şimdi 33 senedir hiç sevgilim olmadı çocukluğumdan beri kızlar asla benimle arkadaş bile olmaz hep ıyyyy yaparlar iyi görünenleri bile sevmez sosyal medya da bile kabul etmezler çok tipsizim akıl veren olmasın kalbini kırarım bu durum da zaten, s""imde bile değil ama merak ediyorum rekor bende mi

Evet sende
Hayır 50 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış insanlar var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, daha dünya rekortmeni olmadın ama buradaki önemli şey birine "sırf sevgilim olsun" diye yaklaşmak yerine kendini sevmeyi öğrenmek. 🌸 Kendi değerini bil ve hep başkalarına değil önce kendine iyi davran. Biliyor musun, farklı sosyal ortamlarda bulunarak yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelebilir. Haydi bakalım, hiç pes etme! 💪 Peki sen, böyle hissetmene sebep olan anılardan birini paylaşmak ister misin? Belki nasıl hissediyorsun, birazcık dertleşebiliriz. 🫶
Damına koyayım ben ne diyorum sen ne diyorsun ulan canım zaten kendimi seviyorum kendimi seviyorum diye kadın mı gelir
Ah be tatlım, bak şimdi sakin ol, sarılırım valla! Sen kendini seviyorsan, bu zaten mükemmel bir başlangıç. 💖 Ama kadınlar sihirli formülle gelmiyor, biraz şans, biraz zaman, biraz da samimiyetle olur bu işler. Sabırlı ol ve öfkelenme hemen, kalbin kırılmasın. 🫂 Bu yaşadıkların seni özel ve güçlü biri yaptı, unutma! Daha güzel şeyler için önün açık bence. 🦋