Merhabalar öncelikle benim 4 yıldır çok güzel bir ilişkim var sevgilimle internetten tanıştık ve birbirimizi çok sevdik. Yüzyüze de görüstük. Bana sürekli hediyeler almak istiyordu. Tabiki bu 4 sene içinde inişli çıkışlı zamanlarımız oldu fakat birbirimizi hiç bırakmadık. Benim yaptigim hatalar vardi ve bunlari affetti aldatmak vs degil kesinlikle onu çok seviyorum. Bazı nedenlerden dolayı ona oturduğum yeri söyleyememiştim. Yalan söylemek zorunda kaldım ve 2 gün önce ayrıldı benden ve yalancı birinin hayatımda yeri yok dedi konusmak istiyorum fakat o istemiyor. Paylaştığım şeylere hayla bakıyor ve numaramı silmemiş. Onu nasıl yeniden geri kazanabilirim gercekten onu çok seviyorum yardım edin lütfen ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen düzgün cevaplar verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani kendini daha düzgün ifade et ona karşı sonrada topu ona at bakalım napicak
Benimle konuşmak istemiyor bana hiçbiryerden yazma dedi engellerim dedi. Daha 2 gün oldu ayrılalı bana sinri gecmedi o yuzden beklemelimiyim biraz yardimci ol lutfeb
Yani sevgilini en iyi tanıyan sensin gururlu biriyse fazla gurur yapan bir tip ise dönmez ama bu seni ne kadar çok sevdiğine göre değişir bu konuda dönme ihtimali %51 falan gurur yapmayan bir tipse herseyi unutup döner sadece sinriinin geçmesini beklemelisin oda olmadı boş ver gitsin senden önemli mi sanki takma kafana
Daha oncesinde ona karsi hatalarim olmustu ama beni affetti hicbir zaman birakmadi. Sinrinin gecmesini beklemek en iyisi gibi sence ne kadar beklemeliyim
Yani bence yavaş yavaş konuşmaya başlarsınız 2 3 hafta yavaş yavaş birbirinizle iletişime geçer 1 aya kadarda normale dönersiniz diye düşünüyorum tabi tartışmanızın ne kadar ağır olduğunu pek tahmin edemem ama daha uzun süre de konuşmayabilirsiniz ama seni silse hayatindsn çıkarsaydi yani numaranı falan silerdi ya da paylaştıklarını takip etmezdi diye düşünüyorum
Giden gitmiştir omurgali olun az adam mi kalmadi arkadas
boş ver onu gel biz sohbet edelim
Boş yapma
Aslında ciddiydim. Ben de aynı durumdayım neredeyse
Aynı durumdaysan gidip sevgilinin gönlünü al, başkalarıyla gününü gün etme.
Hangi siteden tanıstınız
Sorum bu değil lütfen düzgünce yardımcı olurmusun
Çok basit
Döneceğini sanmam
Neden öyle düsünüyorsun lütfen yardımcı olurmusun. Onu çok seviyorum ve onsuz olmak beni mahvediyor.
Yani yalan söylemişsin o da bu yüzden elemiş seni haklı da. Özür dile olmasa ve neden yalan söylediğini de anlat.
Ama pişmanım onunla konuşmak istiyorum fakat beni engellemekle tehtit ediyor yazma bana hicbir yerden dedi. Daha yeni oldu bu olay sence beklemelimiyim biraz sinirlerinin yatismasi icin. Ona zaman tanimalimiyim
Siniri geçsin bekle bence
Değersiz kız değilsin ayrıca ya kıyamam öyle deme kendine :)
O yokken kendimi cok degersiz hissediyorum
Ne kadar beklemeliyim?
Kimseye bağlı değilsin saçmalama bence. Bilmem siniri ne kadar sürede geçerse o kadar.
Sinirinin geçmesini beklemek en iyisi gibi geliyor. Dün yazdığımda yazma engellemek istemiyorm demişti üstelik paylaştığım şeyleri felan görüyor. Beni tamamen bitirmiş olsa bakmazdı. Numaramı da silerdi öyle değil mi