İnternette konuştuğum, görmediğim bir kıza deliler gibi asık oldum. Çok acı çekiyorum Ne yapmalıyım?

İTÜ sözlükte yazarlık yapıyorum. Sözlükten bir kızla tanıştım, yaklaşık 10 gün mesajlaştık. 10 günde çeşit çeşit muhabbetler ettik, düşüncelerimizden, hedeflerimizden bahsettik. bu 10 gün içerisinde sevgi bakımından tamamen tutuldum kıza, hani öyle basit bir şey değil. kızın düşüncelerine, duygularına, kişiliğine, ruhuna, sözlerine aşık oldum, görmedim bir de düşünün. geceleri onu düşünüyordum sürekli. ergen değilim, 20 yaşındayım. her önüne gelen kıza yazan tabiri caiz ise Abaza da değilim. her şey tesadüfi gerçekleşti. İTÜ sözlükte kaç kızla muhabbet etmişliğim vardır, hiç birinde bunu hissetmedim. zaten bu sözlükte kız bulmak için de takılmıyorum, tesadüfen tanıştık. 2 yıllık felsefe okumuş, akıllı bir kız. şimdi ise işleri var diye sözlüğü bıraktı, kapattı hesabını. çok canım yanıyor. ne önerirsınız? gitmek zorunda olduğunu söylediğinde ondan facebook, telefon numarası isteyemedim, utandım, çekindim. kız da benden ayrılacağı için çok üzüldü. kız da bana çok değer veriyordu. Muhtemelen o da utandı, çok acı çekiyorum napmalı?

Not: başta onu görmeden, ona aşık oldum, birkaç gün sonra sözlükte önceden paylaştığı fotoğraftan onu ilk defa gördüm. ama bir sevgimde değişiklik olmadı. yüzü ile alakası yok sevgimin yani. çok acı çekiyorum, sevdiğim kadın gitti. bu acı geçer mi?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ona aşık olmasam her gece onu düşünmezdım. ayrıca lütfen internetten asık olunmaz demeyin. Tesadüfi tanıştık, evlilik sayfası degil kı ora. ayrıca ortaçağı düşünün mektuplasarak, görmeden birbirini seven kaç asık vardır kim bilir.
İnternette konuştuğum, görmediğim bir kıza deliler gibi asık oldum. Çok acı çekiyorum Ne yapmalıyım?