Eski sevgilim yazıp duruyor?

biz bu hanımefendiyle 2.5 yıla yakın ayrılıp barışmalı uzak ilişki yaşadık ve bolca kavga ettik. ikimiz de zor karakterler olduğumuz için anlaşamıyorduk. sonra bunun benden sonra 4 senelik bir ilişkisi oldu ama onunla bende olduğu kadar sevilmedi ya da mutlu olmadı ki sık sık onunlayken bile beni arardı. ben bazen terslerdim ama son 1-1.5 yıldır medenice konuşabiliyoruz diye konuşuyorum kendisiyle ancak ona dair pek bir düşüncem kalmadı kafamda. o ise aksine beni istediğini belirtir gibi yazıyor ve düşüncelerinin değiştiğini belirten cümleler kuruyor. düşünce yapılarımız da benzemiş ama hala çok birbirimize uyduğumuzu düşünmüyorum çünkü yine bir araya gelirsek uyuşamaz mışız gbi hissediyorum. sizce kendimden uzaklaştırmak için ne yapabilirim ki artık hem o benim aklımdan çıksın hem de umudunu kaybetsin? ayrıca onu hç umutlandırmıyorum hatta laf aralarında olamayacğımızı yeniden onunla çıtlatıyorum da kendisine. ne yapmam gerek şimdi bu kadına ben? bir yanım hep onu sevecek ama bir yanım da -mantıklı yanım- onunla olamayacağımızı biliyor.
Eski sevgilim yazıp duruyor?