini unuttursun. Yoksa çok zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşkı yeniden öğrenmeli yani..
- +1 yıl
Aynen.
Soran+1 yıl:))
+1 yılBen o kadar çok seviyorum ki onu hala vazgeçtim kabul artık dönmede dönmem seviyorda biliyorum ama olmaz artık onun başkası ile evlenicegini başkası ile olacağını bile bile dönse bile geri donmem içim yana yana.
02 Yorumla
Soran+1 yılKötüymüş.. nedeni ne başkasıyla olmasının?
- +1 yıl
Hayır şu an başkası ile değil , hani ilerde olur ya YAŞ gelir vs bunu bile bile şimdi gelse istemem çünkü onun için gözümü kırmadan ölebilirim
son aşkımı hala unutamadım bugün gezmeye gittim onla yaşadığım anılar canlandı gözümde ağlayacak gibiydim. bunda sonra kimseye aşık olacağımı onu sevdiğim kadar sevebileceğimi sanmıyorum
024 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kızlara bakış açın değişti mi?
Soran+1 yılO mantık doğru değil bence. Ayrıca güven konusu kız/erkek ayrım yapılmadan iki tarafçada gerekli
- +1 yıl
doğru değil mi? doğruluğu sürekli kanıtlandı. kızların hep serseri piçlerle sevgili olması sevenlerine şans vermemeleri bunu kanıtlıyor. skenlerine aşık olup herif tekmeyi basıyor sonra kız bütün erkekleri suçluyor senin dünyadan haberin yok ya da benimle dalga geçiyosun beni sevdiğim kız bile skenleriyle sevgili oldu
Soran+1 yılGenellemelerden nefret ederim.
Soran+1 yılNiye genelden bana döndü sohbet onu anlamadım
Soran+1 yılDik kafalısın sen ne desem boş gibi
Soran+1 yılHayır ama anlatmaya çalıştığım şeyi anlamak için çabalamayıp kendi fikrinde diretiyorsun... Sabit düşünceli olmak sana zarar kendim için bir şey demiyorum
Soran+1 yılZaten öyle bir insanla olmaz.. Ama herkes aynı değildir diyorum
Soran+1 yılTabi ki öyle demedim yaaa. Öyle davranan kızla olmaz diyorum
Soran+1 yılHer kız öyle değil. Ah deli ettin :(
Soran+1 yılO senin şanssızlığın, dik kafalı dediğimde kızıyorsun bir de..
Soran+1 yılDeme öyle..
Soran+1 yılSaçmalamaya başladın..
+1 yılAşık olabilir, ama olabilite ihtimali düşüyor tabi.
09 Yorumla
Soran+1 yılhıımm anladım *-*
- +1 yıl
Aşık olabilir, ancak dili yandığı için bir daha aşık olması çok daha zordur.
Soran+1 yılyeni insanlara şans vermez hemen?
- +1 yıl
Niye versin, bir aşk en az 1-2 yılını berbat ediyor yaşam kalitesini düşürüyor insanın. Tam rahat nefes almışken bir daha niye boka baksın.
Soran+1 yılYa mutlu olacaksa? Yeni fırsat vermekten korkuyordur o zaman
- +1 yıl
Şu an o hastalıktan çıkmış zaten mutlu... risk almaya değecek biri olmalı, işte bu demeli... ama bunun için ona aşırı özel davranmamalısın...
Soran+1 yılrisk almaya değecek biri olmalı.. doğru. tanıma aşaması uzun sürüyor sanırım böyle olunca da
- +1 yıl
Tanısa bile güveneceği meçhul. Sen kadınların nasıl muhteşem rol yapabildiğini benden daha iyi biliyorsun. Bu da hep bir acaba olacaktır.
Soran+1 yılAnladım..
sütten ağzı yanan insan yoğurdu üfleyerek yermiş
herkese güvenemez illaki kız arkadaşı olur ama kızın ilk yanlışında nem kapar gönderir.02 Yorumla
Soran+1 yılDaha dikkatli oluyor yani, pekala :)
Aşk acitmaz karsi tarafin küçümseme ve umursamayan tarafları aşkı acı yaşatır hale getirir.. ve bu parça benden sana gelsin aşk hiç biter mi...
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok severim dinlemem için hatırlattın sağ ol :) Zaten ne demişler; '' Hisler doğru, kişiler yanlıştı.''
Soran+1 yılŞimdi sıra o kişiyi bulmakta demek ki :) Teşekkür ederim sana da bol şans, mutlu kal :)
Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. ben ilkinde senin yaşındaydım, bi' daha aşık olmam 8 sene sürmüş ama arada çok fazla hoşlandığım oldu..
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım şu an aşıksın yani :)
Soran+1 yılA-aa.. ''aşk'' öcü sanki :3
Soran+1 yılPekala sana kalmış
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. 1 kez aşık olunur. hayatımda bir kaç kere kez kızlara güvendim bidaha asla güvenmem hiç bir şekilde güvendiremezde hepsi gözümde değersiz.
013 Yorumla
Soran+1 yılbir gün illaki fikrini değiştirecek biri çıkar karşına, yani umarım.
Soran+1 yılKalması için çabalamana değecek kişi daha gelmedi sana demek ki. Ben inanmak istiyorum değecek kişiyi bulacağımıza
Soran+1 yılBazısı anlık duygularını aşk falan sanıyor bu da bana da yapmacık geliyor
Soran+1 yılBelli olmaz bence
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılUmarım her şey güzel gider :)
Soran+1 yılTişikkir idirim ^-^
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogruluk payi var yani yine birilerinden hoslaniyorsun ama eskisi gibj olmuyor 4 ay once deliler gibi sevdigik ki beni birakti ve simdilerde bir kizdan hoslaniyorum ama onun kadar olmuyor maalesef
00 YorumlaAynen. Önceden sevgiye önem verirdim iki gün önce terkedildim şimdi ilk bulduğum kızı s.. :p
114 Yorumla
Soran+1 yılbir kişi üzdü diye sen neden başkalarını üzesin? Buna '' kendim zarar görmeyeyim diye etrafımdakileri yok ediyorum'' denir
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılSus bakiyim uyuz :3
Soran+1 yılBilmem içimden ''uyuz'' demek geldi :D
Soran+1 yılHAYIR SENİN >.<
Soran+1 yılHıh bende :D
Soran+1 yılAh bakarız :D
+1 yılonlardan biride benim sanırım. aşkta devrimi anlarımda darbe neden!
08 Yorumla
Soran+1 yılHımmm, bir daha aşık olacağına inanıyor musun?
- +1 yıl
Bilmiyorum. İçimdeki deli deniz şimdi bir çarşaf.
Soran+1 yılAnladım. hayırlısı olsun
Soran+1 yılNickin bana çok eskiden kullandığım üyelik ismimi hatırlattı.. Ah maziye döndüm :D
- +1 yıl
Nickin neydi:)
Soran+1 yılsütlackız :D 3 yıl kadar önceydi
- +1 yıl
Burada baya eskiymişssin ben daha ilk defa bu sene bu siteyle tanıştım.::) senin nickin güzelmiş tatlıymış:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
Gerçek acı yaşayanlar daha iyi bilir tabi ama o saatten sonra birine güvenmek gerçekten zor
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Çok sevip terkedilysen hissizleşiyorsun. Kimseyi koyamıyorsun yerine...
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki diğer kişilere kötü/değersiz davranmak neden sence?
Soran+1 yılAh anladım :3 en kötüsü bu sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevme sureci uzayabilir ama bir daha olmaz diye bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yıl4 yıldır kimseyi sokmadım hayatıma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl''Aşkın acısı büyükse sonrasında ki yalnızlığı da büyük oluyor.''gibi bir söz çıkarıyorum bundan..
- +1 yıl
Evet doğru bir söz oldu.
Doğrudur genelde inzivaya çekiliyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne düşünüyosun kızlar hakkında?
Soran+1 yılTekrardan üzülmekten mi korkuyorsun
Soran+1 yılYeniden aşık edebilecek ve güven verecek biri çıkar karşına umarım..
Soran+1 yılHayırlısı diyorum :)
güvenleri kalmıyor onların
01 YorumlaBen olamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi yaşadın? yoksa hiç mi olmadın
Soran+1 yılKalıcı birisi şart :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. No comment
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı