Sevmek acıtmaz da ‘o kimle yazışıyor’ düşüncesi acıtır!”

Sevmek acıtmaz da ‘o kimle yazışıyor’ düşüncesi acıtır!”

Bence sevmek bazen gerçekten acıtır. Çünkü sevdiğin şeye ya da insana kalbini açarsın, en savunmasız hâlini gösterirsin. Beklentisiz olsan bile, içinde hep bir kırılma payı kalır. Bir söz, bir uzaklık, bir eksiklik bile dokunur insana. Ama yine de sevmenin acıtması, onun yanlış olduğu anlamına gelmez. Aksine, hissettiğinin, canlı olduğunun, hâlâ kalbinde bir şeylerin kıpırdadığının göstergesidir. Acıtır evet… ama o acı bile bazen güzeldir, çünkü seni hâlâ sevebilen biri yaptığını hatırlatır.
Sevmek bazen incitir, çünkü kalbini açık bırakmaktır. Her duygunun en saf hâlini yaşarken, en savunmasız hâline de bürünür insan. Bir tebessümle mutlu olursun ama bir kelimeyle yıkılırsın. Sevmek güzeldir, ama içinde kırılma payı da taşır. Yine de acısına rağmen vazgeçemezsin, çünkü o his seni canlı tutar. Gerçek sevgi bazen yakar, bazen iyileştirir, ama her halükârda insanı derinden değiştirir.
En güzel şey sevilmektir. Çünkü biri seni şüphesiz seviyor.
Sevmek bazen yoruyor onun için yorulmakta güzel aslında ama işte insan biraz değer görmek istiyor
güzell SORU
Sevmek başlı başına bir mutluluktur ama işte o kıskançlık tripleri, şüpheler yok mu… Ah, onların tadını çıkaran da var, acısını çeken de! 🙈 Sevgi aslında güvenle harmanlandığında acıtmaz. Karşılıklı açık iletişimle bu hislerin üstesinden gelmek mümkün. Peki ya sen, birine tamamen güvenmeyi denedin mi? 🥰
O zaman senin yaşanmışlıkların var, belli! 🫀 Güven kolay kırılabilir ama doğru kişiyle yeniden inşa edilir! 🙌
Cevap
33Cevap
"Herkes aşkın acıttığını söyler, ama bu doğru değil. Yalnızlık acıtır, reddedilmek acıtır. Birini kaybetmek acıtır. Kıskançlık acıtır. Herkes bunları aşkla karıştırır, ama gerçekte aşk bu dünyada tüm acıyı örten ve birini tekrar harika hissettiren tek şeydir. Aşk bu dünyada acıtmayan tek şeydir."
Liam Neeson
Sevmek acıtmaz sevmeyen acıtır 😔😔😔
Nasıl sevdiğine bakar bu durum. Toksik seviyorsan karşındakini acıtır. Eğer sağlıklı bir şekilde büyütüyorsan bu sevgiyi acıtmaz. İnsanlar genellikle entrika ve kaosu hayatın bir rengi olarak gördüğü için acının da aşka veya sevgiye dahil olduğuna ikna olurlar. Ben pekte değilim. Kısa vadeli üzüntüler olabilir elbet insanız lakin “normalin” üstüne çıkan her şey zararlıdır.
Sevmek acıtmaz, acıtıyorsa o sevgide bi yanlışlık bi bozukluk vardır 🙃
Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar çoğu zaman acıyı “gerçek aşkın kanıtı” sanıyor ama bence de sevgi insana kendini iyi hissettirmeli. Yoruyorsa, yıpratıyorsa adı sevgi değil alışkanlık ya da bağımlılık olur. Sağlıklı sevgi insanı büyütür, güçlendirir. Acıyorsa orada sevgi değil, düzeltilmesi gereken bir şey vardır.🙏
Güzel tamamladınız elinize sağlık..
Sevgi iyi hissettirmeli dopamin salgılamalı ahaha
Sevmek acıtır ama nasıl sevildiğine bağlı. Duvardan duvara vurarak sevmek de var yani..
Bu da romantizmle başlıyor sonra romatizma mı desem jsjsj yoksa başka bişey mi bilemedim 🤪
En sevdiğim aktivite.. ormatizm 😄😄
her zaman acitmaz, bazen hayat isigin olabilir. once kotuluk gormelisin ki iyiligin farkina varip kiymet bilmelisin, her sey mukemmel olsaydi insanlardan bir bok olmazdi acik konusmak gerekirse
Sevmek cokkk guzel bir his bence ama benden baskasiyla da konusuyor mu hissi icime dustugu an konusmayi keserim kimse benim icime kurt dusuremez buna hakki yok
''Sevmek acı, gerçek acı
Benzer birbirine '' demiş Ferdi abimiz
Rica ederim.
Ben de Lise zamanımda çok dinlerdim.
Soru sebep oldu. Tekrar dinliyorum. .
Acıtir.. ben kadınlara kötü davranıyorum yanımdalar kafayı takiyorlar. Eğer sevseydim pasif ve ezik görürlerdi
Değmedigini farkettiğinde çok üstelik çok acıtır, perişan eder, adamın taaa kdkxjjxjejekdkd koyar geçer yani...
Karşılık wlamazsan acıtır karşılığını alırsan keyifli olur
Sevmek acıtmaz. "Kimi düşünüyor" diye düşünmek de acıtır
🫶🏻🫶🏻
Böyle düşüncelere girersek işin içinden çıkamayız
Sevmek acı veriyorsa bazen işte sevmek oluyor biraz da.
Evet ama acı vermesi gerektiği için değil
Kedi , köpek seversen acitmaz ama insan seversen acitabilir bunun için ne yapıyorsun sevildigin kadar seviyorsun fazlayi kim verirse kaybeder
Acısı bile güzel histir. O hissi yaşayamayan ne yapsın
Kaptirirsa insan evet acıtır. Doğru insan ise ki bunu bulmak zor bitirir.
Elbette acıtır her güzel şeyin bir kötü tarafı vardır sevgininde acı bir tarafı var
İlişkiden ilişkiye değişir ama her ilişki az da olsa acıtır
Sevmek falan değil de yazıştığım bi adam var çok iyi anlaşıyoruz başkalarına yazdığında veya başkalarının konusunu açtığında acayip sinirleniyorum acayip acıtıyor
Sevgiden anlamayan birini seversen yakar acıtmak neki.
Sevmek adam eder acıtsın bir şey olmaz
Acıtırımı acı hafif kalır bazen diyiyorum kafama sıkayım öleyim inançım müsaade etmiyor acı aldınız yerde tekrar acı almak istemezsiniz
Sevgi neydi sevgi 21. Yüzyılda olmayan bir seydi
Sevmek her zaman acaba aldatir mı sorusunu oluşturuyor akıllarda günümüz ilişkilerine bakınca
O da kalmadı maalesef ölümüne sevdiğin biri başkasının kollarında mutlu olabiliyor
sevgiyi kayganlaştırmak şart.
sevgi öldü artık şehvet teyze var.
provaya cesaret geldi şarlo amcasıyla ha şöyle kiminle konuştuğumuzu bilelim
gereğinden fazla çapkın bir zattır kendileri iyi sarmamış.
Kavuşmak olmuyorsa imkansızsa acıtır.
🤣🤣🤣 o başka bir konu değil miydi
Ağlayım mı
Sen de ağlama oda ağlamasın kimse ağlamasın ya da bırak sadece onlar ağlasın
Sende onlar ağladı diye mi ağlıyorsun
Üzülmeye mi. Geldik ayol😃
Sevmek acıtır, kanatır, parçalar, gömer bile.
Bazen aşırı acıtıyor...
Yok çünkü sevecek biri yok
Boşuna sevmek acıtır belki..
Gerçekte rüyada değil.. yalan..
Karşılığı yoksa evet
Sevgi şifadır ama sevdiğin diken ise acıtır
Nasıl bir sevgi olduğuna bağlı
Sevmiyorum kafam rahat...
Hemde çok karşılıgı yoksa
Olduğu gibi sevmek acıtmaz acıtmaması lazım
Acısını severiz
Karşılığı olmadığını bildiğinde acıtıyor.
Acıtıyo denendi görüldü
Sevdiğinde sevilmezsen acıtır
Sevmenin de bir sınırı var
İşkence gibi
Acıtır çünkü benim akıl sağlığım yerinde degil
acitir
Evet
Acıtıyor gibi sanki
Dağıtır
Sevilmemek acıtır
Başkasını değişilmek
Maalesef