Eski sevgili denince aklına ilk ne geliyor onunla alakalı?

#DeliMavi
20 KASIM 2022
Eski sevgili denince aklına ilk ne geliyor onunla alakalı?

#DeliMavi
20 KASIM 2022
Hiçbir şey gelmiyor çünkü hiç eski sevgilim olmadı ben öyle sevgili olacak kadar ciddi birini hiç hayatıma almadım hiç oraya kadar götürmedim sadece bir kere gerçekten aşık oldum sevgili olacak kadar onda da beni istemedi karşı taraf o yüzden aklıma bir şey gelmiyor sadece böyle konuşup ilgisini kullandıktan sonra sıkıldım insanlar aklıma geliyor.
Kıskanç, Sinir küpü
Teşekkür ederim maviş 🌺
Rica ederim canım 💙
BiBot djdh aramıza girdi
Oda beni tastikledi
😬🌺
Hiç bir şey gelmiyor. Nasıl bir şey oluyor onuda bilmiyorum. Insanlar ne güzel beraber bir hayat geçiriyor. Bu muazzam bir şey. Ama ben hayalini bile kuramıyorum. Başıma gelmesi imkansız sanırım. Olağan dışı bir şey. Böyle bir şey olsa, kamera şakası sanırım derim. Bu yönde bir inancım doğmadan hep öldürüldü. Başıma geleceğini düşünmüyorum 🤷♂️
Kibirlilik, ukalalık
Ne demek
Cevap
33Cevap
Eski sevgilim olmadı hiç.
Hala evlenmedi evlenmem diye söz verdi ilk kocam Rahmetli öldü beni istanaya galdilar ben sen daha evlenmedin benim çocuğum var diye reddettim ama o hala evlenmedi 54 yaşında tek yaşıyor aşıklık ne olduğunu keski bilebilsaydin dedi son gorustugimizde 5 senedir gidemedim memleketime kız kardeşim komşu hala evlanmamis eski sevgilim deyince uni hatrliyorum Rahmetli oğluma isminin koymuştum oğlumu hatliylrum ikkisinede çok üzülüyorum keski beni sevmasaydi keski beni istedikleri zaman dedem biza layık değil çok fakir diye vermemişti keski versaydi şu on mehellenin en zengini oldu offf neler neler hatırlıyorum ve çok uzuliyorum
Açıkçası çok şey geliyor. Lakin hepsi olumsuz yönde. Gerçekten sevildiğimi hissetmiştim. İstediğini alınca beni direk sebepsiz yere bırakmıştı. Çok zoruma gitti. Hala da gidiyor. Çünkü bir sebep yok. Bir durum yok. Belki bu söylediğim şeyler okuyanlara klişe ve sıradan gelecektir. Ama bunları yaşayanlar beni zaten anlayacaktır…
Renkler vardı... Sesler şarkılar vardı... bazen öyle anlarımız oldu ki alev saçlarından kıvılcımlar saçılırdı, gözlerinden yıldızlar görünürdü, cümle alem bit kalp olup damarlarımzda akardı. Şimdi hiç renk yok
Bu video aklıma geliyor:
Ruhsuz mahkeme süratli gülmeyi gezmeyi yemeyi içmeyi bilmeyen bir kadın. Allah hayatında ki yeni insana sabır ihsan etsin

💁😁
Klozet 😂💩💩cehennem 🔥boşluk hissi ve saçmalıklar
Eski sevgili eski sevgili 🤔 hatırlayamadım
Ölülerin ardından konuşmayı sevmem gidin gitmiştir gittiği gün bitmiştir
iyi şeyler geliyor ama kıskançtı biraz o da geliyor
Hiçbir şey. Bomboş anlamsız boşluk.
İşi gücü rast gelsın hepsının
Vefasız, yalancı biri ama saf, temiz duygularım.
Biraz düşününce aklıma eski sevgilim geliyor
Hicbisey gelmiyor artık
Kırık kalp Kasım ayını çok sevemiyorum mahallesef.
İnanır mısın abla kötü bir şey gelmiyor.
Öyle olur sevince deger verince.
Bişey gelmiyo ya unuttum çoktan
Sevgilimm hiccc olmadi kii aklima birsey gelsin :(
Ama benim pesimden kosan biri oldu, hatta beni o gormustu ve sonra daha fazla yazmaya baslamisti.. bende sonradan dedim neyse sans verim ona.. iki hafta felan konustukk.. ama sonra dugunde karsilastik tabi ozaman daha cok uzaktan gordu beni.. sonra ertesi gun bana yazdiki icimden gelmiyor daha fazlasi cok iyi bir kiz oldugun icin devam edemicem.. yaaaa ona tamm alismistimmm, onu ozluyorummmmmmm :( neyapmam gerek
Unut gitsin.
Keske okadar kolay olsa, tam iki hafta olduu halen unutamiyorumm onu :(
Eski sevgilim olmadığı için aklıma hiçbir şey gelmiyor
Yaşattığı Heyecan :)) tebessumle anımsarım
Bir posta söveyim…
Eskiler geliyor aklıma
Sevgilim olmadı ki abla
Guzel birsey birakmadilar
Zaman kaybı, boşa geçen vakit
Yüzünü ve kokusunu hatırlamıyorum.
Gereksiz harcanan zaman
Güzel geçen bir zaman dilimi
Onun hakkında konuşmak istemiyorum
Uçurum aklıma ilk gelen şey uçurum.
Düşündüm simdi bisey gelmedi
Hiç bir şey gelmiyor aklıma. Sahi kimdi 😂
Hiçbir şey gelmiyor. Gelirse sıkıntı var demektir.
Eski olduğu gelir. Ben ileriye geleceğe bakarım.
boş beleş insanlar
Sarildigimiz anlar geliyor sadece cok sacma
Kızımın babası..
Lise 2 geliyor.
Yaşanan anılar kalıyor
Gönül yarası albayım..
Tutkuuu arzuuu 🤤
Küflü peynir. d
Öfke sinir kalp acisi
Telefon konuşmaları
İhaneti ve aldatması
Ergenlik yıllarım canım gibi kara Sevda olmuştum