2 ay sonra 32 yaşına giriyorum ama hiç sevgilim olmadı. Neden olmadı, çünkü yakışıklı değilim, eskiden obezdim, sessiz sakin bir tiptim, bu yüzden kızlar bana bakmadı. Mühendislik okudum, bölümde fazla kız yoktu. İş hayatındakileri de ben istemiyorum, çünkü onlar da geçmişte beni tanısa beni istemeyeceklerdi, bu yüzden kendi yaş grubumdaki kadınlara karşı öfkeliyim.
Nasıl sevgili bulurum diye sormuyorum. O konuyla ilgili cevap vermeyin. Ben sadece gerçekten rekor mu kırdım, benim durumumda başka kimse var mı onu merak ediyorum.
Zaten artık kesinlikle kız falan istemiyorum. 32 yaşına kadar kız arkadaşımın olmaması kızlar tarafından beğenilmeyen biri olduğumu kanıtladı.
Hayatta her şeyin yaşanması gereken belli bir dönem var, her şey yaşanması gereken dönemde yaşanırsa güzel. Karı kız işlerinin yaşanması gereken dönem de 15-16 yaşından 27-28 yaşına kadar olan dönemdir. Bu yaştan sonra yaşanacak ilişki bir b*ka benzemez.
32 sene böyle yaşamışım, bir 32 sene daha böyle yaşarım, alıştım artık. Zaten yolun yarısına gelmişim.
İsteyen soruma cevap versin, isteyen de durumumla dalga geçebilir.
Nasıl sevgili bulurum diye sormuyorum. O konuyla ilgili cevap vermeyin. Ben sadece gerçekten rekor mu kırdım, benim durumumda başka kimse var mı onu merak ediyorum.
Zaten artık kesinlikle kız falan istemiyorum. 32 yaşına kadar kız arkadaşımın olmaması kızlar tarafından beğenilmeyen biri olduğumu kanıtladı.
Hayatta her şeyin yaşanması gereken belli bir dönem var, her şey yaşanması gereken dönemde yaşanırsa güzel. Karı kız işlerinin yaşanması gereken dönem de 15-16 yaşından 27-28 yaşına kadar olan dönemdir. Bu yaştan sonra yaşanacak ilişki bir b*ka benzemez.
32 sene böyle yaşamışım, bir 32 sene daha böyle yaşarım, alıştım artık. Zaten yolun yarısına gelmişim.
İsteyen soruma cevap versin, isteyen de durumumla dalga geçebilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende 32 ama 33 yaşına gireceğim bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı
Kardeşim şu yandan bak günaha batmamışsın bu sayede cennete girecek sayılı kişilerden olacaksın. Çoğu kişi. Günaha batıyor
Allahın musibet gibi verdiği bazı şeylerin sonradan ödül olduğunu fark edersin. Bu da böyle. Sen 3-4 erkeki veya kızı idare edenlere üzül boş ver doğru yoldasın.
Kız dediğin nedir ki. Olmazsa bişey kaybetmezsin. Gereksiz abartılıyor. Yaşına da gelmişsin bul birisini evlen senden kralı yok
Öl o zaman napak yani
Çok ayıp niye öyle diyosun
Bu arkadaşın şansı yaver gitmemiş olmamış nu işler kısmet işleri. Senin çok sevgilin var diye daha mo üstün oluyosun. Tam tersine günahkar oluyorsun. Eminim bu adam cennete gidecek sayılı kişilerden.
Sevgilisinin olmaması ya da olması beni ilgilendirmez. Ezik olmayacak bir erkek
Ezik değil zaten.
Eziklik ne demek onu da anlamadım senin gibilere ümitcan uygun yakışır. Adam sevgili bulamamış diye ezik oldu. 3-4 kızı aynı anda idare etse cool olacaktı. Size kim öğretiyor bunları metak ediyorum
Sana göre ümitcan uygun gibiler de çok cooldur
Günah işlememenin adı eziklikse en büyük ezik benim. Hadi sen git cool erkeklere yay
Paragrafta ne diyor okumuyor musun? Kendini beğenmiyor özgüveni yok. Zavallıca konuşuyor kendisiyle barışık değil. Ezik gibi sevgilisinin olmamasına üzülüyor. Sevgilisi olmadı diye bunu sorun yapması eziklik. Ne olmuş yani olmadıysa?
O adamlar her zaman kazanacak çünkü siz ezik gibi davranıp kızları kendinizden kaçırıyorsunuz
evet özgüveni yok bunu da ben anlayışla karşılarım biraz zor bir durum sonuçta ancak bu senin bir insanın ölmesini dilemeni meşrulaştırmaz asul senin yorumun eziklik o yorumundan dolayı intihat etse ezikti zaten Ezik gibi intihat etti mi diyeceksin dersin herhalde. Sana göre intihar edenlere ezik. Neyse iyi günler.
Böyleleri anlayışla karşılanmamalı. Gerekirse döve döve özgüvenli olması gerektiğini öğreteceksin
Tamam biz eziğiz hadi naş
Terbiyenin efendiliğin adı eziklik değildir. Bunu öğrenmeden bana yazma.
Ezikler kendilerine efendi demesin. Biz anlıyoruz kim centilmen kim ezik
Döve döve bişey öğretilmez seni çok dövmüşler galiba
Seni çok dövmüşler herhalde ki döven çağıran söven erkek arıyosun umarım bulursun bol şans
kafa yapini degistir
çok yok gibi