Eski sevgilim yazar mi?

Uzunca anlatmak istiyorum 1 aydır ayrıyız erkek arkadaşımla o bitirmek istedi sadece derslerime odaklanmak istiyorum dedi ilk iki hafta ben arkadasina yazdim haber aldım arkadasi da söylemiş megersem bilmiyodum ilk ilki hafta ben yazdim cok kotuydum hala kotuyum orası ayrı bana sonra oluruz belki sonra oluruz dedi surekli Şu an sadece yalniz kalmak istiyorum dedi hep açık kapı bıraktı iki hafta instagramin bi hesabindna cikardi diğer hesabini bıraktı ordanda ben ciakrdim ama diğer platformlardna etkiliyiz 1 yıllık iliskimizdi 3 yıla yakın konusuyoduk sonra üçüncü hafta sessiz kalmayı tercih ettim 1 hafta wp ye girmedim ve bana telefona neden bakmıyorsun diye mesaj atti cevap vermedim vermeyince kardesime yazmis nasil naoiyor diye git bak demis gecen haftada kardesime yazmisti ben cevap verdim sordu beni nasil Şu an nerde diue bende disarda diyince geldi mi kimle dedi bilmiyorum dedim kimle öğrenebilir misin dedi ısrarla kimle oldugumu mersk etti sizce geri dönme olasılığı var mi annemin numarasını benim numarayı falanda silmemis ve 1 hafta wp ye girmeyince demek ki bakiyormus
Eski sevgilim yazar mi?