Sizce aramızda az da olsa samimiyet oluşmuş mu, yoksa beni takmıyor mu?

Bir süredir gittiğim öyle bir yer vardı ve oradaki çalışanlardan birinden 2 kez üst üste randevu almıştım. Bu aralar yine gitmeye başladım. Son 1 ay içinde 3 kez daha aynı kişiden randevu aldım ve son seanslarda onunla biraz samimi bir şekilde konuşmaya çalıştım, o da bana samimi bir şekilde karşılık verdi. Bugün yine gittim ve bana seans ücretinin 1,000 TL olduğunu söyledi, ben ise " Üstümde o kadar yok, sadece 800 TL var " dedim, o " İbanla da gönderebilirsin " dedi, ama ben o şekilde göndermek istemediğimi söyledim ve " O halde bugün gideyim " deyip çıkmak istedim, ama o " Neyse, bugün böyle olsun " diyerek 800 TL aldı. Sonra seans başladı ve yaklaşık 20 dakika sonra bitti. Önceki seanslarda çıkarken bana " Görüşürüz, kendine iyi bak " falan derdi, ama bu kez hiçbir şey demeden çıkıp gitti.

1,000 TL yerine 800 TL almayı kabul etmesi bana aramızda az da olsa samimiyet oluştuğunu düşündürdü, ama çıkarken hiçbir şey demeden çıkması da beni takmadığını, ayrıca az ücret ödediğim için, aldığı paraya göre muamele yaptığını düşündürdü.
Sizce aramızda az da olsa samimiyet oluşmuş mu, yoksa beni takmıyor mu?