Erkek arkadaşımla 7 aydır sevgiliyiz benim Instagramım kapalı onunki bendeydi 2 ay önce kavga ettik bu şifreyi değiştirmişti kızlara istek atmış bana sinirlenmiş güya bende bunu gördüm ona sinirlendim ve Instagram hesabımı açtım neyse barıştık tekrar ikimizde ikimizin hesabı sonra yine kavga ettik bu hesabı kapattı sonra yine tartıştık bu açmış hesabı beni de güzel engellemiş bende fake hesabımdan gördüm neyse bana yine vermedi benimki ondaydı kızları çıkar diyorum 1 aydır yok müsait değilim yok çalışıyorum müsait olunca çıkartırım diyor ver ben çıkartayım diyorum tamam veririm deyip beni oyaladı bende dün hesabımın şifresini değiştirdim bu girmek istedi bende dedim ki bı sen mi akıllısın şifremi değiştirdim dedim telefonu kapattı beni her yerden engelledi sizce kurtuldum mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Maalesef böyle karaktersizler var
Sorma yaa bı şerefsizden kurtuldum galiba
Haklsıın kesinlikle
Seninde ondan bi farkin yok. Daha ne yapmasini bekliyosun ayrilmak icin? Sonra erkekler soyle boyle diyosunuz. Boyle bes para etmez veletleri siz seciyosunuz. Ergence seyler
Zaten böyle gitmemiş ikinizde birbirinizden kurtulmussunuz
Benim ne suçum var her dediğine he dedim
İste suçunu kendin itiraf ettin her dedigine he dersen boyle olur
Mallık bende işte böyle karaktersizlere değer verdim
Neyse sonuçta kurtuldun bir dahaki sefere kendinden fazla kimseye deger verme bi taraflari kalkmasin bu kizlar icinde gecerli tek tarafli demiyorum
Değerden değil ben bunu ilk başta aldattım o zamanlar ölüp bitiyordu ona rağmen beni bırakmayan adam bu zamana kadar beni kısıtladı numaramı değiştirdi onun herşeyi bendeydi şu son 2 ay ne olduysa değişti neyse biri var beni çok seviyor kardeşime resmen yalvarıyor ablanın sesini duysam yeter çocuk 6 aydır kapımda bekliyor umarım beni cidden seviyordur buna bir şans vereceğim
Kacan kovalanir misali olmus ilk sizde artik o heyecan onda kalmamış inşallah bu yeterince sevgisini ilgisini gosterir sana
İnşallah ben yoruldum artık bir şeyler düzelmesi için ama olmuyorsa artık rahat bırakmak lazım
Aynen oyle cok kasma kendini hayatin akisina birak boyle durumlar insani cok yipratir yorar ilerde hic birseyden zevk alamaz insan
Zaten kendimi 3 çocuklu anne gibi hissediyorum eskisi gibi değilim önceden hesabımda erkek yok yoktu yani artık kimseyi istemiyorum o kadar tiksindim ki her şeyden ama iyi ki bitti çünkü bu çocuk ilerde hayatı zindan eder her şeyi kısıtlıyordu dışarı çıkmak yasaktı ailemle bir yere göndermiyordu makyaj yaptırmıyordu
Diyorum ya iyi ki kurtulmussun yani anlattigina gore biraz abartmis olayin boyutunu kisitlanmak soğutur insanı
Aynen öyle çok teşekkür ederim yorumunuz için yardımcı oldunuz bana 💕
Rica ederim beni dinledigin icin bende teşekkür ederim sana 🙂
Gözleri doymuyor mall iste elindekinin degerini bilmiyor ayril zatrn gozu disarda
Zaten artık uğraşmak istemiyorum
En dogrusunu yaparsin
Kıskanclik yüzünden kavgacetmissiniz ve fazla kiskançlik güvensizlik demektir.
İlla sevgilisinin deyince senin erkek onun da kız arkadaslarinin olmasında sakınca yoktur elbet başka arkadaşlarınız da olabilir gereksiz kıskançlıklar diye düşünüyorum
Ya bak o benden yapmasını istemezse bende ondan istemem anladın mı bu zamana kadar her şey güzel giderken neden son aylarda sorun çıkardı
Yorumlara bakınca seni çok kistlamaya çalişmis.
Son davranışları karaktersiz ve olmuş.
Daha yeni aradı ben ağlıyorum dalga geçerek gülüyor bana neymiş ben hak etmişim arkadaşımla taa yazın görüştük birde geçen görüştük neymiş ben söz dinlemiyormuşum dışarı çıkıp sürtüyormuşum ben hiç dışarı bile çıkmıyorum 40 yılda bi görüşüyorum arkadaşımla ailemle gidiyorum gedersem bir yere
Ben daha ne yapayım eskisi gibi olacaksın bitmeyecekmiş hem beni her yerden engelle hemde gel eskisi gibi olursak bitmezmiş
Boş ver seni bukatar kistlamaya hakkı yok
Deymez bunun için kendini üzme 🙂
Kesinlikle kocam değil birşeyim değil anam babam var
Aynen öyle 🙂
Bişi daha soracam da
Alryna 🙂
Bir mallık yapıp tekrar ona yaklaşmazsan evet kurtuldun. Artık yeni manita şart sana.
Zaten şu an başkasına şans tanıdım çocuk 1 yıldır peşimde her gün kapımın önüne geliyor affetmem için çok seviyormuş bende ona vereceğime buna şans vereceğim
Hadiii beee... üzdün beee :/
Neden
Ben yazılacaktım sana da ondan.
Ah be xjxnnd
Yedek kontenjandan yazdirayim kendimi bari :P
Hahah olur yazdım xjdnnd
Takiple o zaman da ara sıra yazıp sıra bana ne zaman gelecek öğreneyim 😀
takıldığın çevreyi sorgula
hep başkalrını suçluyorusn
Ne alâka
vay arkadaş dertlere bak biz de şizofreniz ne zaman iyileşriz diye düşünüyoz.
Ayyy cidden kaldı mı böyle şeyler
Maalesef ki kaldı valla
saçmalıklar silsilesi vol 3
Aynen adaşın sen gibi
bu anlattığın kişi aşk konusunda gtümün kenarı olamaz ben sevgilimi düşüncelerimde bile aldatmam
asıl sorun şu sen böyle biriyle neden birliktesin madem bu kadar şikayetçisin
kesin yaşı büyüktür
6 aydır böyle değildi sonradan böyle oldu aman neyse ya cehennemin dibine kadar yolu var
Yok ya 23 e girecek
bilemem valla üzdürmeyin kendinizi koy tekmeyi gönderr
Ya üzdürmüyorum başta ben buna neler ettim o zaman bitirmesi de şu an neden böyle yapıyor ailesini tanıyorum konuşuyoruz birden son 2 ay bı tuhaflasti
sıkılmıştır şerefsizz
Yok yorulmuş ne bileyim ne onun yüzünden numaram değişti
sıkılmış işte bırak ne hali varsa görsün içini bilmem görünüş olarak gayet hoşsun o kaybeder
Güzellik bı boka yaramıyor emin ol
Nerde tipsiz kız var onkar kıymetli oluyor ama bişey diyim mi ilk zamanlar bunu aldattım iyi ki de yapmışım şimdi kendime çeki düzen verdim ama şu an o günleri düşününce içim bı rahatlıyor
ya biliyorum da demek istediğimi anla kanka
bak bak bak e sende çok fenaymışsın
ahahshahahhaa
Alemsiniz ya
Ben ilk zamanlar hızlıydım ya beni durdurdu şimdi o yoruldu xjxnsnsnndjs
boş ver öyle şeyler yapma kanka pamuk prenses gibisin öyle de ol vallaha bak
Artık öyle zaten saldım tasmasını ne hali varsa görsün zaten bunalıma sokuyordu beni çok kısıtlıyordu dışarı çıkmam yasak ailemle bir yere gitmek yasak artık sıktı yani ne yalan söyleyeyim bitirmek istiyordum zaten
boş ver ya eğer böyle bir durumun içindeysen bitirmek senin en doğal hakkın çok afedersin hayvan mısında sürekli evde kalacaksın var mı böyle bi saçmalık ya aslında onun yaptığı kıskançlık değil güvensizlik aslında biliyormusun.
Bilmiyorum ama ailem yanımda onlar varken sana ne oluyor babam abim var başta onlar benim erkeklerle muhatap aynı ortama sokmaz neyse ya cidden umrumda değil önceden üzülürdüm numarasını bile silmeye kiyamazdım galiba içimde zerre bişey kalmadı acımadan sildim numarasını
👏🏻👏🏻umarım bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsın kanka ya
Teşekkür ederim yorumların için 💕
rica ederim sağlıcakla kal💜
Sende inşallah hoşçakal
Başkasını bul. Gözü dışarıda zaten
Kurtulmak istiyorsan konuyu kapat ve unut bence.
Kurtulmuş gibi görünüyorsun şimdilik