Eski sevgilim yazmaya başladı? ?

Selam arkadaşlar, Ben ve eski sevgilim Bir ay önce ayrılmıştık. Sürekli kavga ediyorduk ve değerimi anlamadığı için ben ayrılmıştım. Her yerden engellemiştim ve bir ay iletişim kesilmişti. Sonra her yerden engeli kaldırdım birden çünkü canım öyle istedi. Instagram‘dan istek attı. Bir hafta sonra WhatsApp dan bana yazdı engeli neden kaldırdın diye. Ben de sürekli kısa kısa cevaplar hatta sorularını bile güzel cevap vermiyordum. Bunu daha çok delirdim boyle yapıp. Halen ona karşı duygularım var yok değil. Ondan uğraşıyorum. Ben bir de corona oldum ve buna söyledim bana sürekli nasıl oldun nasılsın her gün sormaya başladı fazla ilgileniyor bu aralar. 4 ya da 5 günden beri konuşuyoruz. Sevgililer günümü kutladı ama istediği cevabı almadı. Ben şey dedi bize geçerli bi gun değil dedim. Neyse bu Arada arkadaşlar kendisi askerde şu an. Bugun nasılsın sordu biraz konuştuk sonra ben yatıyorum iyi geceler dedi ilk defa ve bişey olursa bana yaz dedi ben sana yazarım dedi. Arkadaşlar napmaya çalışıyor?
Eski sevgilim yazmaya başladı? ?