- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sevgi mi sandın? Seni bu güne kadar kimse sevmemiş ya da sevginin ne olduğunu kavrayamamışsın. Aklını başına topla seni bas baya kısıtlıyo onu yapma şunu yapma falan. Aklın yok mu zannediyor seni? Bunlara ses çıkarmazsan ileride eve de kilitler üstüne kuma da alır o zaman görürsün ne kadar seni sevdiğini
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kisitliyor ondan çok uzaktayim ben ona karsi çok hata yaptim 2 yillik iliskimiz var bir cok kez ayrildik iki kez baskasiyla konustum oda bu instgramdan hatta birisiyle sevgili bile oldum kisa sureli bunu ogrenince cok uzuldu sonra tekrar birlestik bundan once de bicok kisiyle konustum simdiki sevgilimden kat kat yakisikliydi yasima kulturume uygundu ailemle tanisan ailesiyle tanistiran oldu dogumgunumde birsuru suprizler yaptilar ama ben kimsenin beni bu kadar sevdigini hissetmedim bu hic birsey yapmiyor oyle sevdigini de cok nadir soyluyor ama o kadar icten soyluyor ki hissediyorum soylemese bile sevdigini bu kisitlamalar da soylemiyor ama beni kaybetmekten korktugu icin bir baskasinin beni begenmesini istemiyor guzel fotograflarimi gorsun istemiyor ama yanindayken hic boyke degil istedigimi giydiriyor karismiyor nasil mutluysan oyle yap yanimda diyor ben fotograf cekinmeyi cok seviyorum birsuru guzel guzel fotograflarimi cekiyor omzuna basimi koydugumda huzur bu diyorum yuvam
Soran+1 yılBunlari bana hissettirdikten sonra instgrama fotograf atma demesi de cok abes gelmiyor hatta kapattim bile onun da var hic fotografi yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSınırlendiği zaman Zeynep, keyfi yerinde olunca zeyno mu diyor😂😂 çok tatlısiniz 😂😂 seviyor belli
08 Yorumla
Soran+1 yılHahah aynen oyle diyor keyfi yerinde olunca zeyno sinirlenince bakk zeynep diyor 😂
- +1 yıl
Ahahah, tatlısiniz 😂😂
Soran+1 yılSende cok tatlisin bebegimm tesekkur ederizz ❤ peki bisey sorucam hangi konusmasindan dedin seviyor diye 1. 2. Mi 😂
- +1 yıl
İkisine de dedim aslında :) ikisinde de belli sevdiği :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim zeyno :)
Soran+1 yılrica ederim bebegim :) bitti ama neyse
- +1 yıl
Aaaa üzüldüm 😏😏😏😏neden bitti
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q7749812-konusmali-lutfen-yardim-edin-sizce-cevap-versemmi
bak güncellemede yazıyor :/
+1 yılBöyle birisiyle devam etmemeni öneririm.
Ciddi ilişki olmaz, evlenseniz mutlu olamayacaksınız asla.
Yani şu an gülüyorsun da, ileriyi düşünüyorsan, boşa zaman kaybı.312 Yorumla
Soran+1 yılAma 2 yildir gayet iyi anlasiyorum
- +1 yıl
Zorla kapan diyebilir, belki evden çıkartmayabilir. İleri seviyesi budur kısıtlamanın.
Yani şimdiden böyleyse işte, gelir bunlarda peşisıra. - +1 yıl
Zorla kapan diyebilir... Kardeş senin nasıl bir kafada olduğun belli oldu. Sen aynı evde bir kızla dost hayatı yaşayıp 1 2 sene sonra ayrılan tiplerdensin. Yoruma gerek yok.
Soran+1 yılKeske kapan dese ama demez o inanmiyor kapanmami istemez ama cok acik olmami da istemez normal olucam
- +1 yıl
@Gökçesizölüyorum Beni çok iyi tanıyorsunuz, şaşırdım cidden. Aynı ben, evet...
- +1 yıl
@Gamze3838 Türkçe konuş
- +1 yıl
@Gamze3838 ''sürekli hep bisürü çok çok katılıyorum'' Benim bilmediğim böyle bir Türkçe varsa bana da öğret kardeş.
- +1 yıl
@Gamze3838 Bence senin kullandığın dilde sorun var. Neyse tamam sen haklısın diyeyim de sus.
Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Sende ki bu beyinle okumayi nasil söktün hayret
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaa 😄
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılYok gercekten oyle bir amacim yok ben beni sevdigini dusunuyorum hele boyle kiskaninca falan ama acaba ben mi yanlis dusuniyorum ask gozumu kor mu etti diye dusunmuyoda degilim supheye dusuyorum iste o yuzden paylasmak istedim
Soran+1 yılSenin soyledigin zerre aklimdan gecmedi paylasirken
Soran+1 yılCok haklisin ama dedim ya ben asıgım belki gozume herseyi mukemmel geliyor bide baskasinin gozunden bakilmasini istedim yorum yapilmasini istedim kotu bir amacim yoktu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılNasıl oluyorda böyle konuşmalara tahammül edebiliyosunuz aklım almıyor sana telefon olmuyor neden instagrama fotoğraf atamayan taraf sen oluyosun bir seyleeden fedakarlık yapmak zorunda hissedilen taraf neden kadın oluyor? Ki bunun fedakarlikla uzaktan yakindan alakasi yok size değer veren birisi ne sosyal hesaplariniza karışır ne onu yapma bunu yapma der bu kıskançlık değildir bunu normallestirmeyin allah aşkına böyle kadına şiddet sadece fiziksel temasla olmuyor bu da psikolojik siddettir kendinizi bir seylerden fedakarlik yapcak zorunda gibi hissetmeyin bir kadin olarak artık lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun da instgram hesabi var ama hic fotogtafi yok atmaz benim fotograflarimi cok ceker ama atma der kimse gormesin bir baskasinin gorup begenmesinden korkuyor baskasiyla konusmamdan korkuyor bence ki boyle davraniyor daha once de ayrildik baska biriyle konustum sevgili oldum bunu ogrendi o yuzden boyle davraniyor
+1 yılKölesi misin onun yahu ne bu kısıtlamalar 1 bildirim gördü diye. Sende bile bile çocuğa niye hangisini atayım diye soruyorsun :D Aman ne biçim ilişki bu ya :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahah ya ben istiyorum ki hep yanimda olsun fotograf atmayi cekinmeyi seviyorum fotografimi cok ceker sıkılmaz hatta cokta guzel ceker ama atma diyor gormesin kimse
- +1 yıl
Uzlaşın bir şekilde :D
Soran+1 yılSagol ya cok tatlisinin 😄
Benim de boyle bir sevgilim vardi ber seyi kiskanirdi hatta bir ara insta hesabimi kapattirmaya calismisti (hesabimi calmaya calismisti tabikide olmadi) onun yuzunden tum fotolarimi silmistim sonuc ayrildik :/
00 Yorumlaadam haklı yediğini içtiğini atmanın anlamı ne ordayım burdayım bu haldeyim değişik değişik hareketler.
03 Yorumla
Soran+1 yılFotograf cok atiyorum da ama bu kadar kisitlamasi sacma degil mi
Soran+1 yılMacoyuz 😄
+1 yılBunları söylemesi hoşuna mı gidiyor gerçekten? Yani sevdiğini mi düşündürüyor sana? Bana aşırı saçma boş gereksiz itici geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim seni mutlu eden birini bulursun varsa da mutluluklar..
bir insani sevince sevildigini hissedince ne dese mutlu oluyorsun- +1 yıl
Teşekkür ederim. İğnelemek için söylemedim gerçekten ben sevsem de bunlar bana hoş gelmez.
+1 yılÇok kıskanıyor ve güvenmiyor gibi geldi. Gerçi fotoğrafları görmedim belki paylaşıma uygun değildir ona kızmıştır 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılOna gore uygun degil hicbi fotografimi paylasmam
- +1 yıl
Çok sahiplenici birisi, sende paylaşmadan önce ona sor, birlikte olan fotolarınızı paylaş güveni artsın
Soran+1 yılBirlikte fitigrafimiz yokkii ailem var atamam
- +1 yıl
Sıkıntı yapmaması lazım sonuçta kişisel hesap onu çok ilgilendirmez ama güven eksikliği vardır olur öyle Allah kolaylık versin gereksiz kıskançlık zararlı
Soran+1 yılAma guvenmemekte hakli ben iki kez ona karsi hata yaptim
- +1 yıl
O zaman paylaşma diyorsa paylaşma sende 🤓
Soran+1 yılSildim instgrami zaten :)
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen de k. bakma ama fazla kaşınıyorsun sana yol verir gibime geliyor bencd böyle opmaya devam etme
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kapattim instgarami zaten kasinmadim daha fazla
Bu sevmek değil delilik bence üzerinde bu kadar etkisi olmasına nasıl izin veriyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılCunku sevdigim ve sevdigiyim
Soran+1 yıl2 yil
Soran+1 yılBen hic kiskanilmadim iki abim var babam var ama sevildigimi kiskanildigimi hic hissetmedim sadece annemin sevgisini hissediyorum bide bunun o yuzden macolugunun altinda yatan yumusak merhametli insani seviyorum
Soran+1 yılAmin
+1 yılSeviyor tabiki 1 yıllık ilişkisinden daha dün çıkmış , tecrübeli bir kız olarak diyorum 😊 gerçekten seviyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılAy nasil mutlu oldum gercekten mi? Ama senin icin de uzuldum :(
- +1 yıl
O benden sıkılmıştı zaten iyi oldu çocuğu bıraktım artık özgür. Kıbrıs'da asker. şu an istediğini yapıyordur ne mutlu ona :) üzülme. Sizin ilişkiniz ne kadarlik?
Soran+1 yılHakkinda hayirlisi olsun bebegim.
Bizim iliskimiz 2 sene olucak ama ayriliklar oldu ben ona cok hata yaptim ayrilinca baskasiyla ciktim bunu ogrendi baya kotu oldu ama simdi yine beraberiz- +1 yıl
Ben de askerliğimi Kıbrıs'ta yaptım. İnan iğrenç biyer.
- +1 yıl
@Gökçesizölüyorum konuşabilir miyiz biraz sevgilim hakkında birşeyler sorucam sizin tecrubeniz varmış anlarsınız bni :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Tabi konuşabiliriz ama mesaj atamıyorum 1 exp diye
- +1 yıl
@Gökçesizölüyorum mesaj kutum açık atabilirsin
- +1 yıl
Atamıyorum 2 xper olmam lazım
- +1 yıl
@Gökçesizölüyorum pki bekliyorum
sürekli sürekli instagrama foto atan bir kızla bende sevgili olmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılTa kendisi 😄
bilemedim seviyor gibi ama gelecek için kesin değil
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyor ben istemiyorum
Soran+1 yılAilem istemez dedim ben ona ondan boyle soyluyor
Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. 3310 yeter sana hajajaja
arkadaş iyi espri yapiyo koptumm03 Yorumla
Soran+1 yılHahahah bende koptum
Soran+1 yıl😏😏😏😏😏
ne kadar boktan bir muhabbettir bazı insanları anlayamıyorum bu kadar boş konuşmayı nasıl beceriyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bos konusuyirum o oyle degil de
+1 yılseven insan katlanir alttan alir ama ben bunda goremedim bir gelecek yok gibi 😕😕
00 Yorumla
+1 yılaskım demişsin sevgilisiniz seni kıskanıyor seviyor gibi yani
01 Yorumla
Soran+1 yılGibiii diyorsunn
+1 yılKarşında böyle argolu konuşan bir insana nasıl tahammül ediyorsunuz çocukta resmen cahillik akıyor
19 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek kufur eder
- +1 yıl
Böyle boş yere küfür etmez ama sen ona ne dedin sanki o böyle saçma sapan konuşuyor
Soran+1 yılSinirlendirdim coktan beri foto atma diyor hep attim simdi de ona birsuru foto attim begen instgrama aticam diye yok dedi atma sonra o birsuru fotonun icinden iki tane sectim bari bunlardan birini begen atayim dedim sinirlendi
- +1 yıl
E tamamda foto atmakta ne var? Her haliyle karşındaki cahil
Soran+1 yılKiskaniyor
- +1 yıl
Kıskansın. Daha düzgün bir dille anlatabilir bunu sana. Bu gibiler için küfür tek çıkış yoludur
Soran+1 yılHer yigidin yogurt yiyisi farklidir 😂
- +1 yıl
Ne yiğit ama 😄
Soran+1 yılYigidim 😂
+1 yılSen resmen dalga geçiyor gibisin ya bu ne böyle insanın keyfini kaçırırsın
02 Yorumla- +1 yıl
O hoşlanıyor ama
Soran+1 yılYok ya dalga gecmiyorum bende onu seviyorum ama onun beni sevdiginden supheliyim
Adamin yerinde olsam sbah aksam dikeirm seni o kadar gıcıksn
01 Yorumla
Soran+1 yılGıcık mı 😏
+1 yılAtma amacın ne? Milletin seni görmesi egonu mu arttırıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sende baslama yahu
+1 yılatma instaya foto uzme cocugu :)
10 Yorumla
+1 yılo seni seviyor seviyor seviyor :D
08 Yorumla
Soran+1 yılAma kotu yorum yapmislar uzuldum :(
- +1 yıl
takmaaaaaaa
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Soran+1 yılPeki nerden anladin
- +1 yıl
onu ben anlayamam sen hislerinle anla
Soran+1 yılHissediyorum belli etmesede :)
- +1 yıl
kız daha ne kadar belli etsin çocuk :D
Soran+1 yılAma ya hic seviyorum demiyor hemde bazen kufur ediyor sinirlenince bende sinir oluyorum
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgilin takipten çıkmış bir de gülüyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıksin cok ta onemli degil kapattom zaten instgrami
Soran+1 yılHoslanmiyorum seviyorim boyle seyleri de sorun etmem
Soran+1 yılOna karsi boyleyim sadece baska bir sevgilim olsa takipten ciksa aninda silerim ama bu herkesten farkli
Zeyno, aşuk seni maşuklamış.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsunn sevmiyor yani
kıskanıyor işte seviyor haklı
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyosunn ama bu cok abarti yaaa kapat instgrami diyor atma bisey diyorrrr
Soran+1 yılBilse azima... zaten
çok ilerlemez bu ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene 😂
+1 yılKısıtlayan erkek seviyor sanan zavallı kızlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHıhı :)
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor gibi ama sende biraz oynaklık var gibi ://
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha oda oyle dusundugi icin duygularini tam olarak soylemiyor :)
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Çok zıçan birisi. bu olmaz , at bunu çöpe.
00 Yorumla
+1 yılcocuksunuz daha sevgi kavramını idrak edemezsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 29 ?
- +1 yıl
yaş ilerlemiş ama beyin gelişmemiş malesef
Soran+1 yılKiskanmamasi mi lazim?
+1 yılAptalca kıskanmalar sevgi göstergesi değil yavru
11 Yorumla
Soran+1 yılO gercekten istemiyor atmami
+1 yılYakında ayrılırsınız dedi dersin bak
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene?
- +1 yıl
Yapmacık vıcık vıcık bütün aşklar bitiyor
Soran+1 yılYaomacik degiliz vicik vicik degiliz. Yapmacik olsak guzel guzel konusuriz ama biz bodoslama giriyoruz dogall hersey 😄
+1 yıladam hakli
10 Yorumla
+1 yılbilmem bukadar kıskançlıkta fazla
00 YorumlaBune ya kısıtlanmak yönetilmek çok mu güzel birsey
03 Yorumla
Soran+1 yılKisiye gore degisir ayiotir soylemesi o... birini tabiki kisitlayamazsin kisitlanmak istemez
- +1 yıl
Sen geri kafalı ve çok yobazsın Türkiye'nin geri kalmış şehirlerinden başka birsey görmemişsin belli senin gibiler ev işi yapıp dayak yemeye mahkum cahil kadınlar git bakalım bir newyork İngiltere oradaki kadın erkek ilişkilerine haklarını bilen zeki kadınlar o... değildir acıdım sana
Soran+1 yılGerek yok ben ulkemde mutluyum
- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılhım yine bir 15- konuşması
11 Yorumla
Soran+1 yıl21 29
- Diğer konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı beyler.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun adina tesekkurler 😄
bence seviyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor diyen olmus argo konuusyo diyen olmus
Soran+1 yılBen yumusak olursam hic sinirlenmez cok sinirli olsa bile bir askim tamam sakin ol seni seviyorum desem bile hemen yumusar ama yapma dedigi seyi yapsam hemen sinirlenir evet konusma sekli oyle heryerde boyle konusmaz tabi ileride ailemle falan tanisirsa utangac olur 😄
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ya iyi ki varsin 😄 aynen oyle demedikleri kalmadi ama ben hala deli gibi seviyorum asigim bu adama ya resmen bir baskasiyla da ciktim ailem istemez evlenemem bununla diye ama olmadi unutamadim hep onu ariyorum o olsa boyle derdi diyodum icimden
+1 yılaskim yaziyo zaten😕
010 Yorumla
Soran+1 yılBen yazdim
- +1 yıl
tamm da 😂 sen sevgilin olmayan bir erkege nasil askim diyosun
Soran+1 yılSevgilimm
- +1 yıl
sevmese neden sevgili olsun 😅 bide sey benden san tavsiye iliskinize ucuncu kisileri sokma cok acisini cektim canim sende cekme😢
Soran+1 yılMesela 3. Kisi derken? oda oyle diyor 3. Kisi sokma aramiza bu benim ablam da olsa annem de olsa sokma diyor
- +1 yıl
aynen bak eniste cozmus isi 😉 yani mesela bir tartisma oldu aranizda bunu kardesin bile olsa olay cozulmeden kimseye anlata mumkunse cozulse bile anlatma buraya yaz cunku reelde insanlar cikarci ve kendi yasadiklari olaylardan dolayi seni yanlis yonlendirebilirler
Soran+1 yılEvet cok olgunca bir davranis kesinlikle hak veriyorum. Bende kimseye anlatmadim zaten sevgili oldugimuzu da bir arkadasim bilir o kadar cunku onu soylesem kimse kabul etmez onyargili davranir herkes ama icini kimse bilmez, benim onu cok sevdigimi onun beni sevdigini bilmez inanmazlar kimseye anlatmak istemiyorum cunku buyusu bozulacak gibi... iste arkdasima soramiyorum bende burada paylastim
- +1 yıl
aynen en dogrusunu yapmissin emin ol seni seviyor seven erkek kiskanir😊
Soran+1 yılCanimsin tesekkur ederim yorumlarin icin
- +1 yıl
Ne demek her zaman canım 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu boşver benle evlen canım 😋😋😊
00 YorumlaDiğer konusunda 371 cevap paylaştı. Kıskanıyor seni
00 YorumlaDiğer konusunda 379 cevap paylaştı. Ayyy ne leş bir ilişki
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim mutlulugumuzu sen yasamayacaksin hic bir zaman ;)
Soran+1 yılEvet kisitliyor ondan çok uzaktayim ben ona karsi çok hata yaptim 2 yillik iliskimiz var bir cok kez ayrildik iki kez baskasiyla konustum oda bu instgramdan hatta birisiyle sevgili bile oldum kisa sureli bunu ogrenince cok uzuldu sonra tekrar birlestik bundan once de bicok kisiyle konustum simdiki sevgilimden kat kat yakisikliydi yasima kulturume uygundu ailemle tanisan ailesiyle tanistiran oldu dogumgunumde birsuru suprizler yaptilar ama ben kimsenin beni bu kadar sevdigini hissetmedim bu hic birsey yapmiyor oyle sevdigini de cok nadir soyluyor ama o kadar icten soyluyor ki hissediyorum soylemese bile sevdigini bu kisitlamalar da soylemiyor ama beni kaybetmekten korktugu icin bir baskasinin beni begenmesini istemiyor guzel fotograflarimi gorsun istemiyor ama yanindayken hic boyke degil istedigimi giydiriyor karismiyor nasil mutluysan oyle yap yanimda diyor ben fotograf cekinmeyi cok seviyorum birsuru guzel guzel fotograflarimi cekiyor omzuna basimi koydugumda huzur bu diyorum yuvam
Soran+1 yılBunlari bana hissettirdikten sonra instgrama fotograf atma demesi de cok abes gelmiyor hatta kapattim bile
+1 yılergenooooslar
01 Yorumla
Soran+1 yılBana hep ergen diyor 😂
- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyo haklida
02 Yorumla
Soran+1 yılTeswkkur ederim mutlu oldum
- +1 yıl
Ne demek😀
+1 yılçok iyi ya 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa amaaa ben bisey sordum 😄
- +1 yıl
Onu unutmuşum 😂😂
Seninle ilgileniyor ama çok sevgiisi yok gibi bilemicem 😊
Soran+1 yılHissediyorum sevdigini ama belki asik oldugumdan herseyi gUzel goruyorum diye paylasmak istedim basksinin gozunden
- +1 yıl
ınsan aşık olunca karşindaki kişiyi kusursuz gorurmuş. biraz mantigini ön plana çikar
Soran+1 yılMantik evliligi yapmak istemiyorum gercekten sevildugim ve sevdigim biriyle evlenmek istiyorum
- +1 yıl
Mantık evliliği yap demiyorum ki. Tamam seviyorsun ama mantiğinida kaybetme yarın birgün birşey olur fena üzülursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılinstan endir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılhayır..
00 Yorumlahoslanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor yani
s3vmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun nedenn
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!