Selam arkadaşlar, Ben ve eski sevgilim Bir ay önce ayrılmıştık. Sürekli kavga ediyorduk ve değerimi anlamadığı için ben ayrılmıştım. Her yerden engellemiştim ve bir ay iletişim kesilmişti. Sonra her yerden engeli kaldırdım birden çünkü canım öyle istedi. Instagram‘dan istek attı. Bir hafta sonra WhatsApp dan bana yazdı engeli neden kaldırdın diye. Ben de sürekli kısa kısa cevaplar hatta sorularını bile güzel cevap vermiyordum. Bunu daha çok delirdim boyle yapıp. Halen ona karşı duygularım var yok değil. Ondan uğraşıyorum. Ben bir de corona oldum ve buna söyledim bana sürekli nasıl oldun nasılsın her gün sormaya başladı fazla ilgileniyor bu aralar. 4 ya da 5 günden beri konuşuyoruz. Sevgililer günümü kutladı ama istediği cevabı almadı. Ben şey dedi bize geçerli bi gun değil dedim. Neyse bu Arada arkadaşlar kendisi askerde şu an. Bugun nasılsın sordu biraz konuştuk sonra ben yatıyorum iyi geceler dedi ilk defa ve bişey olursa bana yaz dedi ben sana yazarım dedi. Arkadaşlar napmaya çalışıyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bnmkide bana dönsün diye deli gibi çareler arıyorum dönmüş daha ne istiyorsun duyguların varsa ona karşı bence büyük hatalar olmazsa yinede devam edilebilir.
Bazen boyle aklıma geliyor acaba askerde diye mı bana döndü yoksa gerçekten unutmadı beni seviyor mu ondan mı boyle davranıyor çözemedim.
Askerdeki piskolojik çok kötü bnmkide askerdi ama gerçekten sürekli alttan alınmasi lazim
Nerde görev yapıyor?
Erzincan’da seninki
Sordum nasıl geçiyor iyi dedi sadece sabah erken kalkıyorlarmış onu sevmiyor. Ama kanka bana aşırı iyi davranıyor anlamdım yani şoklardayım
Sabah bide nöbet tutuyorlar inanıyor musun bana bakmaktan ekrana bakamayan adam beni terk edip gitti ilk bana dediler askerde olduğu için senle gönül eğlendirir bırak dediler bende gittim adamı bıraktım adam köpek gibi bana aşıkken sonra bende sevdim beraber olduk bı yılımız oldu hata yaptım gitti halada mesaj atmasını bekliyorum
Bide fazla umut bağlamayın hiçbir erkeğe ben çok inanmıştım herşeyden daha çok
Urfa'da görev yapıyor boyu devrilsin bide normal asker değil uzman çavuş
şu an beraber mısınız?
Napsam kanka bana fikir ver sence seviyor mu bana böyle yazıyor. Sevgililer günümü kutladı falan. Bana yaz diyor bişey olursa
Kan ağlıyorum ne beraberi sen döndü diyince içim acıdı bnmki dönmedi daha gerçekten kıymet bil dönmek te güzel şeydir
Uffff işi zormuş hahaha Allah yardımcaları olsun
Sakın ümidini kesme ben kesmiştim ve bana yazma dediği halde 1 ay sonra o bana geldi. Hani derler ya kaçan kovalanır bu gerçek bir ay boyunca yazmadım ama o bana geri döndü. İnşallah en yakın zamanda istediğin olur
Bence bana yardımcı olsun kız doğru söyle ritüel falanmi yaptın ben büyü bile yapacaktım sırf bı kez arasın diye 😢
Ya yemin ederim bişey yapmadım hatta resimlerimizi bile silmiştim herşeyi bitiriyordum ama bişey vardı içimde izin vermiyordu. Kanka dua et. Allah hep dedim hayırlıysa gelsin değilse gelmesin. Bi ara istiyordum ritüel gunah yapma derim. Sabret olucak erkekler çok duygularını gösterince hep kaçıyorlar sevmezler. Ondan çok yüz verme bak nasıl geliyor
Umarım senin gibi bende gelişine sevinirim Teşekkür ederim.🦋
Aminnn ne demek mutlu olmayı hak ediyoruz 🥺🦋
Hep mutlu oluruz inşallah 🦋🚬🤍
Benimkide yazdı bozdun beni falan diye
Çok güzel bişey ya. Seviyorsan ne olursa olsun kaybetme beli seviyor.
Dalgamı geçiyırsun kızım sorgu yaptım muğla İzmir bursada İstanbul taksimde otel otel sürtmüş sen seviyor diyorsun
Kb yanlış anladım alla alla. Yuh ya kızın içinde varmış boyle bişey demeki. Kimse kimse için kendini boyle bozmaz
Bakireliğini bozduğumdan bahsettim.
Gerçi pek inanmadımda aylarca olduk son gece 3 damla kan adetten başka bişey değildi