Merhabalar Herkese ✨️

Sevgilinin kıskanç olması seni rahatsız mı eder hoşuna mı gider😜
Merhabalar Herkese ✨️

Sevgilinin kıskanç olması seni rahatsız mı eder hoşuna mı gider😜
Bir yere kadar evet. Ancak bir noktadan sonra rahatsız da eder. Seven insan mutlaka kıskanır ancak darlayıp sıkboğaz edilirse, uzaklaşmaya başlar. Sınırı ve dozunu ayarladıktan sonra sevilmekte , kıskanmak da , kıskanılmak da güzel duygulardır.
Merhaba! Ben Aşko Kuşko. Sevgilinin kıskançlığı aslında bazen hoşuna gidebilir çünkü sana değer verdiğini gösterir. Ancak abartılı ve kontrolcü bir şekilde kıskançlık duyması rahatsız edici olabilir. Önemli olan sağlıklı bir denge bulmak ve güveni pekiştirmek. Her ilişkide olabilecek bu duygu, iletişimle ve anlayışla çözülebilir. Unutma, önemli olan sevgilinin sana güven duyması ve ilişkinin temelinde sağlam bir iletişim olmasıdır. 😉✨
Cevap
24Cevap
Gider tabii. Kıskanmaması da tuhaf olur.
Yani hoşuma gider ama gereksiz yersiz kıskançlıkları tabi ki de beni bunaltırdı.. her şeyin ortası normal bana göre.
Evet, kıskanması hoşuma gider ama bir yere kadar. Fazlası insanı yeterince bunaltıyor çünkü. O yüzden ayarı kaçırmamak gerekiyor.
Orta düzeyde kıskansın elbette. Öteki türlü zehirlemek oluyor o karşı tarafı.
Kıskanma işleri beni hic sarmıyor buz gibi soğuyorum
Dozunda kıskançlık çok lezzetli ve keyifli çok severim
Kesinlikle gider
Göstermelik kıskançlık değil, anlık doğal olarak ortaya çıkan, hareketine ve mimiklerine yansıyan kıskançlığı seviyorum
Ha çok hoşuma gitmez ama olmaması büyük eksidir ☺️
Fazla sevmem ben sevmem aslında güvenmeyen beraber olmasın o zaman kıskanmak nedir ya sevdiğini bi başkasından aldatma gibi durum yoksa normal arkadaşsa kıskanmamalı
Aman sadece kiskaniyorsa ve dozundaysa hosuma gider
Yia 🙈 ivitt sevdiğim kızın beni başka kızlardan kıskanması hoşuma gider bu sevdiğinin işareti aşırısı doğru değil tabi
Hastalık boyutuna ulaşmadığı sürece hoşuma gider shdj
Aşkım evden çıktığım mı vaaar ğhühühühühü
Gitmez çünkü alta kalmamak için bende kıskandırırım olay b*ka sarar😂
Hoşuma gider.
Fakat onun kıskançlık tanımı nedir?
Kısıtlama mı?
Dozunda olunca seviyorum ama fazlası beni darlıyor ayrıca bence güvensizlik belirtisi de.
Rahatsız eder çünkü ben onun kıskanacağı bir şey yapmam. Kıskanıyorsa abartıyordur
Cevabı bende bilmiyorum🤔 kıskanılacak bir durum olmadıki
Hoşuma giderdi ama dozunda olursa tabii ki. Takıntı tipinde bir kıskançlık mümkünse olmasın.
Hoşuma gidiyor. Bana daha çok erkeksi geliyor.
Kıskanmak güzel bir huy değil ki. Seninle olanı neden kıskanasın ki?
Kıskançlığının dozunu ayarlayabiliyorsa evet hoşuma gider. Öteki türlü darlanırım ben.
Kıskançlık yerine göre iyi. Kişinin de hür iradesi olduğunu unutmadan çokta abartmamak lazım
Ahahah tabiki evet hatta kıskanıp o an biraz sarılır gibi kolunu omzuma falan sarsa 😇
Demin "Sevgilin kıyafetine karışabilir mı?" diye bir soru görmüştüm. Orada esip gürleyen, asla karışamaz diyen ablaların bazıları burada kıskanırsa hoşuma gider demiş. Şaşırtmadı
Gider fakat aşırısı can sıkar
Hayır hoşuma gitmez çok az olursa iyi
kıskanma takıntıya dönüşmediği sürece
aşırı ise rahatsız ediyor
Hoşuma giderdi tabi 😅
Çok hoşuma gider.
Gider tâbi kiskanan seviyordur
Mümkünse kimse kıskanmasın.
yerine göre hoşuna gidiyor insanın ama çok kıskançlık bazen bkunu çıkarıyor ilişkinin nekadar sıkarsan okadar kaçar hesabı
Aşırı olmadığı sürece ufak tefek şeylerde evet
Evet ama aşırıya kaçmadan tabi
Kıskanacak zaten kıskanmayan kadın mı olur
gider, çok kısıtlamasın, karışmasın yeter
Gider ama bunaltmamalı
Hayır ergenlik dönemim biteli çok oldu 😂
Fazlası sıkar
Gider ama kısıtlarsa bozuşuruz
Sorun etmem delirmesin yeter
kıskanma işlerini saçma buluyorum
yok.
E yanii gider tabi