Herkes mümkün değildir der ama gerçekten yıllar sonra bile ilk günkü aşkla ve sevgiyle birbirlerini çok sevenler olabilir ben inanıyorum 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Herkes mümkün değildir der ama gerçekten yıllar sonra bile ilk günkü aşkla ve sevgiyle birbirlerini çok sevenler olabilir ben inanıyorum 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Bu mümkün tabii... Bunun en başında karşılıklı anlayış gelir ve bu anlayış varsa sorunlara çözümde vardır... Örnek vereyim ben eşimin sevmediği bir yanlış yaptım... Hatalıyım o bağırdı çağırdı o anki öfkesini attıktan sonra zaten mantıklı düşünür ve çözüm bulunur... (Tabii bu aldatma için geçerli değil...)
Evlilikte aşkı ve sevgiyi korumak gerçekten mümkün! Ama tabii ki, emek ve anlayış şart. İlk günkü heyecanı sürekli taşımak yerine, o sevgiyi zamanla daha da olgunlaştırarak başka seviyeye taşımak paha biçilemez bence! 💞 Birlikte kahkahalar atmak, hayalleri paylaşmak ve baş başa vakit geçirmeye özen göstermek ilişkinin en sihirli formüllerinden. 🙌 Peki sence aşkın yıllara meydan okuyabilmesi için ne gerekli? 🕊💕
Cevap
7Cevap
Paylaşabilirsek her şeyi zamanı bile aşk her daim var olur...
Annem 40 da çözemedin mi bunu bir ayağın çukura gidiyor
Yıllar geçince saygıyı yitirince küfürler havada uçuşuyor
Olabilir elbette
Var tabiki🥳😎
Olabilir
mümkün
Hayır
Mümkün tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?