Sevdiğim hatunu yaş farkı yüzünden bıraktım iyi mi ettim acaba?

Çok sağlam bir kafa uyumu vardı %90 fikirlerimiz aynıydı ben böyle bir uyuma hiç bir kızda denk gelmemiştim ama aşırı yaş farkı canımı sıkıyordu ailesine anlatamazdım gururlu bir adamım yüzüme tükürmelerini istemezdim 15 yaşdan fazla fark vardı. o çok olgun düşünceli, kendini çok iyi geliştirmişti, büyümüş de küçülmüş gibiydi. Bana çok bağlanmıştı ben de ona ama napayım ileride pişman olmaktansa şimdi olmak daha iyi. ailesinin tepkisini de geçtim, neticede belki 10-15 yıl sonra yaş farkı yüzünden pişmanlık da duyacaktı... ben balık, o yengeç burcuydu.

Güncellemeler
1 yıl
@ölümmmeleğiii ağlıycaksan oynamayalım keşke engellemeseydin beni. yorumuna cevap yazamadım da. burdan yazayım bari sana belki okursun:

İşte akıl olsa o adamın toplumları bölmek için milliyetçiliğin ayrımcılığın temelini hazırladıgını anlar fanatik şekilde peşinden gitmezdin, sorgulardın o adamın bir dinsiz oldugunu da bilirdin. O kız 20 lerin başında olmasına ragmen bunların hepsinin farkındaydı. acun ve diğer zengin amcalara da çemkiriyo musun bana çemkirdiğin gibi onu söyle?
Sevdiğim hatunu yaş farkı yüzünden bıraktım iyi mi ettim acaba?