Ben terk etme yanlısı biri değilim durduk yere birşeyler hissetmem birine seni seviyorum demem kolayca dersem de emek veririm elimden ne geliyorsa yaparım sonunda olmayacağını ve karşı tarafın bana benim kadar güçlü hisleri olmadığını anladığımda vazgeçerim ancak.
Çok sade kız çevresi olmayan akıllı ve ne yaptığını bilen bir erkeğe gönlümü kaptırmıştim. Bakışları çok güzeldi sonra ben biraz peşimden koşsun diye şey yapınca bı anda gitti 😔. Bu kadar kolay mi ya sevdiğinden vazgeçmek 🤧
Yani artık aşırı kolay çünkü yıllarımı bir kalemde sildim... Yanmayı bilen yok olmayı bilen neden zorlansın ki... Bu dünyada bile kalıcı değiliz sonuçta
Terk etmek ya da bir ilişkiyi bitirmek asla kolay değil, hele de duygusal bağlar güçlüyse. Karşındaki kişiyi senden nefret ettirerek ya da sürekli gitgellerle ilişkinin değerini azaltmak seni de yorar, onu da. Ama şunu bil ki, net ve dürüst olmak her zaman en sağlıklı yol. Belirsizlik gerçekten her iki taraf için de çok yıpratıcı. 🌿 Sen böyle bir süreçten geçiyorsan duygularını sakinlikle değerlendirmeye çalış. Peki, sence biraz uzaklaşıp sakin kafayla karar almak işini kolaylaştırır mı? 😊
valla ben bi kızdan kurtulmak istesem gayim ben artık der bi debenim arkadaşardan biriyle sevgili gibi takılır gözünün önünde kurtulurdum sorgulayamaz da bu şekilde.
Terketmek kimse için kolay bir durum değildir ama bazen bazı insanlar yüzünden kendini terk ettiğini farkettiğin zaman onu Terketmek kendini terketmekten daha kolay gelir.
Duygusal olarak kararsızsan gel gitlerin çoksa sadece mantıken düşün Benim sonum ne olur Evlilik olur mu Bunaltırlar mı vs Bunu düşün Olmaz yok diyorsan bırak şu duygusalığı bitir gitsin