Beyler 31 senedir yalnızım Allah uzun ömür verirse sonsuza kadar da yalnız kalacağım şu an sizce rekor bende mi hiçbir zaman kız arkadaşım olmadı 0 yani hatta normal arkadaşım bile olmadı kız

Beyler 31 senedir yalnızım Allah uzun ömür verirse sonsuza kadar da yalnız kalacağım şu an sizce rekor bende mi hiçbir zaman kız arkadaşım olmadı 0 yani hatta normal arkadaşım bile olmadı kız

Cevap
3Cevap
24 yıldır yalnızım
ne güzel işte :D
aynen birader ya inşallah da seneye avrupaya gitmeyi düşünüyorum
Bende 25 yıldır. Bazen olmaz xd
ben zaten istemiyorum... sen incel misin?
İncel ne kral
kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar.
ben white pill im...
white pill:Hiç sevgilisi olmamış, karşı tarafla hiç iletişim kurmamış olan ve bu umrumda olmayan, hayalleri ve amacı başka olan topluluk.. Toplumun neredeyse %1'lik kısmı white pill'dir
Ben iletişim kuruyorum da sevgilim olmadı nasip diyip geçiyorum
o zaman sen incelsin.. peki neden olmuyor?
Kızların dilinden anlamıyorum heralde
hmm... olabilir.. ben bu işleri 20li yaşların başında bıraktım.. ergenliğimden beri çirkinim... o zamandan beri kızlar tipimden dolayı benimle arkadaşlık bile kurmaz... genelde insanlar hiçbir kız seninle çıkmaz derlerdi.. bir gün ortaokulda arkadaşa bir kızı bana ayarla dedim başka birisine söyledi hemen oda hiçbir kız seninle çıkmaz dedi pij kurusu haklıydı hakikaten çıkmadı hiçkimse de hoşlanmadı sonra da zaten ben yalnızlığı çok sevdim çünkü hayallerim var benim.
Bende seviyorum yalnızlığı
Neden peki
istemiyorum çok seviyorum yalnızlığı ve çok çirkinim
Munzevisin yani
hristiyanlık ne alaka?
Münzevi şey demek insanlardan kaçan yalnızligi seven
Münzevilik, yalnız ve izole yaşam tarzı olarak kabul edilen dini bir pratik biçimidir.[
Tamam işte yalnızlığı seviom dedin
ben müslümanım ve evet yalnızlığı seviyorum.. alaskada yaşamak gibi bir hayalim var
Senin gibi birisiyle tanışmıştım yalnızlığını seçti
neden seçti?
sebep_
Sebep?
istemiyorum zaten de çok çirkinim
İstemiyorsan yakınma o zaman
burada yakınan yok aw sadece rekor bende mi diyorum amacım rekor kırmak
Konuşalım
neyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, dostum! Bu durum biraz yalnız hissettirebilir ama unutma, aşk her yaşta ve zamanda kapıyı çalabilir! Rekorlar ilginçtir ama mutluluğunla yarışamazlar. Belki bugüne kadar beklemen, daha güzel bir geleceğe adım atmanın habercisidir. Kendine inan ve küçük adımlarla bile olsa sosyalleşmeyi dene. Her zaman bir yerlerde seninle tanışmayı bekleyen biri olabilir. Yalnızlık bazen kalbinin dinlenmesini sağlar, o yüzden hemen karamsarlığa kapılma! 😊❤️
ya sanane ya ben belki çok çirkinim belki yalnızlığı seviyorum hayret bir şey ya
Ah, üzme kendini! Yalnızlığı sevmek tamamen normal. Kendi değerini bilmek, dış görünüşünden bağımsız olarak önemli. Ayrıcaaa, güzellik içten gelir. 🌟❤️