Böyle bir karaktersizlik olur mu?

Benim 7 aylık bir ilişkim vardı cok seviyordum o da ilk 2 ayda ayni brnim gibiydi sonra bilmiyorum ona birseyler oldu daha once onun 3 yillik bir iliskisi olmus sanki akli onda ama yaninda ben vardim gibiydi boyle surdu gitti ama cok fazla sayıp söven biriydi agzi bozuktu benim baska erkeklrde gozum oldugunu soyleyip dururdu. Ama tam tersi hesaba benleyken kiz alirdi benle konusrken baska bir kizlada flortlesmis ben bunh 7 ay sonunda ayrildiktan sonra oğrendim benim kişiliğim bos falan olduğunu soyluyrdu sanki karaktersiz oln benmisim gibi. Birseyleri bahane etti ayrildik ban verecek bir kalbi yokmus bunaltmişım ona guvenmeyip kizlara yazmism bunu yaptim suphelerim heo dogruymus demek. Ayrildiktan sonra ben bunu cok ozluyodum wpden engelletim ben istedim rahatsiz etmemek icn daha sonra engelledi ordn ben fakeden yazdim engelini kaldri uzaltan izleycm falan ama hic bana cevp bile vermedi en son ben bunun hesabini stalklarken hesaba kimseymiyrdi bende sms yoluyla buna yazdim hesabini ne guzel koruyrsn diye falan bu mesaji 1 gun sonra gordu yazmis hesabima girmeye calisma seni rezil ederim falan gormedim sabah erkenden wp engelini kaldirmis orada kufur falan etti hesabima girme tehdit falan etti ben ama ben oyle olmadigini acikladm. Sonra engellemdi beni 2 defa kendini paylasti sandim belki pismm olmutur yazdim bizi hic ozlemedin mi hayir dedi bende peki yazdim sonra dun gece 11 de kendini yine paylasmisti yazdim hala galiba 3 yilligina gonderme yaoiyorsn sanane hadi ordan git sen degils kim oldugu seni ilgilendirmez falan dedi ama kotu birse yazmamistim sonra ben ona * senle olmak hastalik iyi ki kurtuldum senle dedim seni allaha havale ediyrm allaha emnat edip engelledim ama o beni engellememis hala takmamis galiba beni ama benim canimi cok yakti allah ta onun kini en mutlu oldugu zamanlarda yaksin

Böyle bir karaktersizlik olur mu?