Bir süredir gittiğim öyle bir yer vardı ve oradaki çalışanlardan birinden 2 kez üst üste randevu almıştım. Bu aralar yine gitmeye başladım. Son 1 ay içinde 3 kez daha aynı kişiden randevu aldım ve son seanslarda onunla biraz samimi bir şekilde konuşmaya çalıştım, o da bana samimi bir şekilde karşılık verdi. Bugün yine gittim ve bana seans ücretinin 1,000 TL olduğunu söyledi, ben ise " Üstümde o kadar yok, sadece 800 TL var " dedim, o " İbanla da gönderebilirsin " dedi, ama ben o şekilde göndermek istemediğimi söyledim ve " O halde bugün gideyim " deyip çıkmak istedim, ama o " Neyse, bugün böyle olsun " diyerek 800 TL aldı. Sonra seans başladı ve yaklaşık 20 dakika sonra bitti. Önceki seanslarda çıkarken bana " Görüşürüz, kendine iyi bak " falan derdi, ama bu kez hiçbir şey demeden çıkıp gitti.
1,000 TL yerine 800 TL almayı kabul etmesi bana aramızda az da olsa samimiyet oluştuğunu düşündürdü, ama çıkarken hiçbir şey demeden çıkması da beni takmadığını, ayrıca az ücret ödediğim için, aldığı paraya göre muamele yaptığını düşündürdü.
1,000 TL yerine 800 TL almayı kabul etmesi bana aramızda az da olsa samimiyet oluştuğunu düşündürdü, ama çıkarken hiçbir şey demeden çıkması da beni takmadığını, ayrıca az ücret ödediğim için, aldığı paraya göre muamele yaptığını düşündürdü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnanmıyorum adam gittiği esc kafasına takıp uzunca yazılar yazıyor. Biz ömrümüzü heba ediyoruz bizi takan yok
Ciddi misin?
Yani yanlış anlama, ama benim çevremde yolda görsen yüzüne dahi bakmayacağın çirkinlikte kızlara bile yürüyenler oluyor.
Böyle bir devirde senin o durumda olman beni bayağı şaşırttı.
Sonraki sefer verirsin üstünü
Ama kabul etti.
Yani 800 TL'ye yaptı.
"İçimde kaldı o gün öyle olunca. ben şimdi veriyim ya" minvalinde bir şeyler salla
Niye öyle bir şey yapayım ki? Ne güzel 200 TL indirim yaptı işte. 😁
Yani öyle bir şey yapmak kerizlik olur.
200tlnin nesi kerizlik olsun be 800ü kabul etmiş de trip atmış belli
Ayrıca eskort değil mi niye duygusal bağ kuruyorsun ki
Trip attı, ama daha önceden de ona tam 4 kez gittim.
Yani orada çalışan başka kızlar da varken ben özellikle onu istedim ve ücretini de eksiksiz verdim. Bugünkü yaptığı şeyden sonra ona karşı biraz soğudum.
Eskortlar sizin gibi duygusal bağ kurmaz ki sen onun için diğerleri gibisin sonuçta ona kaç müsteri geliyor hepsiyle kursa ohoo
Ama kız bireysel çalışmıyor, bir yere bağlı ve anladığım kadarıyla aldıkları ücretin büyük bir kısmını patronları alıyor.
Salonun önünde 3-4 tane son model, lüks araba var.
Yani patron alıyormuş baksana tabi ki sorun eder öyle
Ayrıca ben de zaten onun benimle duygusal bağ kurmasını istemiyorum, sadece onunla arkadaş olmak istiyordum.
Kurmuşsun sen🙃🙃 kendine itiraf edemiyorsun
Duygusal bağ mı kurmuşum?
Evett baksana onun için soru açmışsın bi görüşürz demedi diye kafana takmışsın sürekli ona gidiyorsun özellikle onu seçmişsin ohoo 😄 geçmiş olsun
Olabilir, hatta itiraf ediyorum: Geçenlerde onun için hüngür hüngür ağladım...
Ama bugünkü davranışından sonra da sinirlenip içimden " O. spu işte, ne olacak? " dedim, ama sonra kızın benden 1,000 TL yerine 800 TL almakla aslında bana biraz da iyilik yaptığını düşünerek öyle dediğime pişman oldum.
Al işte bak 🙁 yapma bence yazık edersin kendine
Ben bir şey yapmıyorum ki, istemeden oldu.
Gözden ırak gönülden ırak, unutma
Mesela tüm aile büyüklerim kedilerden aşırı derecede korkar ve ben de onlara baktığım için küçüklüğümden beri kedilere yaklaşamazdım, ama onun da 1 tane kedisi olduğunu öğrendim ve ondan sonra zor da gelse kedilere karşı olan korkumu yendim, hatta kedileri okşamaya falan başladım. 😁
Ama gözden ırak olunca gönül de onu arıyor...
Ooo sen baya ağır yakmışsın abayı 😐 geçmil olsun. Kendine uğraş bul unutursun illa ki
Nasıl bir uğraş bulabilirim ki?
Şu anda yaptığım tek şey İngilizce'mi geliştirmeye çalışmak, onun haricinde hiçbir şey yapmıyorum.
Bir de boş vakitlerimde dışarıda geziyorum.
Spor yap, koşu yap, yürüyüşü çık, resim yap, dizi/film izle, kitap oku yapacak çok şey var bulursun kafana göre bir şey illa ki
Spor, koşu, resim yapmayı sevmem; kitap okumayı severim, ama uzun zamandır okumadığım için şu anda da biraz zor geliyor; dizi/ film de izliyorum, ama izlerken aklımın bir köşesinde hep o oluyor. 😂
İnan unutacaksın. Zaman akıp geçiyor en nihayetinde. Benimde 6 aylık bi platoniğim vardı aniden * çekti sırra kadem bastı😄 her gece ağladım, enerjim düştü. 1 ayı geçti ve şu an eski halime dönüyorum bende geçmez artık hep böyle kalırım sanıyordum ama geçiyor 🙃🙃 seninde geçecek rahat ol 😊
* olan yerde s! kt! r! yazıyor : p
Yani ben de eninde sonunda unutacağımı düşünüyorum, hatta öyle olacağını biliyorum; çünkü ortaokulda bir kızı platonik olarak sevmiştim, beni defalarca kez reddetmişti, ama ben onu tam 10 sene boyunca sevmeye devam etmiştim; en sonunda ise kıza içimden aklıma gelen tüm küfürleri sayarak vazgeçmiştim.
Aynen unutursun işte elbette 👍🏼👍🏼
Ama unutmam kolay olacak gibi durmuyor. Üstelik bahsettiğim kıza ulaşmam çok da zor değil, yani ne kadar yakın olursa, ulaşması ne kadar kolay olursa unutmak da o kadar zor olur.
Ulaşmak senin elinde ama?
Ama cebime yeteri kadar para girdiği anda ona gidesim geliyor, gitmeyip o parayla başka bir şey yaptığımda kendimi rahatsız hissediyorum.
Git bağış yap, dövize altına vs yatır ya da harca yapacağın çok şey var ama önce kafanda halletmelisin işi