Bir erkeğe nasıl cilve yapılır unutmuşum resmen flörtü her şeyi nerdeyse. 25 yaşındayım. uzun zamandır kimse olmadığı için flört cilve aşka dair her şeyi unuttum hiç bilmiyormuş gibi. Sıfır hissediyorum. Bu konuda fena olan kızlardan da akıl alayım vs isterim ama tanıdığım biri böyle düşünsün istemiyorum sonra arkamızdan konuşuyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayCilve ve aşk sevgi dolu işveli neşeli olmak gibi özellikler dişil özelliklerdir. Kadın olarak doğamızda zaten bu vardır. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorum gibi bi soru soruyorsak kendi doğamızdan uzaklaşmış ve erkeksi doğaya bürünmüş üzerine demektir. Bunun da çözüm yoluyla tekrar kendi doğamıza dönmektir... Mantık odaklı olmak, sonuç odaklı olmak, hesap kitap yapmak (mesela bi şey alındığında kaç para diye soran kadınlar çok erildir), başarıya odaklanmak ( şunu bitirmeliyim şu bölüme gelmeliyiz şu maaşta olmaıyım gibi fark etmez sürekli beyinde hedef odaklı olmak oldukça erkeksi özelliktir, biz kadınlar hiç bir donanıma sahip olmasak da kendimi olduğumuz halimizle severiz ve en önemlisi keyif alırız) , zevk değil de görev odaklı olmak (hisler dişil özelliklerdir beyin ise eril, böyle hissediyorum bu doğru diye kalbine soruyorsan dişil enerjin yüksektir, değilse bu olmalı bu böyle vs gibi ise , sürekli iş ve görev odaklıysan erkeksi özelliklerdiir), erkeksi giyim tarzı olmak ( köşeli kıyafetler, pantolon ceket tarzı kıyafetler, spor ayakkabılar, kotlar oldukça erkeksidir;etek, elbiseler, babetler, yumuşak ve akışkan kıyafetler oldukça dişildir (illa dekolte olması ya da kısa olması gerekmiyo)), erkeksi işler yapmak (bedenen yorucu işler erkeksi işlerdir , ya da birilerini yönetmeyi gerektiren alt üst il ikisinin olduğu ilişkiler faLa düşünmeyi gerektiren ve fazlaca dikkat gerektiren işler erkeksi işlerdir;yaratıcılık ve hayal gücü gerektiren, ya da çocuklarla olan işler ya da empati, hoşgörü gerektiren işler kadınsı işlerdir) gibi durumlar maalesef kadınlıktan uzaklaştırıp erkeksi olmayı sağlıyo.. Böyle durumların düzeltilmesi lazım erkeksililtsn uzaklaşmak ve dişil olanı tatbik etmek lazım... Dişil enerji için de dişil enerjisi yüksek bi kız arkadaşı grubu olmalı ( yaşları önemli değil, arkadaş da olmayabilir ama kız kıza etkinlik yapacapınız bi grup, kitap okuma olabilir gezi. Olabilir arayıp sürekli sohbet edip dertleşeceğimiz olabilir kız kıza sürekli takılmak zevk alarak takılmak)... Bu ve daha fazlası aslında saysam kitap olur. Ama en temelde iss şu kadınlık özünüze dönmelisiniz. İşvedir cilvedir çekiciliktir zaten kendiliğinden gelir. .. Cilveli olmak için nasıl davranmalıyım soru da eril bi sorudur... Umarım hayatınız güzelliklerle dolar 🥰🌸
440 Yorumla- 8 ay
Üşenmedin mi yazarken bunu
Cevap sahibi8 ay@sarı_kula35 zevkle yazdım bir dişi olarak :))
- 8 ay
Ben okumaya erindim 😀
Cevap sahibi8 ay@sarı_kula35 nasibin yokmuş🙃, belki de ihtiyacınn...
- 8 ay
Benim cilveyle ne işim olsun 😄
Cevap sahibi8 ay@sarı_kula35 ahaha işteee, o zaman ne diye bana laf attınız bey fendi uzun yazmışım diye 😃 ben hanımefendiye bi şeyler yazmıştımmm🥰
- 8 ay
Soruda cilveli nasıl oluyormuş diye bakayım dedim direk senin yorum çıkınca karşıma okuması zor gelince yazayım dedim 😂
Cevap sahibi8 ay@sarı_kula35 ahahha sesli güldüm, 😄
- 8 ay
Öyle valla 😀
- 8 ay
Gerçekte de böyle uzatıyosan cilve falan kalmaz ortada yemin ederim 😂
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık tam tersi gerçek hayatta sessiz biriyim 😊
- 8 ay
Dışardan öylesindir ama tanıdığın biriyle beraberken suskun az konuşan biri olma ihtimalin yok 😃 konuşkan olmayan birisi bu kdr detaylı uzun anlatım yapmaz
Cevap sahibi8 ay@sbl_34 😊😊
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık tanımadığınız için böyle diyosunuz. Bazı insanlaeın kalemi daha kuvvetlidir. Dilinin kuvvetli olacapı anlamına gelmez. Aksine yakınlarımla bile çok sessiz ve konışmayan biriyim genel ifadem tebessüm etmektir. Ben hep yazarım dile getirmem. Yazdıklarımı da yakınlarım bilmez.. Neyse uzatmıyım tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal😊
- 8 ay
Sessiz olman iyi bişey değil, genel olarak sessiz az konuşan insanlar bana soğuk samimi gelmiyor nedense.
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık peki teşekkür ederim düşüncen için
- 8 ay
Rica ederim her zaman 😃
Cevap sahibi8 ay@FawkesS98 kadınlar sağ beyin odaklıdır yaratıclık, his odaklıdır yani. Dişil olmak içte olanı açığa çıkartmaktır. Eril olmak ise kendine bi şey katmaktır. Bu ise mantıkla olur, sol beyindir.
Cevap sahibi8 ayKadınların mantık kısımladı erkeklere göre evet daha az gelişmiştir. O yüzden iş yerinde ya da bi ikiliden tartışmada duygularıyla hareket eder kızması bild böyledir. He mantık odaklı kadınlad yok mu var, onlar da eril özellikleri baskın olanlar
Cevap sahibi8 ay@FawkesS98 olabilir 😊
- 8 ay
Sen cilveli birisi misin onu söyle 😃
Cevap sahibi8 ay@FawkesS98 ben oldıkça duygusal biriyim. Hislerim ve duygularım daha baskın. Ve oldukça cilveli biriyim sadece bi kaç gndür oldukça üzgünüm belki ondan dokayı yazma enerjşmden bunları hiss etmişsinizdir. Ama teşekkür ederim aklı başındayım denirss tabi kendimcs o da olabilir
- 8 ay
Neden üzgünsün?
Cevap sahibi8 ay@FawkesS98 sen de çok iyi bi gözlemcisin, rica ederim. İyi. Geceler
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık hayat... Hep yükseklerde olmayız bazen diplerde de oluruz... 😊 iyi geceler
- 8 ay
Anladım ama merak ettim ne oldu bir iki günde mesela? :)
- 8 ay
Bomboş bir yazı. İnstagram psikologların dinlemeyi acilen bırakmalısın. Ablanın koskoca yazıda demek istediği beyninizi çok da kullanmayın öyle mutluluk perisi gibi gezin ortalıkta elinizden bir iş de gelmesin öyle m#l gibi yaşayın diyor. Hayat arkadaşı seçerken dikkatli olun beyler.
- 8 ay
@Aadee ben daha çok cevap sahibi ne zaman rage geçirip hadi yeter yallah işinize bakın diyecek diye bekledim ama oldukça sabırlı bir hanımefendiymiş 😀😂
- 8 ay
@Cleanman58 valla okumadım ama bence haksız yaa
Cevap sahibi8 ay@Aadee madem bomboş bir yazı ise, neden bir paragraflık daha yorum yazarak demek istediği şu diye belirtiyiyosunuz:))? Eğer çok boş bi yazı ise ya herkes tarafından anlaşılır özel olarak bence şunı belirtiyo denmesime gerek yok :)) ayrıca ins psikologlarını dinlemiyorum. İnstagramım bile yok. Yazdıklarım gözlemlerim, doğamız. Kabul etmiyo olabilirsiniz. Olabilir sizin doğanız böyle değildir :))
Cevap sahibi8 ay@Cleanman58 😊🥰
Cevap sahibi8 ayBir hanımefendi soru sormuş ve önerileriniz var mı demiş. Ben de kendimce önerilerini yazdım... Öneri isteyen hanım efendi. Herkes düşü eşini belirtiyo.. Ben zaten öneri istemeyene gidip bi şey anlatmıyorum ki. Ama bazı çizgi dışı arkadaşlarımız gelip işte hayır çok yanlış bomboş gibi yorumlar yapıyor... Kendi
- 8 ay
Nerden yorum yazdım sürekli bildirim geliyor 😀
Cevap sahibi8 ayHerkes görüşünü fikrini belirtiyor*. siz de kendi yorumunuzu ayrıca sorunun altına yapın. He yaptıysaız da bitmiştir. Yukarı çıkmak yerine aşağı çekmeyi tercih eden bi zihniyet.. Başkalarının yorumlarına bomboş kötü yanlış uzun vs hakaretvari konuşana kadar, kendiniz güzel yorum yapmaa bakmalısınız. He yaptıysanız da bitmiştir. Zorbalığa gerek yok :)))) tam da cilve dişil lik konısunda hemcinsim tarafından oldukça dişil (!) bi hareket görmek de ironi gibi:))))
- 8 ay
Size gelecek yeni bildirim için şimdiden kusura bakmayın ama bu arkadaşımızın yorumunu bir de kendim analiz etmek istedim. Öncelikle bu yazıyı paylaştığın için kendisine teşekkür ederim, belli ki iyi niyetle ve sevgiyle yazılmış. 🌸
Ama bazı noktalarda farklı düşünüyorum. “Dişil” ve “eril” özelliklerin bu kadar kesin çizgilerle ayrılması bana pek doğru gelmiyor. Mantıklı olmak, hedef koymak, plan yapmak gibi özellikler bence cinsiyetle değil, kişilikle alakalı. Aynı şekilde empati, zarafet, sezgi gibi yönler de sadece kadınlarda değil, erkeklerde de olabilir.
İnsanı bütünüyle ele almak, her iki enerjiyi de dengeleyebilmek daha sağlıklı gibi geliyor bana. Kimimiz daha duygusal, kimimiz daha analitik olabilir ama bu bizi özümüzden uzaklaştırmaz.
Yine de yazının içindeki iyi niyet, sevgi ve farkındalık çağrısı çok değerli. Kadınların kendi doğalarıyla bağ kurmalarını teşvik etmen güzel bir amaç. Bunu paylaştığın için teşekkür ederim. 🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
8 ayMerhaba dostum! Öncelikle şunu bil: 25 yaşında “unutmuş” hissetmek tamamen normal ve utanılacak bir şey değil — pek çok insan uzun süre yalnız kaldıktan sonra aynı hissi yaşıyor. Aşağıya hem zihnini açmana hem de pratik yapmana yardımcı olacak, kolay uygulanabilir öneriler yazıyorum. (Buna benzer cevabı önceden yazdığım için sadece senin için biraz düzenleyip yazacağım.)
Kısa motivasyon:Flört etmek bir yetenek ve his; ikisi de tekrar geliştirilebilir. Küçük adımlarla başlayıp pratiği artırdıkça “hissetme” ve rahatlık geri gelir.
Pratik adımlar (günlük/haftalık)
1. Küçük hedefler koy: Haftada 1 yeni sohbet başlatmak veya biriyle flörtöz bir mesajlaşma denemek gibi. Küçük başarılar özgüveni besler.
2. Ayna çalışması (5–10 dk): Gülümseme, bakış, hafif baş eğme, samimi ama doğal bir ses tonu üzerinde çalış. Ses kaydı alıp dinlemen de çok işe yarar.
3. Göz teması + gülümseme: Flörtün en etkili basit aracı. Gözlerinle önce bağlantı kur, sonra kısa bir gülümseme bırak.
4. Hafif dokunuş: Rahat bir ortamdaysanız (konuşma akıyorsa) üst kolun hafifçe dokunulması samimi sinyal verir. Her zaman karşı tarafın verdiği sinyallere göre hareket et.
5. Rol yap / prova: Güvendiğin bir arkadaşla flört pratiği yap. Gerçekten işe yarıyor.
Mesajlaşma için örnekler (doğal hâline göre uyarlayabilirsin)
“Bugün seni görünce günüm aydınlandı — kahve içmeye vaktin olursa sana bir yer öneririm ☕”
“Sana bir soru: en sevdiğin küçük mutluluk nedir? (Benimki… )”
Hafif takılma: “Seninle yarışmam lazım — en son ne zaman böyle gülmüştüm hatırlamıyorum 😄”
Kompliman + soru: “Gülüşün hep böyle mi, yoksa bugün özel misin? 😏”
Flörtöz ve merak uyandıran: “Bir sırrım var ama sadece merak ediyorsan paylaşırım. Peki sen nasıl bir şey saklarsın?”
Buluşma / Yüz yüze ipuçları
Rahat ama özenli giyin. Kendini iyi hissettiren bir şey seç; çok gösterişli olması gerekmez.
Konuşurken dinle; sorular sor. Sevmek/çekici bulunmak çoğu zaman iyi bir dinleme ve ilgiyle başlar.
Mizah kullan: Kendinle dalga geçmek (aşırıya kaçmadan) samimiyeti artırır.
Hızlı yargı koyma; flört karşılıklı bir oyun. Senin de öğrenmen ve eğlenmen için bir alan olduğunu unutma.
Duygularını yeniden keşfetmek için öneriler
Romantik filmler, kitaplar veya podcast’ler izle/dinle — hisleri hatırlatır ve ilham verir.
Dans, tiyatro veya doğa yürüyüşü gibi hisleri harekete geçiren aktivitelere katıl.
Günlük tut: Küçük anlarda ne hissettiğini yaz; duyguların farkına varmak hisleri canlandırır.
Gizlilik ve ‘fena’ arkadaş endişesi
Nasıl tavsiye alacağın önemli. Dedikoduya yol açmaması için güvenilir, mahremiyeti koruyan birini seç: yakın ve sır tutan bir arkadaş, anonim forumlar veya bu konuda deneyimli bir danışman.
Ayrıca, burada (istersen) doğrudan sorular sorabilirsin — anonim, yargısız öneri verebilirim.
Son not:Flört etmek bir performans gösterisi değil; biraz oyun, biraz merak, biraz da kendin olma. Acele etme, küçük adımlarla ilerle ve hata yapmaktan korkma — çoğu insan aynı yolda.
00 Yorumla
8 ayBu söylediğini o kadar çok kadın hissediyor ki aslında, ama neredeyse kimse dile getirmiyor. Çünkü “nasıl yani flört etmeyi unuttum” deyince hemen birileri dalga geçecek gibi geliyor, ya da “bu kız da kimseyle görüşmüyor galiba” diyecekler diye utanıyoruz. Halbuki mesele utanılacak bir şey değil — insan uzun süre kendi kabuğunda kaldığında, kalbinin ritmini başkasıyla paylaşmayı unutur. Birinin gözlerinin içine bakarken ne söyleyeceğini şaşırır, küçük dokunuşlar yabancı gelir. Bu çok normal. Aşk refleks gibidir, kullanılmayınca paslanır ama kaybolmaz.
Cilve denen şey aslında “kadınlık oyunları” değil; kendini sevmenin, kendine güvenmenin dışa vurumu. Bir erkeğe cilve yapmak, onunla konuşurken göz teması kurmak, gülümsemek, bazen lafı biraz uzatıp merak ettirmek, ses tonunu yumuşatmak, küçük bir şakayla ortalığı ısıtmak demek. Ama en önemlisi, “ben fark edilmek istiyorum” demek. Çünkü cilve, kendine inanmanın tatlı bir hali. Yani işin sırrı dışarıda değil, içinde.
Eğer uzun süredir biri yoksa, önce kendi enerjini hatırlamak gerek. Aynada kendine bak, “ben güzelim, ben çekiciyim, ben hâlâ oyundayım” de. Bu bir yalan değil — sadece uzun süre sessizde kalmış bir gerçeği yeniden sesli söylemek. Flört, cilve, hepsi oradan başlar. Kendine bakışın değiştiğinde, karşındaki erkeğe nasıl baktığın da değişir.
Sonra küçük pratiklerle başlayabilirsin. Market kasasındaki çocukla gülümseyerek konuş. Sokakta biriyle göz göze geldiğinde hemen başını çevirmek yerine bir saniye fazla bak. Sosyal medyada biriyle şakalaşırken biraz merak uyandır, hemen her şeyi açık etme. Bu minik adımlar seni yeniden akışa sokar. Çünkü flört etmek, bir maraton değil; küçük anların sanatı.
Bir de şunu bil “fena cilve yapan kızlardan akıl almak” istemen doğru aslında. Onlar genelde özgüvenli, enerjik ve utanmadan kadınlıklarını yaşıyorlar. Ama senin farkın şu olsun onların numaralarını değil, enerjilerini örnek al. Çünkü en etkileyici cilve, rol yapmadan, “ben buyum” diyerek yapılanıdır.
Sen hiç sıfırda değilsin aslında; sadece bekleme modundasın. Kalbin yeniden kıpırdadığında, birinin ilgisini hissettiğinde o eski kıvılcım bir anda geri gelir. Çünkü flört, teknik değil — his meselesi. Biraz ısınmaya, biraz güvene, biraz da “ben hâlâ varım” demeye ihtiyacın var. Gerisi gelir, hem de düşündüğünden daha kolay.
22 Yorumla
Soran7 ayÇok güzel ve doğru yazmışsın
- 7 ay
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bazen insan flörtü değil, kendini unutur önce. Uzun bir sessizlikten sonra kalp yeniden heyecanlanmayı hatırlamakta zorlanır, bu çok doğal. Cilve, öğretilen bir şey değil; hissettiğinde kendiliğinden akar. Bir bakışta, bir tebessümde, sesinin tınısında gizlidir. Zamanla o sıcaklık geri gelir, sadece acele etmemek gerekir. Unutmadın aslında, sadece uzun süredir hissetmedin. Aşk, kendini hazır hissettiğinde seni yeniden bulur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Ah, canım! Böyle hissetmen çok normal, uzun süre yalnız kaldıysan bu tür hisler kendiliğinden oluşabilir. Ama sakın “geride kalmışım” diye düşünme. Aşk ve flört dediğin şey bisiklete binmek gibidir; bir kez öğrendiysen, tekrar hatırlarsın. Kendine biraz güven 💖✨
Cilve dediğimiz şey aslında tamamen doğal bir enerji. Zorla yapıldığında asla etkili olmaz. Göz teması kur, hafif bir gülümseme ve samimi bir sohbet cilvenin başlangıcıdır. Unutma, cilve illa sanat eseri çıkaracak bir şey değil. Kendin olmak bile yeterince etkileyici! Mesela biriyle konuşurken ses tonunla oynayabilir ya da küçük bir espriyle onu güldürebilirsin 🎭✨
Şimdi seninle bir düşünelim; karşındaki kişinin hoşlandığı küçük detayları fark etmek çok işine yarayabilir. Ama önce kendine tekrar “ben harikayım” deme zamanı 💋 Senin de kendi tarzın var ve unutma, hiçbir şey içten bir gülümsemeden daha çekici olamaz.
Bu arada, sonbahar ne şahane bir mevsim değil mi? 🍁 Serin bir havada bir kafeye gidip kahve eşliğinde romantik bir sohbet başlatabilirsin. Peki, senin sonbahar aşklarından hiç unutamadığın bir anın oldu mu? Anlatmayı seversen, buradayım! 😘00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
8 ayBir erkek, rolünü anlayan ve daima kendisine destek olan bir kadınla sevgili olup evlenerek, onun desteğiyle kendi becerilerini, bilgi birikimini ve yeteneğini birleştirip büyük başarılar elde edebilir. Ama kendini ezik gören ya da egolu ve bencil olan bir kadınla hayat kurmaya çalışırsa, o erkek büyük zarar görür.
Gerçek erkekler feminenliği öğretmez. Gerçek erkekler enerjilerini güzel olan, iyi karaktere sahip olan ve çekici olan kızları kendilerine çekmek için harcarlar. Ve bu tip gerçek erkekler kadınsı olmayan kaliteli kişiliğe sahip olmayan bütün kadınları ve kızları reddederler.
Bir erkek bir kadına kadınsılığı öğretmek yerine yalnız kalmayı tercih etmelidir. Bir kadına kadınsılığı öğretmek bir erkeğin işi değildir.
00 Yorumla
8 ayBoş ver hiç de öyle hissetme cilve yapmana gerek yok olduğun gibi davran yeter karşındaki insan seni sen olduğun için sevsin birilerini cilve yapmak ya da birileriyle nasıl söyleyeyim sahteden konuşmak gibi bir niyetin yok ki senin gerçekten sevgi ve saygı istiyorsan böyle şeyleri de gerek yok o yüzden olduğun gibi davran zaten seni kabul eden böyle edecektir etmeyen de zaten sevginin ne olduğunu bilmiyordur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBen flört oyunlarına girmiyorum. Beğendiğim kişiden sinyal mi gördüm? O sırada ihtiyacım olanı (FB, FWB, sevgili vs.) uzatmadan söylüyorum.
Ayrıca kırmızı çizgilerimi de baştan diyorum. Hani kolay beğenmem ama sırf birini beğendim diye de kalanını boş vermeye lüzum yok. Filtrasyon önemli.10 Yorumla Enerjin yükselse o istediğin özellikler doğal olarak geliyor hayatın zorlukları hayal kırıklıkları tekrar kazık yeme korkusu derken sahip olduğumuz doğal yetenekleri kaybettik farkında olmadan eril enerjiye geçmiş olabilirsin eril dişil enerjinin dengede olması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok zor değil aslında. Biraz rahat ve utanmz olcan işte lhkhkk
63 Yorumla- 8 ay
Utanmaz 😝
Gizli Üye(25-29)8 aySevdiğin biri olduğunda ister istemez oluşan bir durum insanın zaafları ile birlikte oluşuyor 🤷♀️
Ama diğer türlü kelimeleri uzatarak ses tonunu incelterek bazı ifadeleri kullanmak (özellikle ismi)
Farkında değil gibi dudak ısırmak, saç oynamak denilebilir 🤷♀️00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayBen senfen daha berbatim, 39 yaslarindayim ve unutmuwum, son 8 senedir hayatimda kimsr yoktu. burdan bir kizla tanistim, bana cilve tiyolqri verdi Allah razi olsun ama oyle odunlasmisimki kiz da sasirdi
38 Yorumla- 8 ay
Bence kadın cilveli olmalı ya cidden evlimisin şu an
Soran8 ayBencede kadın cilveli olmalı
- 8 ay
Cilve unutulmaz ki insanın yapısında olan bişeydir bu. Bazılarında vardır bazılarında yoktur bu kdr net yani, sonradan da olunmaz taktikle de olmaz eğreti durur üstünde. Genetik yapıyla alakalı bu cilve durumu, bazıları zaten istemese de öyledir bazıları istesede olamaz maalesef:)
- 8 ay
Kız da şaşırdı 😆
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç bence dansa gitmek cilveyi ve disil enerjiui yukseltebilir , eger gidemiyorsa evde dans ederek artirabilir
- 8 ay
Sen gidiyor musun dansa
Cevap sahibi8 ay@DiplomalıHavuç boş ver beni
- 8 ay
Kalçan değirmen taşı kıvamında ise boşverdim😝
8 ayAşk konusunda bir şey diyemeyeceğim, aradığında bulunan bir şey olduğunu düşünmüyorum onun dışında cilveyi unutmak diye bir şey söz konusu olamaz çünkü insanın içinde olur ya cilvelisindir ya da değilsindir
10 Yorumla
8 ayBir şey sende doğal olarak yoksa zorlama. Doğal olarak çıkmıyorsa da zorlama. Cilvesiz takıl. Varsa kendi kendine uygun bir anda ortaya çıkar. İçgüdüsel bir şey.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani bu içinde varsa yaparsın. biri gelir sana o hisleri verir sen otomatikmen cilvelenirsin. doğal bi kadınsı olay bu. sende de vardır zamana bırak bence. aşko kuşko bak ne güzel yazmış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
8 ayTakı ve aksesuar kullan, parfümün Seksi bir kokusu olmalı, asla erkeksi giyinme (esormtman tisört Gibi), konuşırken erkegin gözlerine derin derin bak gülümse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBunlar kendiliğinden olan olağan şeyler hayatına biri girince sende varsa olur zaten yoksa da kasma kendini. Kasarsan daha kötü olur karşı tarafa yapmacık hissi vermek daha kötü bir durum. Sen doğal ol seni beğenen çyle beğensin beğenmeyene de yol ver gitisin
30 YorumlaAt sahibine göre kişner. Dişiliğini uyandıran bi erkek karşısında aktive olur o yönün içgüdüsel şekilde. Anlamsız bir kaygı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBen böyle şeylere hiçbir şekilde gerek olmadığını düşünüyorum ve dolayısıyla hiçbir şeyden de geri kaldığını da zannetmiyorum emin ol
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bunun önerisi olmaz sevince otomatik yüklenir bu özellik sevdiğine özeldir..
20 Yorumla
8 ayOnu ben de öyle hissediyorum o konuda kendimi öyle hissediyorum ama bir de üstelik yaşım 28
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçinden gelmesi lazım onun yapmacık olunmaz
20 YorumlaAşkım cilve unutulmaz yapıdır o. Sonradan da oluşmaz
20 Yorumla
8 ayBu içten gelen bir şey doğru kişiye doğru zamanda açığa çıkar Birilerinin tavsiyeleriyle yapmaya çalışırsan sırıtır samimiyetsiz olur
00 Yorumla
8 ayKalbininn heyecan duyduğu uçacakmış gibi hissettiğin biri hayatına girince zaten o hoş otomatik geri gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen yapmadığım için görüştüğüm adam bana sürekli odunsun demişti ki. Yapmak zorunda da değildim yeni görüştüğüm birine. Gerçi o narsistti. Psikolog ve psikiyatrist onaylı. İnan ben de bilmiyorum kaç yaşıma geldim.
01 Yorumla- 8 ay
Kaç yaşına geldin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayŞimdi burada yazmayla cilve nasıl diye yapılır yazılsın bilmiyorum, daha çok kadınların bilgisine baş vur erkeklerin yazdığına bakma bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayEvvela giyimin nasıldır vücut tipin nasıldır bir işin var mı yoksa sürekli evde misiniz bunları sormak istedim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
8 ayHalbuki soruyu okuyunca ne kadar da masum gelmişti ….
02 Yorumla
Soran8 ayNasıl yani
- 8 ay
Cilve vs bilmeden cıvık cıvık hareketlerde bulunmadan çok daha çekici olunabilir demek istedim hanımefendi
Gizli Üye(30-35)8 ayBen bi kurs açayım bu konuda ya. Epey rağbet görür, çünkü çok görmeye başladım bu soruları. )
35 Yorumla- 8 ay
Sen kurs açacak kdr deneyimli misin bakalım o da var 😂
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık hem de master degree
- 8 ay
Cilve konusunda yani? 😃
Cevap sahibi8 ay@AfiliYlnzlık si senior )
- 8 ay
Bu cilve olayı derslik ve ya anlatılarak olacak bişey değil yalnız. Ya öylesindir ya değilsindir çünkü bu daha çok genetik bişey, bazıların genel yapısı cilvelidir seksidir zaten bazıları da hiç cilveli seksi değildir güzel bile olsa mesela. Şans meselesi bu 😃 sen demek ki gemel olarak öylesin 😃
Onu tetikleyecek biri çıksın o otomatik olur. Sen o güncellemeyi şak diye alırsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Bizde aşkı unuttuk takma herkes bizeyleri unutmus durumda
00 YorumlaBazı şeyler bisiklete binmek gibidir, yapamıyorsan hiç bilmediğini gösterir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayİnsanın içinde olacak uzun zaman sevgili olmaması ile ilglside yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCilve pek taktiğe dayalı bir durum değil, tamamıyla içten gelmesi lazım ve karşındakine ilgin varsa zaten doğal, kendi akışı içerisinde o iltifatlar, espriler ilerliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 aySevdiğin biri olursa o zaman zaten kendiliğinden yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAskim o ne ki ben26 yasindayim hala hayatimda kimse olmadi opusmedim bile🤣🤣 ama hic umrumda degil acikcasi kalbim kirilacagina boyle kalirim daha iyi🤣
01 Yorumla- 8 ay
Ben de 34 yaşındayim ayni durumdayiz 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 8 ayBirilerine gereksiz cilve yapmaktansa doğru zaman gelince yapmak bütün zamanı yer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
8 ayvarda nasıl öğretilir bu işler , yani biraz içinde olması gerek
00 Yorumla Unutulduysa eğer Doğal ol, dürüst ol zaten gerisi gelir. Sonradan görmeyle iş olmaz.
00 Yorumla
8 ayben öğretirim sana sıkma canını. 2 seansta vede ücretsiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAşk mı kalmış knk ne güzel işte huzurluca yaşa sevgili edinecen ayrılmak istediğinde sana musallat olacak bunu mu istiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇoğu erkek, durumu açıklamış ve evet dedikleri gibi. Cilve karşıdaki insana bağlı olarak kendiliğinden gelir. Seni seven böyle sevmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBu ögretilecek ya da ögrenilecek bişey değil. Senin doğanda olan el kol hareketleri, mimikler, oturup kalkman gibi şeylerin bütünü ve kişiye özeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayÖyle bi yazmışsın ki 40 yaşındasın sandım
Cilve dediğin şey zor bir şey değil iki bakış bir dokunuş tamam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCilve basitce Şirin sevecen tatlı Sıcak kanlı davranış tutum söz ve haraketlerin genelidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Sevdiğin biri olursa onda deneyimlersin knk. Kendine güven sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Merak etme hepimiz unuttuk artık yalnız değilsin
20 YorumlaBence bu konuda kendini geliştirmelisin, kurslara falan yazılmalısın bu konuyla ilgili. Çok mühim bir konu yaşam sınavı adeta.
00 Yorumla
8 ayAy ne saçma sapan seylerle ugrasiyosunuz. Bi gidin kendinizi geliştirin kızlardan akıl alacakmış burada akıllı insanın ne işi var acaba
00 Yorumla
8 ayCanim agzindan namus kelimesini eksik etmeyip öbür yandan caktirmadan orani burani acacan bir tarafin basindan ayri oynicak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBenim dişil enerjim tavan yapmış valla
Çevremdeki her erkek bunu söylüyor. Çok cilveli ve dişilim. Geçen bi erkek öğretmenim bile bunu söyledi
Yani öyle dişil enerji düşücek ve yükselicek diye bişey yok. Sadece zamanla farkına varırsın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
8 ayBende de cilve yok
41 Yorumla Aslında bu hiç sorun değil. vegan yoğurtlar var yoğurdu onunla değiştirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYANDİN OZM odun bir kız arkadaşim var itifatan anlamiyor kufur ediyor bende edişiyorum anlaşiyoruz
00 Yorumla
8 ayerkekler cilveyi haketmiyo bence boş ver gerek yok
10 Yorumla
8 ayErkeklerden al. Kızlar rakibin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Doğal ol yeter gerisi akar gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
8 ayCanım bu insanın içinden gelir ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ayyy ne gerek var şekerim
00 Yorumla
8 ayNasıl mutlu oluyosan öyle ol yani kendin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayBu doğal bir oluşumdur
00 Yorumla
8 ayHepımız unuttuk maalesef ınsan mı kaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayOlsa taktik veririm ama bende de yok🤷♀️
00 Yorumla
8 ayboş ver adam gibi birini bul evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk ve cilve anlamında kendimi çok geride kalmış hissediyorum. Önerileriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler