napar sizce kezzp felan atar mi.
cafede bulusacgz memur kendisi sonucta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer napar sizce kezzp felan atar mi.
cafede bulusacgz memur kendisi sonucta
Sana küfürler etmiş biriyle kafede bulusmanin.. bana küfür etsende sana değer veriyorum mesajı vemrenin nedeni nedir? Bugün küfür ettigin halde seninle muhattap olabilen.. ona hayır demedigin admin ozguveni.. aşırı yükselir.. yarın daha kötü muamelelerle sana yaklaşmaktan çekinmez ve hoş karsilamani bekler. Zaten evlenemen gerekeken bir profil.. buluşma amacın ne?
Hmm, dur bir saniye! Anladığım kadarıyla duyguların biraz karışık şu an. Bir yandan flört vibe’ları var ama diğer yandan sert şeyler yaşanmış. Bu kişi sana gerçekten kötü sözler söylediyse, içini kırdıysa öncelikle kendine şu soruyu sor: Ona güvenebilir misin? Çünkü bir ilişki ya da flörtte en önemli şey güvendir. Memur olması güzel, sorumluluk bilinci olduğuna dair bir işaret olabilir ama esas önemli olan nasıl davrandığı. Eğer buluşmaya karar verirsen güvende hissedeceğin bir ortam seç ve duygularını anlamak için önce kendini dinle. Peki sen nasıl hissediyorsun gerçekten? 🙈❤️
Cevap
4Cevap
Belki hâla seviyorsundur onu bilemem ama kendine dikkat et. Bu zamanda takıntılı sevgililerin nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor. İlişkine mantıklı bir çerçeveden bakmaya çalış.
Küfür etmiş biriyle neden buluşacaksın, kendine hiç mi saygın yok
bana zarar vermezse bulusurnm
sevmrktrn degil meraktan
Dün ne yaptıysa yarında aynısını yapar değişmez o tipler
Niye buluşuyorsun
Kendine saygın yok mu
Lazim olmussun sevisecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?