Utanmak demeyelim ama insan bazen kendi seçiminden iğreniyor. Çünkü bazıları gerçekte kim olduklarını saklamakta usta. Güzel sözler, sahte sadakat, özenle kurulmuş bir illüzyon… Ve sonra bir gün, maskeler düşünce, insan bir müddet sessiz kalıyor.. Çünkü mide bulantısının açıklaması olmuyor malum.. 🙂
Neysssee.. Kahve mi içsek?
Hiç birini sevdiğiniz için, ilişki yaşadığınız için utandınız mı?
Git kus bence sonra da bir abdest al sonrada maskenin altına bir bak kim var ya da kötü olaylarıni her yerde açma izlenim kötüleşir yıllar sonra sen unutursun seni kıskanan unutmaz bir bakarsın karşında geçmişte yaşadığın maskeli soygun tekrar haberler de
Evet başıma geldi sene 2019 bir kız geldi bana bakıp duruyordu bende beni beğenmiştir diye düşünerek gidip kendisi ile tanıştım sonra bana direk aşkım hayatım falan demeye başladı ertesi gün bununla bi cafe de oturduk cafe de garson çocuk bize gülüp duruyordu orada biraz işkillendim sonra kızı Göksu parkına götürmek istedim ama metro ile götürdüğüm için yüzünü asmıştı metro kendisini yormuş güya öyle demişti iki gün sonra bi baktım durduk yere beni engelledi meğer küs oldugu sevgilisi ile barışmış ve işin ilginç yanı bu kız yakın zamanda evlendi
Aslında her insan inanmak ister ve utanılacak bir durum yoktur. Herkes harika aşırı tecrübeli olmak zorunda değil ve daha tecrübeli yalancılar da var bu hayatta. Yani manipülatif insanlara karşı yapılabilecek çok şey yoktur ki… 🤷♂️ Zamanla tecrübe edinirsiniz ama maruz kaldıkça olur bu. Dolayısıyla kendinize vicdanlı davranın. Kendinize anlayışlı davranın. Sevin kendinizi. Her yaptığınız yanlışta kendinize hakaret etmeyin. Gurur duyun kendinizle iyi insan olup saflığınızı koruduğunuz için. Zaten zamanla nasırlaşacaksınız.
Evet bazı aptal erkekler kadının sevgi ihtiyacini utanılacak bir şeymiş gibi gösterdiği için bazen olabiliyor ehline denk gelmeyince.. Oysaki kadin her yaşta kadın..
Ah, o maskeler düşmeye görsün… İşte o anda insan bir tokat yemiş gibi hissediyor ya! 😶 Herkesin bir sınavı oluyor bu hayatta, seninki de böyle birine denk gelmiş belli ki. Ama bunu yaşadın diye utanma, deneyim kazandın. Sevgi adına verdiğin o saflığı koru, çünkü bu seni sen yapan şey. Kahve mi? Çift espresso benimkisi, seninki hangi kahve? ☕💬
Hayır utanmadım. Hissettim ve o hislerin peşinden gittim belki aldandım belki olmayacak bir şeye inandım olabilir neticede ben de insanım. Kalbime yenildim sağlık olsun şeklinde bakıyorum.
Sevdiğim kadın saygıyı en çok hak eden kadındır. Tek bacağı olmasaydı da onu severdim. Onun bana yaşattığı duyguya aşığım. Beni desteklemesi, bana ilgi göstermesi güzel davranması esprisi cilvesi bunlar her zaman beni çeken seyler. Dış görünüşüne daha sonra aşığım..
Utanmak değil de ben bunu nasıl sevmişim dediğim oldu. Çünkü gerçekten insanların gerçek yüzleri ayrılıkta belli oluyor. Aslında zaten öyleymiş de hislerin bitince görüyorsun gerçekleri.
Eskiden bu kadar dini hassasiyetim olmadığı için kısa süreli uzak mesafe ilişkim olmuştu. Utanmak değil de keşke hiç olmasaydı. Haram olduğunu keşke o zaman bilseydim.
Bunu yaşamadım çünkü elalem ne der diye düşünmem... İnsanları takarsam evden bile çıkmamam lazım ne gerek var buna... Evet severim insanım... Bundan onlara ne değil mi