Sevgilinizin sizi kıskanması hoşunuza gider mi?
Gider
Gitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin sizi kıskanması hoşunuza gider mi?
Sevmiyorum hoşuna gitmiyor kıskanmak yerine mutlu olabilecek taraflar aramalı insan... bana güvensizlik hissiyatı verir.. güzel bir duygu değil...
Aynen bazen o kadar sıkıyor ki sürekli en ufak şeyi kıskanıp büyütmesi falan. O yüzden gereksiz konular üzerinde kavga etmekten ise bence mutlu olabilmeyi seçmek lazım.
hayatı karşı tarafı için zorlaştırırsınız sadece... bu kadar sıkmak bunaltmak sevgi göstergesi değil psikolojik baskıdır, sevgi her anlamda güven duyduğun karışidaki insana saygı ve anlayış gösterdiğin bir şey... Kıskançlık yüzünden bir çok ilişki evlilikler bitiyor adliyeler bu çiftlerle dolu İyi bir şey olsaydı insnalar buna ihtiyaç duyardı ama sevgi böyle bir şey değil...
kısıtlamadığı sürece beni objelerden ağaç ve eşyalardan bile kıskanabilir hoşuma gider , kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe duyarım demek ki sevmiyor derim
Cevap
6Cevap
Benim hoşuma gitmez. bana güvenmesini isterdim her şeyi kıskanırsa bir süre sonra sıkar beni.
Gider ama kısıtlayıcı derecede kıskanmasını istemem
Yani evet sevdiği insan tarafından sevilmek ve kıskanmak bence her kadının ve her erkeğin hoşuna gider diye düşünüyorum ben. Ama dozunda ise gider hoşuma benim.
Gider ama dozunda yani. Aşırı kıskançlık iyi bir şey değildir.
herkesin gider ama dozunda
Aynen öyle herkesin hoşuna gider bu durum gitmez değil. Hayatındaki insanın seni sevmesi ve seni kıskanması hoş bir durum ama hastalık boyutunda değil ise hoş.
Gider tabi ki
Abartmadığı sürece sorun yok.
Fazla ve saçma ise hiç hoşuma gitmez.
Hoşuka gider tabi gerekiyorsa kısıtlasın :d
Tabi ki mutlu olurum
Aşırı olursa gitmez. Hafif iyidir
gider dozunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?