Onu aldattığımı düşünüyor ama aldatmadım açıkladım kabul etmiyor napacağım ondan vazgecemem ona aşığım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
naptında öyle düşünüyor bi bilelimki ona göre yorum yapalım belki çocuk haklı
Bana devamlı yalan söyledi nerede olduğuyla kiminle olduğuyla ilgili hep affettim sorunu cözdük sandığım ondan beklemediğim uzun bir zaman diliminde öğrendim ki yine her gün yalam söylemiş askerden geldiği gün bile bana gelmedi eve gitti sandm arkadaslarına gitmiş duydum cok üzüldüm sordum cevap vermedi sinirlendim 2 3 kisiyle takipleştim sohbet ettim 1 ay sonra cok pişman olduğunu söyledi zaten seviyordum tamam dedim telefonumu kurcalamış işte kız arkadaslarımla yaptığım sohbeti okumuş tonla hakaret sonucu ayrıldı benden ben kimseyle flörtleşmedim kafam dağılsın diye cok sinirliydim yanlış yaptım sohbet ettim diyorum yok asla ikna olmuyor
kızlarla erkekler hakkındamı konuşdun
İşte onu kötülemişiz bu cocuk sana hep bunu yaptı o değişmez gibi olumsuz seylerden konuşmusuz erkek hakkında da konuşmusuz ama cok falza bie sey yok
iyi halt etmişsiniz o kafasında kurmuşdur bidaha sana asla güvenmez
Durumu düzeltebilmek icin cırpınıyorum ama asla düzeltemiyorum
önündeki maçlara odaklan , kaçan kovalanır. sal biraz.
Bir süre ortalıklarda görünmemeyi düşünüyorum böyle bir hata bir daha yapmam onu tamamen unutana kadar birisiyle konusmak gibi bir sacmalık yapmayacağım belki öfkesi biraz dinerse durum düzelir
Herkes düşünmek istediğini düşünecek ve sen bunu degistirezsin selbest bırak zamana bırak
Kesinlikle neler demedim ne hakaretler etti asla değiştiremiyorum asla ikna olmuyor
İnada binmiş rahat ol rahat bırak istediğini düşünsün kendi istemiyor sabitlenmiş kafayı birşeye işte kendinede zarar verirsin böyle üzülürsün
Kesinlikle öyle o kadar çabama rağmen yok ikna olmuyor
Bir anda bırak kendi haline kalsın esekden düşmüşe dönsün hak etmiş yani
Aynen öyle şu saatten sonra zamana bırakmalıyım 20 gün sonrada doğum günü 5 senedir olduğu gibi bu sene de yanında olmak isterdim çok mutsuzum
Bırak dank eder belki yokluğun kafasına ya da bahane mi ayrılmak için ona bakarsın her türlü sen karda olursun zorla olmaz hiçbir şey istememiş işte üzme kabul etme yolunu ara
Haklısın teşekkür ederim
Aldatma fikrini zihnine kazıdıysa döneceğini zannetmiyorum.
Aynen öyle iki lafından birisi bu ve beraberinde beddua küfür aşağılama
Bana sorarsan 5 yılda seni tanıyamayan bir adamı hiç bekleme.
Aynen öyle 5 koca yıl boyunca hep ona sadıktım herkes annesi bile benim oğlum değismez arkadasları icin seni üzer ıvır zıvır derken bile onu bırakmadım bir noktada cok sinirlendim dolduruşa geldim bir hata yaptım düzeltmek icinde her ama her yolu denedim ikna edemiyorum
yaptığınız hatanın boyutu ne kadar acaba.
Ayrıldığımız sürecte 2 kisiyle sohbet ettim onu öğrendi mesaj icerğini bilmiyor ve kız arkadaslarımla ona kızgın olduğum sürecte ona karşı ki öfkeli tutumumu okumuş hepsini sana cok kızgın ve kırgın olduğum icin sacmaladım dedim küfürler etti aşağıladı ben seni tanıyamamışım falan dedi senin icinde varmışlar bir sürü sey
Kardeşim sizin ilişkinizin geleceği yokmuştu zaten. sevgilin aşırı inat ve at gözlüğü ile bakan bir insan. bu tip bir insanla gelecek kurulmaz. 5 yıl boyunca evlilik için bir adım atılmamış. atılsada sadece lafta kalmıştır belki. seven adam uzatmaz basar nikahı kurar yuvasını.
Kesinlikle çok inat haklısınız seven insan bu kadar cabaya kayıtsız kalmaz
Tamam sen bilirsin de
Kaybol ortalıktan o sana döner biraz sabırlı olman gerek
Aldatmaya fazla ısrar ediyorsa senden ayrılmak için bahane dır
Evet iki lafından biri aldattın beni aldatmadım diyorum canım yok karşında falan deyip bir sürü hakaret ediyor asla ikna edemiyorum yalvar yakar kendimi düşürdüğüm duruma da cok üzülüyorum
Bos ver yalniz kalsa döner
Kendini iyice doldurdu sacma sapan konusuyor bana inanmıyor 5 senelik ilişki
Oyleyse bos ver sacmaligina devam etsin
Ama onu seviyorum
O zmn ne diyem bilmem sevgi baska bisey
Bir yolu olmalı benii affetmeli onu aldatmadım ki sadece ayrıydık sohbet ettim birileriyle
Haklisinda sana nasil yardimci olacam bilmem
Fikrin varsa soyle edem
Telegram var mı
rituelle çözelim
Nasıl bir ritüel
bağlama sadece seni düşünme
Ben inanmıyorum böyle şeylere
özür dile
Ne özürler diledim ne kadar cok pişman olduğumu yanlış yaptığımı söyledim açıkladım yalvardım yakardım yok ikna olmuyor daha da kızdı sinirlendi hakaretler etti asla kabul etmiyor
ortak arkadaşlarıkullan
Kullandım ortak arkadaslar hep onun arkadasları onlarıda doldurmuş senden beklemezdik falan dediler acıklamaya calıştım yok onu tamamen kaybettin cıkma karşısına falan dediler her yolu denedim olmuyor
önünü kes konuş
Her seyi yaptım kaba davranıyor cirkinleşiyor elimde kalacaksın simdi falan cok cok kötü öfkesine veriyorum ama beni anlasında istiyorum