Yargısız infaz yapmayın lütfen
Hoşlandığım benden çok küçük çıktı?
Yargısız infaz yapmayın lütfen
Daha önce benden 5 yaş büyük olduğunu söyleyen kız arkadaşımın tam 14 yaş büyük olduğunu öğrenmiştim. Ne değişti? Hiç bşr şey. Yaşıyla ilgili yalan söylemesi rahatsız etmiş olsa da anlayabildim. Sen yalan söyleme ama.
Ama 2002 ne ya 😂 2002 de doğanlar büyüdü mü sevgili yapacak kadar. Zaman hızlı geçiyor
Senin yine iyi. Benim kız arkadaşıma abla diye hitap eden hayvan arkadaşlarım vardı 😐 Öyle gösteriyorsan ne sorun olabilir ki? O da sorun etmez bence
Onun için sorun olmaz. Bence avantaj olarak bile görmesi lazım. Tabii umarım sen sıkılmazsın
Aslında aşk öğretmenliği değil de, yaşıtlarıyla paylaşacağından çok daha zengin şeyler paylaşır seninle. Yahu zaten yeni aşklara da yelken açacaksınız o ayrı 😂 Sıkılırsın sen de bir süre sonra
Ben kendimden 5 yaş küçük insanlarla yaşıyorum jenerasyon farkını. Barış Manço'yu falan tanımayanlar oluyor sinir oluyorum
Ya biz mesela 70 lerin 60 ların kült kişilerini, olaylarını falan biliyorduk. Sanırım bu jenerasyon ileriye yönelik bir genel kültür anlayışına sahip. Sahi, ne konuşacaksın sen bu çocukla :)
Insanlar birbirinden hoşlanıyorsa beğeniyorsa 18 yaşını doldurmuşsa özgür iradesiyle karar verebilir.
Kim ne derse desin sallama kismeyi yaşamak istediğini yaşa. Kimisi pedofili demiş ne alaka şimdi. Acun 52 yaşında sevgilisi 19... pinar altuğ yanilmiyorsam eşinden yaşca büyük.
Kimsenin sizi yargilamasina izin vermeyin kiskaniyor millet😄😄
Cevap
15Cevap
Bende yaşimi göstermiyorum cok genç gösteriyorum diye reddedilmiştim hic unutmam :)
89luyum oysaki
Dün Fox'ta senin olayın vardı gül gül öldüm kadına sonun öyle olmaz umarım 😂
Kız büyük olunca zengin olursunuz derler 😅 hadi iyisin
Bence yüz yüze de olsa güzelce konuş olmaz de
Yaşa takılan, medeni duruma takılan basit insanlar
oooo şanslı birisi olgun birisiyle olacak
o çocuk biraz akıllıysa seni hava da kara da götürür
:D ayyy çok üzüldüm
Sen galiba çok küçük duruyon yasına gore
😂😂😂😂 sevdiğim çocuk bana abla deyince 😂😂😂
seni görebilir miyim yorum yapabilmek için
o sana göre erkek gözüyle bakmak lazım
kimse yoğurdum ekşi demez
Erkek gözüyle görmek lazım diyorum senin kenfini görüşün önemli değil
instanı verirsen görürüm ya da pp yap sonra silersin
Hmm PP yap hemen değiştir ya da 2xper olunca yazayım sana
sen bilirsin :)
Utanç verici😂
Bence yap onla çocuk milli olsun
Olmaz o iş
Pedofilimisin.
Uzak dur çocuklardan..😃😃😃
Senin de kısmetin yokmuş, şaka takiliyorum.
Olsun o senin kaderinde yokmuş, yeni denizlere yelken aç. Kısmet değilmiş. Zaten olmaz, düşünce farkınız çok olacak, onunla mutlu, olamazsın, erkek 30 yaşında ancak ergenligi biter. O seni biraz zaman geçse delirttir
Cusss mk
Yok artık
Baya varmis
üzülme
Ohaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?