Seneler sonra Halamın torunu ile tanıştık ve ben ondan çok hoşlandım onun hislerinden emin değilim.. Fakat kişiliği tam istediğim gibi fakat benden 10 yaş küçük muş.. Şansa bakar mısınız ya!
Ben 44 o 34..
Ben 44 o 34..
Cevap
7Cevap
Hiç sorun yok ne olcak ya ama düzgünce davran yaniii gerçekten ciddi işen
kesinlikle
zaman ne gösterir bakalım ♥️
Hayırlısı yaaa ama bak ciddi işen ya da o ciddi ise başlayın hatta direk ailelere söyleyiniz
Amin inşallah 🙏🏻
fakat bir sorun var... Aile fotoğrafı çekindik ve ben o forografta bir çirkin çıktım bir çirkin anlatamam 😂
Tamma da bunu başka yorumda da yazmışsın neden hep yazıyorsun
Abooo Bisey olmaz sonuçta senin normal halini biliyor yaaaa tel no varsa ya da desene sana da atsın öylelıkle muhabbet baslar falan
Senin yorum yapmanı istediğim için
Evet Aynen artık bir şekil toparlıcaz inşallah ☺️ Sonra sildiririm o resmi ondan
En yaşımı göstermiyorum o daha olgun gösteriypru ve benden de daha olgun hatta.. Oluruz dimi ☺️
Gören abim zanneder hani o şekil
Aman Olur yaaa sen nasıl 44 sün yaaa bu enerji ne kızzz bu saatte anaaaa valla saskınımmm ben gerçekten bu enerji ile ohoooo sen ona yetişirsin
Sen kaç yaşındasın 24 sen o 14 mü çocugamı aşık oldun
Hayır ben 44 o 34
18 24 arası yazoyoda yaşın ondan dedim
Ama o senle ciddi düşğnmez haberşn olsun
yok ona bakma sen
Niye
Yaş farkı baya var ama yan yana durunca belli olur mu senin büyük olduğu belli olur mu
Ben ondan küçük duruyorum beni gören 30 zannediyor
Fakat ne oldu biliyormusun
Toplu aile fotoğrafı cekindik hemse onun telefonundan ! ve ben o fotografta bir çirkin çıktım bir çirkin 😂😂😂😂
Ufak duruyorsan olur aslında çirkin mi ciktin😅onun şansına sana bakmak istese nekadsr cirkinmis der
Evet yaaaaaa hiç sorma !
O da hoşlanıyor mu senden bilgin var mı
Yoksa hoşlanmıştı farkediyordum..
Görmezden geliyor bazen sonra dikiz aynasından baktığını gördüö
Ee ne yapmayı düşünüyorsun sevgili olacakmisin
Sevgili de ne demek evlenelim 😂😂😂
Oo acelen ne
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Ben küçük gösteriyorum o da olgun..
karakterlerimizde birbirine yakın sanki
Bence sorun değil
neden
Sorun etmiyorsanız sorun yoktur bu kadar basit
Tam ruh elim desem? ve yaynı yaş hibi duruyoruz.. Fakat onun hslerinden emin değilim ilk defa birinin ilhisinden emin olamadım..
Birinden hoşlanırsın da belli etmemek için uzak durur veya konuşmazsın hani aynı öyle bir durum..
..
Erkeğin küçüğü büyüğü olmaz
Sapık ruhlu utannn
ohaa yuh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat sürprizlerle dolu, değil mi? 😊 Aranızdaki yaş farkı aslında iki kişinin olgunluğu ve beklentileri uyumluysa çok da önemli değil. Eğer gerçekten kişiliği hoşuna gittiyse ve iletişimde bir ahenk yakaladıysanız, bu güzel bir temel olabilir. Hislerinden emin olmak için zamanı biraz daha kaliteli sohbetlerle değerlendirebilirsin. Belki de bu arada o da senin hoşlandığının sinyallerini alır 😉 Kendine bu konuda güven ve zamana bırak derim. Peki ya sen, ilişki için yaş farkının önemli olmadığını düşünüyor musun? 💬