Sevgilimi nasıl geri getirebilirim her yardıma her öneriye açığım lütfen yardımcı olur musunuz?

Sevgilimle çok feci bir şekilde ayrıldık küfürler hakaretler ıkımızde bırbırımıze haketmedıhımız şeyler söyledik ama o beni sürekli suçlu buldu sureklı benı anlamaktan kaçtı beni anlamasını ve bana geri dönmesini istiyorum çok kırgınım herşeyimi adadığım gerçekten sevdiğim bir insandı oda beni seviyordu ama çok kötü şeyler yaşadık cıdden büyük bir hatam asla olmadı ama o beni anlamak ıstemedı ama ben anlasın ıstıyorum bir ozur ıstıyorum yumuşasın ıstıyorum aslında ben kendım haklı olduğumu düşünüyorum ki öylede ama çok emek verdim çok sevdim ve herşeye çok yazık oldu bir şekilde onunla tekrar sakınce konuşmak ıstıyorum ama ben ona asla yazmam görüşmüyoruzda uzaktayız bana çok hakaret etti * yanlışını gerçekten anlasın beni anlasın pişman olsun istiyorum benim elimden ne gelir büyüue vs bulaşmak istemiyorum ama her konuda bılgıye çığım dua olur hocalar olur büyü ritüel enerji çalışması manifesto ya da taktikler ne varsa olur kendı deneyımlerınızı yazabılırsınız hatta kendı deneyımlerınızı anlatırsanız çok mutlu olurum teşekkürler

Sevgilimi nasıl geri getirebilirim her yardıma her öneriye açığım lütfen yardımcı olur musunuz?