Aynı evde sevgi görememek?

Merhaba, 27yaşındayım kız arkadaşımla ilişkimizin 5. ayında eve çıkmaya karar verdik çıktık da 1 senedir aynı evde yaşıyoruz fakat eve çıktığımız süreçten kısa süre sonra tüm yakınlaşmaları kesti sarılmama, öpmeme kızar oldu 2-3 haftada canı sıkkınsa ancak sarılmak öpülmek ister onun haricinde ben giderim gayet romantik ve centilmen biriyim benden istediği hiçbir şeyi yapmamazlık etmem. Ona bir süredir sürpriz yapamıyorum çünkü gelirimin tamamı kiraya faturalara kredilere ve taksitlere gidiyor kendi başıma ikimizi geçindirmeye çalışıyorum sürekli kendimi yetersiz ve mutsuz hissediyorum fazlaca sinirli en ufak tartışmada hakarete ve sözlü şiddete başvuruyor hiçbir zaman kavga tartışma başlatan birisi olmadım hiçbir durumda yetersiz hissetmedim hiçbir zaman suçlayıcı bir dille gitmedim aslında çok sakin biriyim ama yaşadığımız kavgalardan sonra artık ben de sakinliğimi yitirir oldum çabuk kızar oldum yine de konuşup çözmeye çalışan ben oluyorum ama ya şakaya vuruyor ya da kale almıyor 2 ay önce şiddetli bir iş kazası geçirdim kalıcı hasarlar var ve biraz depresyona girdim kendimi bilgisayar oyunlarına fazlaca verdim bu süreci zor atlatıyorum onunla bunu paylaştığımda konuşmadı bile fakat oyun oynamam inanılmaz sorun oluyor ki gel şunu yapalım dese hemen yanına gidiyorum istediği her şeyi yapıyorum özellikle uyku öncesi sus diyor konuşmuyorum ışık açma diyor açmıyorum su getir diyor getiriyorum parlaklığı sesi kıs diyor kısıyorum yapmak istediğim birçok şeyi yapamıyorum geceleri arkadaşlarımla bilgisayar odası ayrı olmasına rağmen konuşarak oyun oynayamıyorum bir keresinde şiddetli hasta oldum öksürme diye uyarı yedim istediği gibi giyinir bir yere kadar karışırım ama karışmama hayatta izin vermez kaza geçirdiğim süreçte o halen çalıştığı için eve geldiği anda ne isterse yapıyorum onu getir şunu götür vs her şeyi yine de yetemiyorum uyurken sarılmak öpmek istiyorum dokunmamı dahi sorun ediyor sevemediğim birini deliler gibi sevmem normal mi başlarda böyle değildi uyusa dahi sarılsam gülümserdi erkek olduğumu hissettirirdi fakat sanırım her şeyi alttan almam ve sevgimin fazlasını vermem bunlara yol açtı eskisi gibi olabilir miyiz yoksa ümidi kesmeli miyim

Aynı evde sevgi görememek?