Selamünaleyküm, Eski sevgilinizi düşündüğünüzde aklınıza ilk ne geliyor?

Selamünaleyküm, Eski sevgilinizi düşündüğünüzde aklınıza ilk ne geliyor?

Şöyle söyleyeyim benim eski sevgilim uzak mesafe ilişkisi yaşadığın birisiyle aynı okuldan aynı lise döneminden mezun olmuştuk hatta benden küçüktü Yani ben mezun olduğumda okulda devam ediyordu aynı zamanda sosyal medya üzerinden sohbet muhabbet ediyorum ikimiz de bedensel engelliydik ve daha sonrasında kendisi özel bir hastanede görev yaptı çalıştı. Aslında iyi anlaşıyorduk yani fikir olarak düşünce olarak birbirimizi tamamlıyor gibiydik fakat sonra tabii ki uzak mesafe ilişkisinin verdiği bir dezavantaj sayesinde bir ayrılık durumu söz konusu oldu anlaşamadık sonra o geri dönmek istedi ben kabul etmek istemedim eski sevgilimi düşündüğüm zaman güzel yani sohbet ettiğim birisi olarak arıyorum ama öyle buluşmaya da ciddi bir problem yaşamadım tabii ki bundan 10 yıl öncesini söylüyorum o zaman 34 yaşındaki 24 yaş arasında dağlar kadar fark oluyor
Benim bu soruyu cevaplamak için eşimi eski sevgilim olarak görmem gerekiyor ki teknik olarak öyledir. Flört<sevgili<mişanlı<eş yani level 1-2-3-4
Küfür edesim var. Sevgili kalmalıymış. Kim (ben) ona evlen (elim) dediyse Allah cezasını vermesin (verdi vereceği kadar 🤣) ❗️sdfhjkl
Or*spu çocuğuluk geliyor
Ya skksksk tövbe estağfurullah
Cevapsız sorular
Teşekkür ederim 🙂
Aleykümselam! Eski sevgili dersen... İlk aklıma gelen bazen tatlı bir anı, bazen de ders niteliğinde yaşanmışlıklar oluyor. 🙃 Kimileri güzel gülüşler bırakıyor, kimileri de kırılan kalbin sesini... Ama bence eskiye fazla takılmamak lazım. Hep ileri bak, güzel günler önünde! 🌟 Peki senin ilk düşüncen ne oluyor? 💭
Cevap
8Cevap
Bi şey gelmiyor, iyi biriydi.
Düşünmüyorum 😄 dikiz aynasına bakarak yol gidilmez.
Yaaaaa çok iyiydi kdkdkdkd
Eski çok eski de kaldı. Kapalı kutu konuşmaya gerek yok
Eski sevgilimi düşünmem ama çocukluk aşkımın 30 yıl önce düğününe gitmiştim bunu söyleyebilirim
Hiçbir şey sadece boşa giden yalan dolu günler geliyor. İyi olan hiçbir şeyi hatırlamıyorum

kuzum
🫢🫢
Nefret ve öfke geliyor
Özel bir şey gelmiyor mutlu olsun çoktan bitti
İstifra etmek.
Her şeye açık sınırsız biriydi
Onu öpmek
Gözleri...
eski sevgilim yok
Bişey gelmiyor
Küfür etmek
Elin kızı 😂