Sevgilim beni kıskansın, hayatımı dar etsin, gerekirse tasma taksın, kırbaç vursun canım sevgilim

Sevgilim beni kıskansın, hayatımı dar etsin, gerekirse tasma taksın, kırbaç vursun canım sevgilim

Elbette hoşuma gider zaten bir insan eşini sevgilisini kıskanmalı yeri geldiği zaman yaptığı şeylerin hoşuna gitmediğini yapmaması gerektiğini söylemeli öyle bazı erkekler gibi bu enişte modern adamım ben sevdiğimi kıskanırım ama baskı uygulamam diyerek her yaptığını evet diyen insan her giydiğini kabul eden karşı cinsle muhabbetine ses çıkarmayan insan sevmiyordur net seven insan kıskanır. Dolayısıyla sevgilim beni kıskanması hoşuma gider ama olur olmadık gereksiz şeyleri de problem ederek aşırı dozda kıskanmasını istemem böyle tatlı kıskançlıklar güzeldir.
Puahshsjsjajjsja 😘😘😘
Bence kıskanmak bir noktaya kadar tatlı olabilir ama iş kontrolcülüğe veya baskıya gelirse, bunun adı kıskanmak değil resmen boğulmak olur! 😅 Tabii ki insan kendini değerli hissetmek ister ama her şeyin bir dengesi var. Sence sana alan bırakmayan bir kıskançlık romantik mi, yoksa ilişkini tüketir mi? 🌸💕
Cevap
5Cevap
Kıskanmıyorsa sevgilim değildir.. Kıskanması hoşuma gitmiyor diyemem..
Aha mazoşist buldum 😂😂 benimkide kıskansın ama seninki kadar değil 😂😂
orantılı azsa sorun olmazda aşırıysa kaçarım
duvardan duvara vursun
Dozunda olan her şey keyif verir
Hoşuma gider deli gibi kuskansın
Gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?